Bendeniz bluee yu tanıyalım

---> Bendeniz bluee yu tanıyalım

benim adım nursel memnun oldum aynı burçtanız
iyilik sever liğinizi duygusallığınızı her zaman sömürü aracı olarak aracı olarak kullanılacaktır balık burcunun duygusal yanını hiç sevmiyorum.

bende memnun oldum burçtaş :)
benim de en nefret ettiğim özelliktir duygusal olmak.
sende kendini tanıtan bir sayfa açta bizde tanıyalım seni :D

Blue Grubunu Sevdiğini Söylemişsin :) Bende Çok Severim :D

Sana Bu Şarkıyı Armağan Ediyorum

teşekkür ederim ayşegül blue yu ben bu şarkısıyla tanumıştımm çok güzel olmuş :D
tanıdığıma memnun oldum kubilay:)

bende memnun oldum sayfamı okuduğun için selma :)

Aa ilk defami tanitiyon kendini yani yenimi?
Hayirli olsun kardesim sayfan kendini guzel anlatmissin. Mavi rengini cok severim :) seninki grup sevdasindan olsada

yok ablam ilk defa değil ilk üye olduğum zamanlar tanıtmıştımda yeni güncel oldu fazla ilgi çekmemişti o sıralar sanırım şimdi daha çok ilgi çekmiş :D
bende severim mavi rengi :)

sayfanı yeni görüyorum) seni tanıdıgıma memnun oldum kubilay ben sana abi demicem korkma xD

cünkü ben büyügüm )

tamam korkmuyorum sorma ya bende yaşlanmışım baksana abi denmeye başlandı banada :(
bende sana abla diyebilirim o zaman :)

slm afrodit

Siteye fotoğraf koyucam ama daha erken olduğunu düşünüyorum şöyle bir 1000 mesajı bi geçiyim ondan sonra ama merek ediyorsanız koyabilirimde :D
Demişsin forumda foton vardı zaten xD Seni tanıyordum ama yine ayrıntıları da öğrenmiş oldum xD Sayfanı ilk defa görüyorum, hayırlı olsun kubi seni tanımak güzel. :R

Demişsin forumda foton vardı zaten xD Seni tanıyordum ama yine ayrıntıları da öğrenmiş oldum xD Sayfanı ilk defa görüyorum, hayırlı olsun kubi seni tanımak güzel. :R

ayrıntılar iyidir xD resim koymadan önce açmıştım bu konuyu üye olur olmaz ama şimdi güncel xD

Kubiş o dediğim avatarı bulamadım ama bu da güzelmiş. :rolleyes:
Kullanmak istersen. :R

374956_297101913663332_175837692456422_934917_1524695519_n.jpg

Güzel bir anlatım olmuş :D
Kardeşinden bahsetme kısmını sevdim :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri