Bende Sevmiyorum

---> Bende Sevmiyorum

Seni çok iyi anlıyorum. Ki baban olduğu için sevmek zorunda değilsin. Baban sana kötülük yapıyorsa sevme bence. Ben babamla sağlıklı hiç bir konuşma yapamam bana küfreder dayak atar ama asla konuşmaz. Bu insanı asla sevemem. Onunda sevmesine ihtiyacım yok. Bu konuda hep arkandayım. Ülkemiz tabuların içine batmış çıkamıyor yok baba o ona laf edilmez. Babam olması bir şeyi değiştirmez :)

Senin baban müstesnadır belki ama herkesin babası öyle değil. endless

Sen tek babalısın. Peki babası belli olmayanlar ne yapsın ? Afedersin ama baban seni peydahlayıp kaçabilirdi ? Tabu yıkmak budur. Çok babalı olmaktır. Senin arkandan hiç o** çocuğu dediler mi ? Babası belli değil dediler mi ? Babalar gününde kutlayamıyacağın bir baban oldu mu hiç ? Dayaktan bahsediyorsun sana küfür edermiş. Annemin gözü önünde Senin Allahını kitabını s... diye küfürde etti babam. Benim babam 9 köpek yavrusunun kafasını kesebilecek kadar caniydi önceden. Sonra hayatından bazı konularda ders aldı. Hamdı; olgunlaştı. İnsan 70 yaşında bile Cuma namazlarına neden gider ? Vaktim doldu sevap doldurayım diye değil acaba Rabbim ne emretmiş ? 70 tıl yaşamıştır o insan. Ne adi insanlar görmüştür ne imamlar.. Hepsinden öte gerçekleri öğrenmek adına gidiyordur.

Sen çok bencilsin. Paranı veriyormuş daha ne istiyorsun ? Elinden paranı aldı mı ? Esirgemiş mi ? Net'e girebiliyormusun ? Kaç çocuk senin gibi olmak istiyor biliyormusun ? Çoğunun evinde pc yokken senin var, cebinde telefonun vardır sinemaya gitmişsindir. Peki P*ç diye adlandırılanlar ne yapsın ? Kim tutsun ellerinden ? Zorla dünyaya getirilenler ? Peki onlar ne yapsın ? 70 milyon Türkiye'de herkesin ana babası belli diye bi kural yok binlercesinin babası yok binlercesinin ar'ı namusu yok. Senin evine başka adamlar girip çıkmıyorsa bunun sebebi Annenin İffetini Babanın korumasıdır. Anneni pazarladı mı ? Seni dilendirdi mi ? Evet bunlar kötü örnekler belki de ama bunları da düşüneceksin haline şükredeceksin. Benim babam ile senin baban farklı olabilir fakat her ikiside evlat sahibi olmak istedi. Daha açık konuşmak gerekirse Annen ile ilişkiye girip anneni bırakıp gitmek istemedi ve benim babamda öyle. Adını koydular bak benim ki Melih Emre. Emre'yi Babaannem istedi diye koymuşlar Melih'i Annem. Babam kendisi bile koymak istememiş hayatında değer verdiği 2 kişiye sormuş ne olsun diye. Herkesin bir derdi var. Ama herkesin de öğrenmesi gereken çok şey var.. Herşeyi zamanla öğrenirsin.

Okulda seni sıkıştırdıklarında dayak yemekten değil; eve burnum kanlı gidersem babam ne yapar üzülür mü diye düşünmektir evlatlık.
Hesabına yatırılan 20 tl'nin 10 lirasına tavuk ve kola almaktır. Ailene bişeyler katmaktır. Dedim ya herkesin bir ailesi bir yaşam tarzı var. Anlatılacak olsa kendi hayatımdan neler söylerim sizlere Anıl'da Akın'da Semih'de özkan'da ... Herkesin bir derdi var evet ama zamanla ya geçiyor ya da çözümü bulunuyor. Peki çözümü mualla olanlar ne yapsın ? :)

---> Bende Sevmiyorum

Ben buldum çözümünü =)
Okuyup kendimi kurtarıcam. Zaten tek hedefim Boğaziçi başka bir hayalim yok.
Anladım ben abi gerçekten anladım demek istediklerini.
Bizden kötü durumda olanlar ne yapsın
ALLAH yardımcıları olsun...

---> Bende Sevmiyorum

Ben buldum çözümünü =)
Okuyup kendimi kurtarıcam. Zaten tek hedefim Boğaziçi başka bir hayalim yok.
Anladım ben abi gerçekten anladım demek istediklerini.
Bizden kötü durumda olanlar ne yapsın
ALLAH yardımcıları olsun...

Önemli olan bunu anlaman abim. Diyorum ya zamanla herkes pişman oluyor bazı şeylerden. Lise de , Üniversitenin ilk 2 ay dışında geri kalan aylarında ben hep kendim okudum. Ankara gibi bir yer de Hacettepe gibi bir yerde Kendi kiralık evimde geçindim. Üstüne bir ofis açtım ve işlettim 28 yaşındaki adamlar üstad dıye konusuyor nette benımle kımlıgımı bılmedıklerı ıcın. Zoru başardım ben herkeste başarabilir fakat biraz sabır meselesi. Ben zamanında baba senin ta... diye gitseydim şimdi zavallının tekiydim.

---> Bende Sevmiyorum

Aşk yaşamaya gelince iyi biliyorsunuz.
Sevgilinizle kavga edince tamam hayatım ben suçluydum deyip alttan almayıda biliyorsunuz.
Ama babaya gelince tü kaka.Tabi ayyaş-karaktersiz potansiyel suç teşkil eden babalardan bahsetmiyorum.

guzel ifade ettmissin asi....

ONlar bizim atamiz; ne derlerse desin elbet bir yerde iyiligimizi istedikleri icin diyorlar...

burda yazmissin yine babami sevmiyorum diye

bence baska yerde saga sola soyleme..

kucucuksun daha.. ergenligine veriyorum.

ANNE BABA sevilmezmi?

---> Bende Sevmiyorum

guzel ifade ettmissin asi....

ONlar bizim atamiz; ne derlerse desin elbet bir yerde iyiligimizi istedikleri icin diyorlar...

burda yazmissin yine babami sevmiyorum diye

bence baska yerde saga sola soyleme..

kucucuksun daha.. ergenligine veriyorum.

ANNE BABA sevilmezmi?

Şey :174:

Babamda zaten biliyor :67:

Anlaşılıyor ister istemez

---> Bende Sevmiyorum

o giysi konusunda bende kardesıme aynı sekilde davranıyorum babanı cok takdir ettim cok yüce bi adam xD

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri