Benden bir b.. olmaz.

---> Benden bir b.. olmaz.

rahat ol baban gelip af dilicek gelip dilemesse bende bişey bilmiyorum cok kez başıma geldi ablamında benimde :S

Baba-Kız Arasında Zaman Zaman Olur Böyle Şeyler Sibel Fazla Takılma :) Sana Sınavı Kazanamazsın Demiş ya İşte Sende O Sınavı Kazanarak En Güzel Cevabı Vermiş Olursun Babana :)

Hem Belki Seni Hırslandırmak İçin Öyle Şeyler Söylemiştir xD

:) böyle yapınca içimde heves falan kalmıyor maalesef... bana en çok onların güveni onların desteği lazım.. :)

Aslında herkes dahidir.Ama siz kalkıp bir balığı, ağaca tırmanma yeteneğine göre yargılarsanız, tüm hayatını aptal olduğuna inanarak geçirir.

Söz ne kadar oturur bilmiyorum ama sende babamın lafından yola cıkıp benden bir b.. olmaz dersen kaybeden ne annen ne baban olur sadece sen..Hayatta herzaman yalnızsın.Bunu simdi anlamasanda..Kmsenin sana güvenmesini bekleme sen rabbine güven kendine güven gerisi bos..Sınavı kazanmayıda ailenin memnuniyetinden öte gelecegin icin iste.Büyüklerin anlık sinirlerini fazla inceleyip desmek seni incitir.Babalarda hata yapar.Eminim bir anlık sinirdi..

Ebeveynler stresten falan böle davranıyorlar ama pişman oluyorlar aslında
Takma sen hayallerini gerçekleştirmeye bak önemli olan o

belki de doğru söylüyodur? :)
gerçekten benden bi b.. olmaz.

B.k omak isteyen kim ki ?
Sıkma canını abim bunların hepsi yaşanıyor , biz babamla kanlı bıçaklı olduk ama şimdi geçti o günler.Hiç bir baba evladı kötü olsun istemez

Senden harbiden bir b.k olmaz , olsa olsa melek olur :R

Maktül malesef Sinav zamanda insan herseyi kafaya takiyor stressden . babalarda bu Sinav zamaninda cok evhamli oluyorlar bir zaman hatasini anlicakdir en gec sen Sinavlari kazandiginda .

Sampiyonsun Varmi Daha Ötesii

Umarin Sinavin Cok Iyi Gecmisdir...

Ben baba demiyorum, şükret bence, ben neler yaşadım son zaman artık koydu ve 2ayı geçti hiç konuşmuyorum evden kovdu falan, sen düşün neleri var.

- Olur böyle şeyler takma bukadar sınavına bak idaellerine bak sen , bunlar ufak tefek sorunlar incir cekirdeğini doldurmıcak şeylere takılıp kendini yıpratma ne aileler var neler söyleniyor seni düşündüğünden bir an öfkeyle söylemiştir böyle şeyler olur arkadaşım.

üzülme bazen büyükler çok büyük sıkıntı altında kaldığında çocuklarına patlayabiliyor... benim babam da bana sen okuyamazsın sınıfta kalırsın diyordu ben onun söylediklerini boşa çıkarınca şimdi gayet iyi aramız sende çalış çok iyi bir yerlere gel ve geleceğinden eminim onun o senden bi b.k olmaz lafını boşa çıkar bak o zaman bir şey diyebilecek mi hayat bizim için bir sınav her zorluğun altından kalkabilmeli insan üzülme canım sen çalış sınavlarına bak herşey çok ama çok güzel olur üzme kendini :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri