BeN YaNi BaHa (... İşTe...) =)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> BeN YaNi BaHa (... İşTe...) =)

baha

poLata benzicem diye terörislere benzion be kardesim

sen her haLinle yakısıkLısın

bırak millete özenmeyi

poLat sana özensin

poLata benzicem diye terörislere benzion be kardesim

sen her haLinle yakısıkLısın

bırak millete özenmeyi

poLat sana özensin

ben telefonda her persembe aksamı dıyorum abı dınleyen yokkı ımzamda ne yazıyo benım bak bılmıyorum onceden bı yerde soylendımı de kendı hıkayenın tek kahramanı ol! baskalarına ozenmene gerek yok paşam her zamana soyledım sana :) halada soyluyorum

neyse

Allah Sahıbıne bagıslasın :)

polat'ın gemisinde bulunan bir genç daha: )

sinirli resmlerin hariç güzeller=)

ben telefonda her persembe aksamı dıyorum abı dınleyen yokkı ımzamda ne yazıyo benım bak bılmıyorum onceden bı yerde soylendımı de kendı hıkayenın tek kahramanı ol! baskalarına ozenmene gerek yok paşam her zamana soyledım sana :) halada soyluyorum

neyse

Allah Sahıbıne bagıslasın :)

Teşekkür ederim reis..ama ben böyle yaşamayı benimsedim ve gayet te memnunum :)

senın kararın saygı duymak lazım ama kaptırma bence basına bela alırsın sonra ha bu arada flood da yapma :D burdada bızım kurallarımız gecer poLaT'ı tıNLamam :p :D

senın kararın saygı duymak lazım ama kaptırma bence basına bela alırsın sonra ha bu arada flood da yapma :D burdada bızım kurallarımız gecer poLaT'ı tıNLamam :p :D

Yaw aslında flood yapmıcam ama üyeler fotoları çalar diye çizilmeme formülü eklenmiş.O yüzden alıntılayıp yazamıyorum ki :D

Ben zaten başıma alacağım kadar bela alıyorum reis :D Bu saatten sonra bela alsam nolur almasam nolur,zaten yaşamıyorum ki :D

Sen en fazla beni banlarsın :D Sonra da intikam için sıkarım kafana Melih abi ona göre :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri