Ben geldim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Ben geldim

Bende postayı koyup çıktım forumdan. Sezen'e özelden sövdüm . Normalden 2-3 ak trolle sövdüm . Banlamışlardır belki :)

iyi halt etmişin.abi bayana sövülürmü ya :s
tmm ben genel olarak bi küfür yazdım ama tabi yazdığımla gurur duymasamda daral geldi yapılan siyasetten.
bi siyasi görüşe diildi.genel olarak sürekli siyaset yapılmasına kızdım ben.bence iyi yapmamışın abi.
nolursa olsun bence insan bi bayana sövmemeli,hemde özelden.

---> Ben geldim

iyi halt etmişin.abi bayana sövülürmü ya :s
tmm ben genel olarak bi küfür yazdım ama tabi yazdığımla gurur duymasamda daral geldi yapılan siyasetten.
bi siyasi görüşe diildi.genel olarak sürekli siyaset yapılmasına kızdım ben.bence iyi yapmamışın abi.
nolursa olsun bence insan bi bayana sövmemeli,hemde özelden.

Önce o başlattı ona bayan diyen benim gözümde insan bile değildir. kusura bakma . hadi iyi forumlar sana

---> Ben geldim

Önce o başlattı ona bayan diyen benim gözümde insan bile değildir. kusura bakma . hadi iyi forumlar sana
Sovene soverek karsilik verirdim lakin karsimdaki bir erkek adam olamamis fazlasini diyemem
Sezeni cok severim eger goruyorsa selam olsun

---> Ben geldim

Sovene soverek karsilik verirdim lakin karsimdaki bir erkek adam olamamis fazlasini diyemem
Sezeni cok severim eger goruyorsa selam olsun

Şimdi bi kız düşün karşındakinin hiç birşeyini bilmeden hakaret ediyor. Sonra küfür yiyince hüloğğğ diye ağlıyor. Sende gelip bunu savunarak bana hakaret ediyorsun. Sana küfür etmek bile insanlığa hakaret. O yüzden ben burada ki mod ve admin arkadaşlarımı zor duruma sokmamak için sana sövmüyorum . İyi forumlar.

---> Ben geldim

X Site diyalogları geçmesin lütfen.. özelinizi özelden paylaşın tartışın..

hoşgeldiniz...

---> Ben geldim

[MENTION=170234]Kahve[/MENTION]

Hayırdır arkadaşım burayı boks ringimi sandın ? Hadi etsene etsene ne demek ya.
Karşındaki insanın sinirlerini bozmaya çalışıp o kişiyi zor durumda bırakmaya çalıştığının farkındayım.
Art niyetli davranışlara girme.
Bu bir uyarı mesajıdır.
Bu konuyla ilgili bu konuda yada başka bir konuda bir yorum dahi yazarsan süreli yada süresiz banlanacaksın.

Konu dışındaki tüm mesajlar silinmiştir.
Konu amacının dışına çıkmasın.

---> Ben geldim

konu başlığını gelmez olaydım diye değişir misiniz?
[MENTION=144601]ParadokS[/MENTION] yapıcı olman gerekirken sen de bi kızı tehtid ediyosun.iyi hoş müdahale etmişsin gerçekten teşekkür ederim ama konuya direk banlarım diye giriyosan hiç tehtid jargonuyla uyarı yapma.
beni dilediğin kadar banlayabilirsin umrumda bile değil.
[MENTION=165530]Massacre[/MENTION] ve [MENTION=170234]Kahve[/MENTION] ikinizdende rica ediyom eğer hatrım varsa konuyu kapatın.
kin kusmak hiç iyi bişey değil.burda olsam da olmasam da kapatın konuyu lütfen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri