Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
"Ben daha çok seviyorum" kavgamızı hatırlıyormusun? Sanırım ben yine kazandım.
"Büyümek istiyorum" yüreğimdeki çocuğu ürkütmeden Kızgınlığımı ve kırgınlığımı büyütmeden büyümek Koca adamlara Büyüklere Cesurca kızabilmek için... Sonra yine sana döneceğim ey çocuk Yaramazlığına inat saçlarını okşasın diye Sana bir şiir armağan edeceğim..
aşksızım mutsuzum ve iyiyim.! aşkın verdiği mutsuzlukların kahrından daha katlanılır geliyor aşksızlığın mutsuzluğu.. bu şehirde aşkın mutsuzluğundansa aşksızlığın mutsuzluğu daha umutlu geliyor bana..
kim bilir belki de sadece aldatmacadır benimkisi.!
"Bir intihar olayı okuyunca insana buz gibi ter döktüren şey pencerenin demirlerinde asılı duran narin ceset değil intihardan hemen önce o kalpte olup biten şeydir."
söylediklerini örtebildiğin kadar ört... yalnız dolambaçlı konuşma
yüzüme karşı konuş içine doğru değil. susacaksan istediğin kadar sus.. Yalnız kendine doğru susuk durma. Bana doğru susuk dur.
Dolambaçlı konuşursan.. Emici susmalarla durursan.. Ben senin gözlerinin dışından içine inerim.. Ama sen.. Sen de benim gözlerimin içinden dışarıya düşersin sonra.