Bendeniz bluee yu tanıyalım

bluee

Kayıtlı Üye
Merhabalar düşler forum üyeleri
Adım:Kubilay
Yaşım:25(bazı arkadaşlar bana abi demeye başlar ama ilginçtir abi denmesini sevmem:D)
doğma büyüme istanbulda yaşıyorum ve açıkçası istanbul aşığıyım.Aslen ise Rizeliyim
Kahve dünyasında çalışıyorum.
Futbolu,bowlingi,bilardoyu çok severim(rakip varsa özellikle bowling ve bilardoda beklerim:D)
benden küçük 23 yaşında birde kız kardeşim var(aramızda kalsın çok kıskançtır.:D)
Askerliğimi ise Ankarada yaptım ama Ankarayı hiç sevemedim(Ankaralı arkadaşlar kızmayın lütfen)
Beşiktaş lisesini bitirdim.Açıköğretim okudum ama yarıda bıraktım.(Hiç çalışmayıp 3 senede 1. sınıfı geçemiyince:Dbırakmak zorunda kaldım.)
Patates kızartması hastasıyım.
Gezmeyi çok severim hayalim tekneyle dünya turu yapmak sevdiğim insanlarla.
Belki balık burcundan olsa gerek hiç sevmediğim özelliğim duygusal olmam.Balık burcunun özelliğini biliyorsanız bire bir beni tarif ediyor:D
Genelde türkçe pop,yabancı pop,ve türkçe slow müziklerden hoşlanırım.Tarkan ve volkan konak hayranıyım(Rizeli olmamdan olsa gerek)
Beni yeni tanıyanların dediğine göre sessiz ve sakinmişim ama uzun süre tanıyan arkadaşlarımın dediğine göre kaçıkmışım:D çok mütevazi iyi kalpli vede efendi olduğumu sölerler(ne övdüm kendimi ama:D)
Birazda nickimden bahsediyim bu nicki çok uzun zamandır kullanıyorum.Bu nicki kullanmamın nedeni mavi rengi sevdiğimden değil bluee'yu(ingiliz grup) sevdiğimdemdir.(Garip dimi:D)
Siteye fotoğraf koyucam ama daha erken olduğunu düşünüyorum şöyle bir 1000 mesajı bi geçiyim ondan sonra ama merek ediyorsanız koyabilirimde:D
Siz değerli forum üyeleri sizleri sıktıysam özür dilerim.(Sıkılmadınız dimi:D)
Daha forumda yeni olmama rağmen herkese kanım çok kaynadı sizleri çok sevdim.:)
SaYgIlArImLa
Kucak dolusu sevgiler

Son düzenleme:
---> Bendeniz bluee yu tanıyalım

Soyadını hemen uçurdum yasak xD
Hemşeri sayılırız.. benim de ay burcum balık bilirim nasıl bir burç olduğunu yüzde 50 balık burcunun özelliklerini taşıyorum :)
Blue grubunu seven bir erkek olacağını hiç düşünmezdim ilginç :)
İlerde daha da iyi tanımak dileğiyle :pp

Soyadını hemen uçurdum yasak xD
Hemşeri sayılırız.. benim de ay burcum balık bilirim nasıl bir burç olduğunu yüzde 50 balık burcunun özelliklerini taşıyorum :)
Blue grubunu seven bir erkek olacağını hiç düşünmezdim ilginç :)
İlerde daha da iyi tanımak dileğiyle :pp

upss pardon o zaman bende soyadımı yerini sildim hemenxD
o zaman trabzonlusun sen:D
bluee grubunu sevmem şöle çok sempatik bir grup geliyor bana :)
inşallah ilerde herkesle daha ii tanışırız:)

sizi tanimak guzeldi

hayatinizda basarilar..

teşekkür ederim

tekrar memnun oldum kubilay :)
dünya turu güzelmiş.
Bluee güzel bir grup o konuda dikkatmi çekti :)

benim adım nursel memnun oldum aynı burçtanız
iyilik sever liğinizi duygusallığınızı her zaman sömürü aracı olarak aracı olarak kullanılacaktır balık burcunun duygusal yanını hiç sevmiyorum.

Blue Grubunu Sevdiğini Söylemişsin :) Bende Çok Severim :D

Sana Bu Şarkıyı Armağan Ediyorum

Aa ilk defami tanitiyon kendini yani yenimi?
Hayirli olsun kardesim sayfan kendini guzel anlatmissin. Mavi rengini cok severim :) seninki grup sevdasindan olsada

sayfanı yeni görüyorum) seni tanıdıgıma memnun oldum kubilay ben sana abi demicem korkma xD

cünkü ben büyügüm )

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri