BDP'ye Oy veren hainler !

---> BDP'ye Oy verenler.

Bana göre " Koyun " sürüsü.
Cahil insanlar bile demek istemiyorum. İnsan bu kadar cahil olamaz. bdp'nin apaçık Terör Örgütü pkk'ya destek verdiği ortadadır. O kadar Asker; Ana kuzusu Şehit Düştüğünde atılan feryatlar ortadadır. Koyun gibi köylerde onlarla oynanıldığı, köyleri yaktığı. Çatışmalarda köylerin zarar gördüğü ortadadır. Yavrularını alıp dağa kaçırdıkları ortadadır. İnsan olmadıkları ortadadır. Kız çocuklarını dağa kaldırdıkları; tecavüz ettikleri ortadadır. VATAN HAİNİ oldukları ortadadır. Namert oldukları ortadadır.

Bunlar göz önünde iken kimse bence Cahillikten bahsetmesin. Bu Koyunluktur. " Bürüşst bürüşst " diyerek resmen Ahıra sürmektir bu. Dilediklerinde ortaya çıkarırlar gencini yaşlısını mitinglerde geri zaman içeri koyarlar.

Bu korkaklıktan öte Bazı şeylere göz yummaktır.

Kürtlerin %70'i bu zihniyete sahip. Buna bir çare bulmak gereklidir.

Ya Tek bayrak tek Dil üzerinde anlaşma sağlanmalıdır; ya da Türk Silahlı Kuvvetleri'de üstüne düşeni yapıp o bölgeyi temizlemelidir.

Bugün Suriye'nin hali ortadadır.

Seçim onların.

Fakat benim yaptığım bu konuşmanın benzerini ise çıkıp;

DEVLET YETKİLİLERİ Yapmalıdır.
Afrika ve Somaliye yapılan yardımlar da önemlidir fakat Önce Bizim Milletimizin hali.

Önce ;

8bc4bef88d.jpg

www_antoloji_com_744456_832.JPG

2%28995%29.jpg

images

sehit_anasi.jpg

turk+aca%C4%9F%C4%B1.jpg

10141.jpg

5469277.jpg

Bu ana ve Eşlerini Teselliden öte bişeyler yaptığını gösterme vaktidir.

Bu çocukları babasız bırakanlardan ÖC Almalıdır. Göz ardı edilip Belirli bir miktar para ile birazda olsa susması istenilmemelidir.

LiveImages%5CFoto%20Haber%5C188%5C%C5%9Eehit%20%C3%A7ocuklar%C4%B1%20herkesi%20a%C4%9Flatt%C4%B1%5C1.jpg

1d7448c2-4b16-4f2d-a1e4-18fad7777c19.jpg

u.20080812140329..jpg

sehit.jpg

16.jpg

%25C5%259Fehit+%25C3%25A7ocu%25C4%259Fu.jpg

Gerek yok amerikanın; gavurların yardımına. Bu Milletin Gerçek Gençlerini Bırakın. Bırakın ki o zaman kim ne cesaret edebiliyor bakın görün.

---> BDP'ye Oy veren hainler !

oy verenlerin severek mi oy verdigini düşünüyorsunuz..??
,ailesine zarar vermekle,kazancı olan dükkanını yakmakla,,daha neler neler tehditlerle maruz kalıyorlar..
lütfen tepkili davranmayın...kızarsınız benim bu yorumuma ama inanın ki öyle bir baskı düzenlenir ki insanlara aman bir oysa onların olsun..aileme sevdiklerime zarar gelmesin..kim olsa bunu yapar..sizde yaparsınız..yapmam diyorsanız..bu baskı şiddetli ölüm tehdidi almamışsınz demektir..
bence bunu yargılamak gereksizdir..

Son düzenleme:

her an her saniye şehit aldık alacağız düşüncesinden bıktık artık , onca acı , gencecik insanlar , insanın içi parçalanıyor. oldum olası bdp ye karşıyımdır , lakin şehit konusu onlara dayalımı bilmiyorum , kürt olan arkadaşlarım var , bazen oturup konuşuyoruz dert yanıyorlar sürekli , insanlar bize hor bakıyor. soyumuz kürt lakin bizde bunlara karşıyız , her toplumdan dışlanıyoruz , cümleleride üzüyor beni , Türkiye cumhuriyetini parçalamak amacıyla yapılan saldırı , düzenlenen operasyonlar , gizli devlet , terör , pkk , öcalan hepsi boş artık. tek amaç var türkiye cumhuriyetini parçalamak.! eğer bi devlete dış taraftan baskı yapıp yok etmeye gücün yok ise , devletin içerisinde karmaşıklık çıkarıp içten fetedeceksin düşüncesindeyim. ve gerçektende türkiyiyeye yapılan durum bu. tabi herkesin bakış açısı , görüşleri farklıdır. bdp'nin bunlar üzerinde elbette bi parmağı vardır. söylemek istediğim nokta şudur. her kürt kötü değildir , her türk de iyi değildir , bütün insan topluluğunun iyisi,kötüsü vardır. bu karmaşıklıkları çıkarıp , onca cana kıyan , onca ana babanın ahını alıp canını yakıp , gencecik çocuklarımızı toprağa gönderen elle lanet olsun diyorum.

her an her saniye şehit aldık alacağız düşüncesinden bıktık artık , onca acı , gencecik insanlar , insanın içi parçalanıyor. oldum olası bdp ye karşıyımdır , lakin şehit konusu onlara dayalımı bilmiyorum , kürt olan arkadaşlarım var , bazen oturup konuşuyoruz dert yanıyorlar sürekli , insanlar bize hor bakıyor. soyumuz kürt lakin bizde bunlara karşıyız , her toplumdan dışlanıyoruz , cümleleride üzüyor beni , Türkiye cumhuriyetini parçalamak amacıyla yapılan saldırı , düzenlenen operasyonlar , gizli devlet , terör , pkk , öcalan hepsi boş artık. tek amaç var türkiye cumhuriyetini parçalamak.! eğer bi devlete dış taraftan baskı yapıp yok etmeye gücün yok ise , devletin içerisinde karmaşıklık çıkarıp içten fetedeceksin düşüncesindeyim. ve gerçektende türkiyiyeye yapılan durum bu. tabi herkesin bakış açısı , görüşleri farklıdır. bdp'nin bunlar üzerinde elbette bi parmağı vardır. söylemek istediğim nokta şudur. her kürt kötü değildir , her türk de iyi değildir , bütün insan topluluğunun iyisi,kötüsü vardır. bu karmaşıklıkları çıkarıp , onca cana kıyan , onca ana babanın ahını alıp canını yakıp , gencecik çocuklarımızı toprağa gönderen elle lanet olsun diyorum.

+1

oy verenlerin severek mi oy verdigini düşünüyorsunuz..??
,
ailesine zarar vermekle,kazancı olan dükkanını yakmakla,,daha neler neler tehditlerle maruz kalıyorlar..
lütfen tepkili davranmayın...kızarsınız benim bu yorumuma ama inanın ki öyle bir baskı düzenlenir ki insanlara aman bir oysa onların olsun..aileme sevdiklerime zarar gelmesin..kim olsa bunu yapar..sizde yaparsınız..yapmam diyorsanız..bu baskı şiddetli ölüm tehdidi almamışsınz demektir..
bence bunu yargılamak gereksizdir..

Seçimde kim nereye oy verdi diye bakmıyorlar İnci.

Milli bağımsızlığın yanacağına kendi ailesini feda edebilmeli bir insan.

Atalarımızın ne günahı vardı ?

Onlarda da vardı baskı ? Ki siyasiden kaç katı ?

Onlar illede Bağımsızlık dedi. Seni beni düşündüler.

Bunlar sadece bahaneler.

Mitinglerde görüyoruz.

Devletine güvenemeyen, geçmişini bilmeyen insanlar kaybolmaya mahkumdur.

Bknz: Bulgaristan, Yunanistan, Suriye, Irak vs vs .

Herkes Kosova ve Atalarımız gibi olamaz ;)

seçimde kim nereye oy verdi diye bakmıyorlar inci.

Milli bağımsızlığın yanacağına kendi ailesini feda edebilmeli bir insan.

Atalarımızın ne günahı vardı ?

Onlarda da vardı baskı ? Ki siyasiden kaç katı ?

Onlar illede bağımsızlık dedi. Seni beni düşündüler.

Bunlar sadece bahaneler.

Mitinglerde görüyoruz.

Devletine güvenemeyen, geçmişini bilmeyen insanlar kaybolmaya mahkumdur.

Bknz: Bulgaristan, yunanistan, suriye, ırak vs vs .

Herkes kosova ve atalarımız gibi olamaz ;)

kendine göre haklı olabilirsin melih,ama ben konu başlıga göre yorum yaptım..
Oy sayısı ne kadar olursa olsun..içten ve severek oy kullanılmamıştır..
Miting diyorsun..bunlardanda bazıları baskı halinde katılıyor..
Bunları çok iyi biliyorum..anlata anlata bitmeyen konular..
Belki inanamıyacaksınız..fakat bu iştede de ergoncuların parmagı var..benim görüşüm bundan yana..

kendine göre haklı olabilirsin melih,ama ben konu başlıga göre yorum yaptım..
Oy sayısı ne kadar olursa olsun..içten ve severek oy kullanılmamıştır..
Miting diyorsun..bunlardanda bazıları baskı halinde katılıyor..
Bunları çok iyi biliyorum..anlata anlata bitmeyen konular..
Belki inanamıyacaksınız..fakat bu iştede de ergoncuların parmagı var..benim görüşüm bundan yana..

Güzel ablam benim.
Kişisel bir yorum yapmıyorum sakın üstüne alınma ben gördüklerimi ve düşüncelerimi aktarıyorum aynı senin gibi :)
Ben Ankara ve başka yerlerdeki mitinglerde de görüyorum insanları.
Bu konu sadece Sivastan sonraki iller için geçerli değil.
Objektif bir konu :)

Bir çoğu korkusundan oy veriyor. İçlerine girip biraz yaşayanların anlattıklarından bu sonuç çıkıyor.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri