Ben Artık Foruma Girmeyeceğim

leylmira

Bayan Üye
Ben artık foruma girmeyeceğim!
İnternette dolaşan insan tiplerinden forumlardan ayrılma sebebleri aşağıda verilmiştir..

Duygusal: ben bennn ………………….daha fazla konuşamayacağım bööööwwww..

Muhalif doğacı: Forumdan ayrılıyorum arkadaşlar .. Direnişlerime rağmen forumun en altındaki ağaçlar kesilerek "forum oyunları" bölümü açıldı. Adminleri şiddetle kınıyorum .. Kın kın kın..

Sarışın: Ben "aptal olmayan sarışın" ünvanımı kimseye kaptırmak istemiyorum. Kariyerimin zirvesindeyken bırakmak istiyorum. ibibikler ötmeden .. Hoşçakalın ..

Alıngan: Zaten unutuldum gitsem de kimse farketmiyecek. O yüzden yazayım dedim ben diyorum gidiyorum .. Ooo kime diyoruz ?! Bak hiç dinliyorlar mı ?

Admin: Forumundan ayrılıyorum. Taksidi ödüyemedik bu ay. Doğal olarak siz de ayrılmış olacaksınız. Canlarım benim benim ayrılmama hiç dayanamazsınız!!

Deli: Ben deliyim deli. O yüzden ayrılıyorum forumdan. Neden demeyin ben de bilmiyorum. Deliyik dedik ya alla alla niye soruyonuz. Bak şimdi de ayrılmıyorum. Piskolojik deliyim ben. Ne yaptığım belli değil .. Deli -efendim .. Ehuehue kendi kendime de konuşuyom .. Deliyim yaparım ..

Kıskanç: Hiç bi isimli konularda ismim geçmiyo. İlle söylemem mi lazım kardeşim ? En kısa zamanda kendimi o tür topiklerde görmek istiyorum fazla zamanım yok akşam oldu ortama akmam lazım .. Adım en az 3 isimli topikte geçene kadar foruma uğramıyacağım ..

Dolmuş şoförü: Duyduğuma göre forumda 2 tane taksi şöförü olan üye varmış. Onların olduğu yerde ben bir dakka durmam. Onlar gidene kadar yokum ben arkadaşlar. Kahrolsun taksiciler yaşasın dolmuş şöförleri ..

Yeni Üye: Ben çok yeniyim. Eskiyene kadar foruma girmiyeceğim

Alıntı

---> Ben Artık Foruma Girmeyeceğim

Alıngan: Zaten unutuldum gitsem de kimse farketmiyecek. O yüzden yazayım dedim ben diyorum gidiyorum .. Ooo kime diyoruz ?! Bak hiç dinliyorlar mı ?

bu tam benlik he bide mylıfe lik xD Bu bizim cümlemiz olsun [MENTION=155185]mylıfe[/MENTION] giderken bunu yazarız oldu mu

aynı şeyi düşündük [MENTION=155185]mylıfe[/MENTION] seni anıyoruz kulakların çııın çınnnladımı xD

bu tam benlik he bide mylıfe lik xD Bu bizim cümlemiz olsun [MENTION=155185]mylıfe[/MENTION] giderken bunu yazarız oldu mu

tam bıze gore bı cumle :vala_02:

aynı şeyi düşündük [MENTION=155185]mylıfe[/MENTION] seni anıyoruz kulakların çııın çınnnladımı xD

bende acaba kım anıo benı dıodum :3dth8:

bu benlik :) bu sebepten giderdim herhalde :)

Sarışın: Ben "aptal olmayan sarışın" ünvanımı kimseye kaptırmak istemiyorum. Kariyerimin zirvesindeyken bırakmak istiyorum. ibibikler ötmeden .. Hoşçakalın ..

:baybay:

[MENTION=154874]leylmira[/MENTION] aynen canım ya şakamı bu dedim :D sevindim biyere gitmediğine

Yeni Üye: Ben çok yeniyim. Eskiyene kadar foruma girmiyeceğim

Bi aralar bende düşünmüştüm :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri