---> Ben..ChaKMa_$eiTaN || Güncel || (: cakma şeytan oldun belli çünki bir meleğe benziyosun ,:D
KaRizMaXi Kayıtlı Üye 26 Ocak 2010 #501 ---> Ben..ChaKMa_$eiTaN || Güncel || cakma şeytan oldun belli çünki bir meleğe benziyosun ,
ChaKMa_$eiTaN Bayan Üye 26 Ocak 2010 #503 ---> Ben..ChaKMa_$eiTaN || Güncel || Tesekkürler arkadaslar
Hestia..* Bayan Üye 29 Ocak 2010 #507 ---> Ben..ChaKMa_$eiTaN || Güncel || cok güzelsiniz Allah hakedene bağıslasın
| MatmazeL | Bayan Üye 29 Ocak 2010 #508 ---> Ben..ChaKMa_$eiTaN || Güncel || Cok tatLsnn :2: ALLah Sahißine ßaqi$Lasn cnmm
ChaKMa_$eiTaN Bayan Üye 29 Ocak 2010 #509 ---> Ben..ChaKMa_$eiTaN || Güncel || Hestia..*' Alıntı: cok güzelsiniz Allah hakedene bağıslasın Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim (= | MatmazeL |' Alıntı: Cok tatLsnn :2: ALLah Sahißine ßaqi$Lasn cnmm Genişletmek için tıkla ... O senin tatlılığın sağol cnmm
---> Ben..ChaKMa_$eiTaN || Güncel || Hestia..*' Alıntı: cok güzelsiniz Allah hakedene bağıslasın Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim (= | MatmazeL |' Alıntı: Cok tatLsnn :2: ALLah Sahißine ßaqi$Lasn cnmm Genişletmek için tıkla ... O senin tatlılığın sağol cnmm
EVİNDAR Kayıtlı Üye 20 Şub 2010 #512 ---> Ben..ChaKMa_$eiTaN || Güncel || çok güzelsin.. Allah sewdiklerine bağışlasın
Javer Kayıtlı Üye 11 Mar 2010 #516 ---> Ben..ChaKMa_$eiTaN || Güncel || her resim mana doLu.. harikasınz
SavAGe... Kayıtlı Üye 12 Mar 2010 #518 ---> Ben..ChaKMa_$eiTaN || Güncel || Çok GzLSin BbEĞİm..d ASB ...Sn BNM FacEMDedE vARSın..dd
ChaKMa_$eiTaN Bayan Üye 19 Mar 2010 #519 ---> Ben..ChaKMa_$eiTaN || Güncel || Ne güzl .. teşekkr edrm
MersinLiy Kayıtlı Üye 19 Mar 2010 #520 ---> Ben..ChaKMa_$eiTaN || Güncel || ŞeytanınDa imitasyonu OLDu ya Daha ArtıK uzerimize taş yaĞCaK sanırım ALLah gönLune Kalbine Göre VersiN Duru bir guzeLLiK...
---> Ben..ChaKMa_$eiTaN || Güncel || ŞeytanınDa imitasyonu OLDu ya Daha ArtıK uzerimize taş yaĞCaK sanırım ALLah gönLune Kalbine Göre VersiN Duru bir guzeLLiK...