ben dayanamayıp itiraf ediyomm!!!

YA ABLASI FAZLA MASRAFLISIN KATKIDA BULUNACAĞINA ONLARDAN DA ALIYORSUN...AAAAAAAAAAAA......SÖYLE ONLARA İŞE YARAMAK GÜZEL ÇÜNKÜ......

aman sıbel sen ne yaptın yaa.aman aılene soyleme sakla bu onemlı olayı bacaklarını kırarlar.calısmak ayıp ya sen nasıl kalkıstın bu işee:(

ben pazarda çalıştım 1 aylık ama bi yararı olmadı (günlüğüne 5 ytl haricinde 11 yaşımda beni kabul etmiştiler)

tüfff gördünüzmü nıcnıc ne kötü bi durum ahh ahhh öleydim sibel saçmalama lütfen neresi kötü ne güsel hem ailene hemde insalara yardımcı oluyorsun sanki bi arkadaşını yanlışlıkla öldürmüş gibi konuşuyon bak tylera dünya umrunda deil kendi halinde adminlik yapıo...

tüfff gördünüzmü nıcnıc ne kötü bi durum ahh ahhh öleydim sibel saçmalama lütfen neresi kötü ne güsel hem ailene hemde insalara yardımcı oluyorsun sanki bi arkadaşını yanlışlıkla öldürmüş gibi konuşuyon bak tylera dünya umrunda deil kendi halinde adminlik yapıo...

:hihi: :hihi:
:115:

çalışmak kadar güzel bişi yok.bence söyle eğer dayak yiyecek olursan bizi çağır olayı çözüme kavuşturmaya çalışalım:D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri