' Kors@N
Kayıtlı Üye
---> BDP'den Çözüm . . . (!)
Bu ülke ben ve benim gibi düşünenlerin ülkesidir, benim gibi düşünmeyenlerin ülkesi değil.. Adam sana çıkıp diyor ki Türkiye Cumhuriyeti devleti bize özerlik vermeli bunun için özerklik bildirgesini bile okuyor ve sen hala neden bahsediyorsun ki Tc vatandaşı olan herkesin ülkesidir diye. Onlarda görünürde Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ama benim ülkemin insanı değildir. Benim sözümde bunun gibi veya böyle düşünen herkesedir bu Türk olur Kürt olur Çerkes olur vs..
Özerklik istiyorsa gitsin kendine bi in bulsun ya da bu ülkeden defolsun gitsin..
Herkes TÜRK vatandaşı değildir..
ben onlara hak verelim tarzında birşeyde söylemedim.demek istediğim şu ki bu parti asla ama asla kürtlerin savunuculuğunu yapan bir parti değildir..sadece ama sadece kendi çıkarları doğrultusunda her türlü pisliği yapabilecek HALKIN PARTİSİDİR...benim hak verin dedğim şey eğer bir kürt gelip geçmişte hakkımız yenildi evimizden yurdumuzdan kovulduk dediğinde ona inanmamazlık yapmayın..ve asla ama asla biz size hakkınızı verdik demeyin..siz bu ülkenin sahibi değilsiniz ki gelip kürtlere hakkını veresiniz..BU ÜLKE TC VATANDAŞI OLAN HER MİLLETİN ÜLKESİDİR..
Bu ülke ben ve benim gibi düşünenlerin ülkesidir, benim gibi düşünmeyenlerin ülkesi değil.. Adam sana çıkıp diyor ki Türkiye Cumhuriyeti devleti bize özerlik vermeli bunun için özerklik bildirgesini bile okuyor ve sen hala neden bahsediyorsun ki Tc vatandaşı olan herkesin ülkesidir diye. Onlarda görünürde Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ama benim ülkemin insanı değildir. Benim sözümde bunun gibi veya böyle düşünen herkesedir bu Türk olur Kürt olur Çerkes olur vs..
Özerklik istiyorsa gitsin kendine bi in bulsun ya da bu ülkeden defolsun gitsin..
Herkes TÜRK vatandaşı değildir..