Hoşgeldin Düşler Ailesine Hale
eyvaLLah=)
Rica ederim =)
sanırım bu durumdan kurtuLmak için iLk adımı attım
hosgeldin hale, ben alistimsa sende alirisin merak etme daha yasin cok genc hatta mini miniciksin
bu arada derslerinde okulundada basarilar dilerim..
ya bu forumun %90 cok genc. kendimi iyice yasli hissetmeye basladim bakalim bu piskolojiden beni kim kurataracak
Hoşgeldin Hale Kardeşim Forumumuzun İnsanları Çok Sıcak Kanlı Ve Samimidir. Seni O Psikolojiden Hemen Çıkarma Potansiyeline Sahip Kişiler Mevcut xD. Her Konuda Yardımcı Olabileceğimizden En Ufak Bi Şüphen Olmasın Tekrardan Aramıza Hoşgeldin.. Keyifli Dakikalar..
bugune kadar hep kendimden fazlaca yas buyuklerle takildim buseferde kucuklerle takilayim ne olmus yani ... diye desem kendi kendime cikarmiyim acaba???
herzaman forumlarin en kucugu ben olurdum o yuzdende cok simarirdim simdi kocaman kaldim zoruma gitti sanki birazicik
hoşgeldin aramıza hale iyi forumlar
merak etme herkes nasıl alıştıysa sende alışırsın alıştınmıda bırakamassın sigara gibi bağımlılık yapar burası ona göre
işte bu büyük bi sorun ama istersen moraLini yerine getiririm ben daha büyükmüşüm gibi sana küçümen fLan derim bu geneLde iyi geLiyo tabi ufak birine yapmassan buna acayip sinir oLurLar :d
canim benim ya... canim benim ben latife yapiyordum oyle bir sorunum yok
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.