Benden bir b.. olmaz.

---> Benden bir b.. olmaz.

bazi babalar cocuklarinin buyuduklerinin farkina varamazlar,sen takma kafana

sıkma canını olur aile içinde öyle şeyler
şuan önemli olan senın sınavın gerisini boşver

Sınav senesi aileler de çocuklarla beraber strese giriyor hepsinin sebebi bu. Boşvermeyi bil miniğim boşver Allah yokluklarını vermesin. Bak sana en güzel örnek biziz. Anladın sen demek istediğimi

Pazar günkü sınavı da düşünme artık her şey olacağına varır, kaderden 1 adım öteye geçemeyiz

babalar hep sert görünmeye çalışırlar, yani çogu...ve tepkileri daha sert olur genelde...ama kızlarını çok sevdiklerinden ve kıskandıklarından böyledir bu...sen aksini düşünme Canım..sınavına hazırlan inşallah istedigin gibi geçer...istersen okunmuş princ bile ye) bakarsın faydası oLur hı

belki de doğru söylüyodur? :)
gerçekten benden bi b.. olmaz.

sabahtan beri hüngür hüngür ağlıyorum.. babamın şizofren olduğunu düşünüyorum.. normal bi insan gibi davranmıyor.. bi günü bi gününü tutmuyor.. sadece ben değil ailedeki herkes farkında..

Yapma böyle be dadaşım :mad:
Kalmış şunun şurasında 2 gün sınava .. Yukarıda nazlı arkadaşın da dediği gibi ailenin de şuan psikolojisi bozuk , senin gibi stresteler.

Emin ol sınavdan sonra Baban yaptığı hatanın farkına varıp gelip gönlünü alacaktır. Sen sınavına yoğunlaş canım :106:

Keşke sana geçen yıl 26 Mart Cumartesi gecesi neler yaşadığımı izletebilsem.

Babamla öyle bir duruma gelmiştim ki annem kolumdan tutup; ( oğlum sakın, ben sana inanıyorum sadece benim için kazan. ) demese. Ben ertesi gün ne o sınava girerdim nede şu anda üni. de okuyor olurdum.
Yani kafana takma, olur böyle şeyler. Ailelerin en büyük yanlışları bunlar maalesef ama sen sınav' dan başka bir şey düşünme. Allah yolunu açık etsin.

canim benim, sinav oncesi moralini bozma, herseye ve herkese kulaklarini tika bir kac gunlugune (guzel sozler haric)...

kimsenin moralini bozmasina izin verme.

bende bugun sinav oldum. babalar cok fazla ilgilenmez, babam dua ederim dedi ama annem iki gunden beri cok fazla dua ediyor.
anneler ve babalar herzaman farklidir. mesela ablam beni arabayla okula birakti, annem, bak kizin moralini bozacak birsey deme, yesil geri geldiginde bir sikayet duyarsam karismam sonra dedi :D cok hosuma gitti, ama babalar farkli canimsin...

sen sinava kadar kulaklarini tika, aglamayida birak.
madem ki baban oyle dedi, birak sinav sonunda sen utanacagina baban utansin (sinavin iyi gectiginde)
baban utansin derken sinav konusunda, yoksa ALLAH ailelerimizi utandirmasin.

gonlunu ferah tut, ve cin'in bana verdigi dualari oku, ihamal etme

Moderatör tarafında düzenlendi:

Bir ailede en agır yük babadadır bu yüzden arada böyle çıkışlar olabilir çok büyütmemek lazım.
Sen Sınavını düşün şimdi emin ol oda çok pişmandır göstermese bile.

bu kadar yüklenme kendine benim de hala babamla anlaşamadığım oluyor ama bu seni evmediği anlamına gelmiyor.mutlaka baban seni seviyor ve değer veriyor ama bazı insanların duygularını ifade etme şekilleri farklı olabiliyor.
şunu da unutma baban sana belli etmese de kendi de pişman olmuştur sana karşı o cümleyi kullandığı için ama babalık gururundan olsa gerek söylemeye çekinmiştir...

babam bu sabah bana; senden bi b.k olmaz dedi..
Sebebi ise erken kalkmadığım için.
Bağırdı çağırdı.. hatta küfür etti...
YGS ye iki gün kala bunu yapması çok zoruma gitti.
Benden önce ablama da aynısını yapıyordu..
Baba kız ilişkileri olmadı hiç bizde...
Babalarıyla iyi anlaşan kızları hep kıskanmışımdır...

takma kafana herşey yoluna girer :160:

babamla konuşmadım :) görmedik birbimizi daha :) sofraya oturmadım odamdan çıkmadıım :) iyi gibiyim..

anliyorum seni, ama erkekler bayanlar gibi ince dusunceli olmuyorlar, bazen hos gormek gerek. sen yinede cok uzatma istersen. ne yaparsin, anneye babaya bir of bile dememek gerek. hicmi demiyoruz haddinden fazla diyoruz maalesef.

ama yaptığım hiç bir şey yoktu..
dışarıda sinirlenip evde sinirini benden çıkardı resmen...
ben alışık değilim bunlara..
tahammül de edemiyorum zaten..
bozuluyorum + çok üzülüyorum..
sınav öncesi herkes birbirini pohpohlarken babamın bana sen kazanamazsın senden bişi olmaz demesi..
çok kırgınım

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri