---> Beni de görün istedim ((: Serenay. . ´ Çok tatlısın caanım asb :)
mojitoo54 Banned 5 Eyl 2011 #43 ---> Beni de görün istedim ( Serenay. . ´ Daha küçükmüşsün Allah sevdiklerine bağışlasın.. Umarım her zaman fotoğraflarda ki gibi güler yüzlü olursun..
---> Beni de görün istedim ( Serenay. . ´ Daha küçükmüşsün Allah sevdiklerine bağışlasın.. Umarım her zaman fotoğraflarda ki gibi güler yüzlü olursun..
yesil83 Bayan Üye 5 Eyl 2011 #44 ---> Beni de görün istedim ( Serenay. . ´ masaALLAh subhanALLAH... minikmissin daha... ALLAH omrunu su gibi berrak ve temiz eylesin insaALLAH (amin) sanki iki ayri kisi var gibi fotograflarinda... bazilari digerlerine benzemiyor...
---> Beni de görün istedim ( Serenay. . ´ masaALLAh subhanALLAH... minikmissin daha... ALLAH omrunu su gibi berrak ve temiz eylesin insaALLAH (amin) sanki iki ayri kisi var gibi fotograflarinda... bazilari digerlerine benzemiyor...
CashMon3y Kayıtlı Üye 5 Eyl 2011 #45 ---> Beni de görün istedim ( Serenay. . ´ Güzel resimler gayet tatlı çıkmış
` Feyza ~ Bayan Üye 10 Eyl 2011 #46 ---> Beni de görün istedim ( Serenay. . ´ Haydaa. Bu simdi sen misin? :11: Bu Duygu be Duygu xD Of fakelerden nefret ediyorum yaa. Bu kadar da olmaz artik pess
---> Beni de görün istedim ( Serenay. . ´ Haydaa. Bu simdi sen misin? :11: Bu Duygu be Duygu xD Of fakelerden nefret ediyorum yaa. Bu kadar da olmaz artik pess
yakisikli0683 Kayıtlı Üye 16 Eyl 2011 #47 ---> Beni de görün istedim ( Serenay. . ´ güzel kardeşimizsin mevlam ailene bağışlasın
` Feyza ~ Bayan Üye 17 Eyl 2011 #48 ---> Beni de görün istedim ( Serenay. . ´ Fake bu fake Resmen canım gibi sevdiğim insanın fotolarını çalmış !
---> Beni de görün istedim ( Serenay. . ´ Fake bu fake Resmen canım gibi sevdiğim insanın fotolarını çalmış !
Lilith Daughter of the Void Admin 17 Eyl 2011 #50 ---> Beni de görün istedim ( Serenay. . ´ Twinkle' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... :11:
Efsunkar Bayan Üye 18 Eyl 2011 #52 ---> Beni de görün istedim ( Serenay. . ´ Çok güzel bir kardeşimizsin.. Allah bahtını da güzel etsin inşallah)
---> Beni de görün istedim ( Serenay. . ´ Çok güzel bir kardeşimizsin.. Allah bahtını da güzel etsin inşallah)
` Feyza ~ Bayan Üye 18 Eyl 2011 #53 ---> Beni de görün istedim ( Serenay. . ´ Son durum; KIZ FAKE ! Isterseniz Duygu'nun face linkini de atabilirm yani..
---> Beni de görün istedim ( Serenay. . ´ Son durum; KIZ FAKE ! Isterseniz Duygu'nun face linkini de atabilirm yani..