Ben caniyimmm ühühü

---> Ben caniyimmm ühühü

bilerek yada bilmeyerek Sen cevrende 1 günden fazla uyuyanı gömüyomusun o kadar hayvan seviyorum diyosun bi arkadasını arasan ögrenirdin zavallı kış uykusu derken ebedi uykuya uyudu...

---> Ben caniyimmm ühühü

Üzüldüm çünkü cidden, hem hayvanları çok severim hem de o da can yani :(

---> Ben caniyimmm ühühü

Evett can ama herkes üstüme geLiyoo nasıL yaptınn diyee :( Bende çok seviyordum Vecihimii :(

---> Ben caniyimmm ühühü

Bilmeyerek yaptın sonuçta suçlama kendini, üzülme canım :(

---> Ben caniyimmm ühühü

Tabikii de insan hiçç biLerekk öLdürür müü ? O kadar vicdansız değiLim bennn :(

---> Ben caniyimmm ühühü

Ben öyle demek istemedim ama :( tabi dğeilsin olsaydın bu kadar üzülmezdin zaten

---> Ben caniyimmm ühühü

Yok bebeğim sen dedin demiyorum zaten ben öyle görenLere diyorumm :( Hemde ne üzüLmee.. :(

---> Ben caniyimmm ühühü

Hayvan hakları mahkemesine yaptığım başvuru sonucunda 3 ay hapis cezasına çarptırılma imkânın varmış ama 10 milyar tazminat ödeyerek hapis mevzusundan yırtabilirsin. Bence kaplumbağcağızcığı gömdüğün yerden çıkar bi suni tenefüs yap ve üzerine soğuk su iç.. :) Şaka şu yana yazık olmuş hayvanada yaa. Böyle bir ölüm olamaz. Düşman başına .. -bile değil.- hehehe :)

---> Ben caniyimmm ühühü

Bu senin gerçek itirafın mı yoksa komik yazılardan alıntı mı?

Gerçek itiraflarınıda bekleriz :)

---> Ben caniyimmm ühühü

allah cezani vermesin emi,kia bakamayacagin hayvanlari niye aliyorsun,benim kaplumbagalarim alti yildir yasiyorlar.evvelden biraz balikla doyururdum onlari zavalli kucuk baliklari yakalayip yemek icin epey yuzerlerdi,
.simdi onlara yine biraz degisiklik olsun diye kucucuk baliklar aliyorum ama yemiyorlar arkadas oluyorlar.

---> Ben caniyimmm ühühü

benim kaplumbağmada aynısı olmuştuu :(
ama ben gömmedim çöpe attım :D

allah cezani vermesin emi,kia bakamayacagin hayvanlari niye aliyorsun,benim kaplumbagalarim alti yildir yasiyorlar.evvelden biraz balikla doyururdum onlari zavalli kucuk baliklari yakalayip yemek icin epey yuzerlerdi,
.simdi onlara yine biraz degisiklik olsun diye kucucuk baliklar aliyorum ama yemiyorlar arkadas oluyorlar.

hahaha

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri