Tilki Gibi
qösdé Banned 8 Ara 2008 #24 DéLy_3Mo' Alıntı: qéRJéqH DiqiLHH mHnJéé... aqZıNa BaHqSaNuSa Genişletmek için tıkla ... TüRkcé Konuş.!!!
DéLy_3Mo' Alıntı: qéRJéqH DiqiLHH mHnJéé... aqZıNa BaHqSaNuSa Genişletmek için tıkla ... TüRkcé Konuş.!!!
Fitnat Bayan Üye 8 Ara 2008 #25 Allah'ım Kimseye vermesin böyle bişi Kıyametin yaklaştığına dair olaylardan bazıları bana göre...
Q Qasirqa-G Kayıtlı Üye 16 Mar 2009 #29 ---> bebeğin kulakları gırtlağında waLaha bana fotmontaj gbime qeLdi? Artık PC de herşey oLuo kızı kaplan kıza dönüştürüolar
---> bebeğin kulakları gırtlağında waLaha bana fotmontaj gbime qeLdi? Artık PC de herşey oLuo kızı kaplan kıza dönüştürüolar
DéLy_3Mo Bayan Üye 5 Ara 2009 #30 ---> bebeğin kulakları gırtlağında qösdé' Alıntı: TüRkcé Konuş.!!! Genişletmek için tıkla ... bana dıosun ama alfabede é die bi harf yok sende Türkçe konuş ! özellıkle (Türkçe) yazarken
---> bebeğin kulakları gırtlağında qösdé' Alıntı: TüRkcé Konuş.!!! Genişletmek için tıkla ... bana dıosun ama alfabede é die bi harf yok sende Türkçe konuş ! özellıkle (Türkçe) yazarken
Kensei Kayıtlı Üye 31 Ara 2009 #32 ---> bebeğin kulakları gırtlağında suna bak yaa nasil oluo bunlar ya