kanatsz melek
Bayan Üye
İtiraf etmeliyim ki bende babamı sevmiyorum.
ALLAH var yukarıda bakıyor para veriyor ama her şey para demek değil onu anlıyorum :2:
Benim ilgiye ihtiyacım var. Ailemin ilgisine
Ben küçükkende babamın huyu hep aynıydı. Aksi, sinirli, bencil...
Diycem ki okumamış cahil, ama ne cahil insanlar gördüm...
Hiç yadırgamam babamı yok okumamış cahil falan diye sorsanız her şeyi bilir
Benden daha çok bilgiye sahip.
Hani ImTimeLord (efe) arkadaşımızda açtıya böyle konu
bazılarınız yadırgadınız yok baba sevilmez mi falan diye
yaşamayan bilemez
Bugün bütün gün evdeydim. Hiç dışarı çıkmadım. Ev acayip sıcak atlet tarzı bi tişörtle oturuyordum. Hava hazır kararmış kimse yok dışarıda kapıda 2 dakika nefes alıyim dedim.
2 dakika olmadı içeri girdim babam bir kızdı bana anlatamam yani yok seni döverim gebertirim 'sen çocuk mu dövüyorsun ya' diyerek odama geçtim
Anneme o kız öyle dışarı çıkarsa odun kırarım bahçeden üzerinde parçalarım dedi...
Bunları sadece 20 dakika önce duydum ve bunlar hiç bir şey
Henüz 15 yaşında bunları yaşıyorum, insanları yadırgamadan önce acaba neler yaşamıştır diye düşünmelisiniz
İçim rahatladı
ALLAH var yukarıda bakıyor para veriyor ama her şey para demek değil onu anlıyorum :2:
Benim ilgiye ihtiyacım var. Ailemin ilgisine
Ben küçükkende babamın huyu hep aynıydı. Aksi, sinirli, bencil...
Diycem ki okumamış cahil, ama ne cahil insanlar gördüm...
Hiç yadırgamam babamı yok okumamış cahil falan diye sorsanız her şeyi bilir
Benden daha çok bilgiye sahip.
Hani ImTimeLord (efe) arkadaşımızda açtıya böyle konu
bazılarınız yadırgadınız yok baba sevilmez mi falan diye
yaşamayan bilemez
Bugün bütün gün evdeydim. Hiç dışarı çıkmadım. Ev acayip sıcak atlet tarzı bi tişörtle oturuyordum. Hava hazır kararmış kimse yok dışarıda kapıda 2 dakika nefes alıyim dedim.
2 dakika olmadı içeri girdim babam bir kızdı bana anlatamam yani yok seni döverim gebertirim 'sen çocuk mu dövüyorsun ya' diyerek odama geçtim
Anneme o kız öyle dışarı çıkarsa odun kırarım bahçeden üzerinde parçalarım dedi...
Bunları sadece 20 dakika önce duydum ve bunlar hiç bir şey
Henüz 15 yaşında bunları yaşıyorum, insanları yadırgamadan önce acaba neler yaşamıştır diye düşünmelisiniz
İçim rahatladı