BDP'den Çözüm . . . (!)

---> BDP'den Çözüm . . . (!)

Sen çıkar o gözlükleri
Tayyip aşkı şu vatan sevgisiyle doldurduğun avatar ve signatürden daha fazla sende ve senin gibilerinde. Teröriste görevini yapıyor diyen bir Başbakan'dan ne beklersin ki sempatizanlarından da onu bekleyesin. Hiç mi içiniz sızlamıyor abicim. Adam kılını kıpırdatmıyor işi gücü artistlik gösterisi. Yoldaki vatandaşa biz sadece İsrail'i titretiriz demesi kolay. Demezler mi sana sen önce ülkendeki iç sorunu hallet diye. Bize mi kaldı Filistin? Her konu AKP diyorsun başta olan kimse ülke ona emanettir. CHP de olsa aynılarını söylerim. Bırakacaktık Ecevit sınır dışı edecekti şu itleri zamanında..
iyide kardeşim, bu ülkeyi yönetmek size çocuk oyuncağı gibi geliyor, örneğin siz hükümet olsanız sizin eleştirilecek çok yanınız olacaktı :D

hükümet terör konusunda gerekeni yapıyor ve sesini duyuruyor, yeni askeri zırhlı araçlar alınıyor, şimdide amerikan heronlarını almaya çalışıyor bunlar sizce kolaymı zannediyorsunuz, kolay olsaydı terörle baş edilebilseydi bordo bereli çoktan orayı temizlemişti, 35 yıldır bu böyle devam ediyor doğuda askerlik yapanlar ne zor şartlarda askerlik yaptığını bilen bilir. Hükümet israili eleştirmeyecekte kimi eleştirecek, teröre yardım yataklık eden isral ve suriyedir.

dediniz ki chp, mhp de olsa eleştirirdim diyorsunuz, ATATÜRKTE olsa onudamı eleştirecektiniz, dediğim gibi devleti eleştirmek kolay ama madem kendinize güveniyorsunuz ''ben hükümet olsam daha iyisini yaparım'' diyorsan, o zaman siyasete atılacaksın, siyasete atıldığın gibi büyük eleştirelerede açık olacaksın, senin arkandan çok ağır konuşacaklar, devletçilik, particilik böyle bir şey.

gorende dicek bu teror son 10 yildir var...

kac yildir var. 30 kusur seneyi gecmis bir durumda..

onca basbakan cumhur baskani geldi cozum yok yok yok yokkk

neden? icerdende disardanda yilanlar var icinde

once bunlar temizlenmeli...

Ay tartismalari okuyorum zor tutuyorum kendimi yazmamak icin ama yazmayacagim iste. Yazabilecegim tek sey, eger bir ulke terorun istedigi gibi yonetiliniyorsa Niye eylem yapip teror saldirilari yapsinki zaten hersey istedigi gibi herturlu destekleri var ama onlarin her isini baltalayan oldugunda elbetki azacaklar. Teror bugun kuduruyorsa demekki yuvalarina comak sokulmus demektir li rahatsiz oluyorlar. Insanlarin boyle dusunmesini saglamak icin kudurmalari.

Sen çıkar o gözlükleri
Tayyip aşkı şu vatan sevgisiyle doldurduğun avatar ve signatürden daha fazla sende ve senin gibilerinde. Teröriste görevini yapıyor diyen bir Başbakan'dan ne beklersin ki sempatizanlarından da onu bekleyesin. Hiç mi içiniz sızlamıyor abicim. Adam kılını kıpırdatmıyor işi gücü artistlik gösterisi. Yoldaki vatandaşa biz sadece İsrail'i titretiriz demesi kolay. Demezler mi sana sen önce ülkendeki iç sorunu hallet diye. Bize mi kaldı Filistin? Her konu AKP diyorsun başta olan kimse ülke ona emanettir. CHP de olsa aynılarını söylerim. Bırakacaktık Ecevit sınır dışı edecekti şu itleri zamanında..

Vatanımı ne kadar sevdiğimi sen bilemezsin.Ben Erdoğan'ı seviyorum evet.Ama adam gibi biri olduğu için,günümüzdeki liderlerin en iyisi olduğu için seviyorum.

Ben ve benim gibi düşünenlere laf atıyorsun da sizlere ne demeli?Şehit oluyor yav akp şöyle akp böyle..O mübarek insanlar üzerinden siyaset yapıyorsunuz.Akpyi kötülemek istiyorsanız başka şeylerini bulun.Şehitlerimizi kullanmayın.

Benim çevremde de sizin gibi düşünenler var.Vay efendim akp zamanında terör olayları arttı.Akp başa geldi şehit olmaya başladı.Soruyorum arkadaşıma böyle konuşuyorsun da terörün ne zaman başladığını biliyor musun diyorum.Cevap yok.Buna boş konuşma diyoruz biz.Ama bizim halkımız çok sever bilmeden,boş konuşmayı..Birini sevmez mi herşeyi ona bağlar.

Yazık..

Konumuz CHP,MHP, ve AKP değil. "BDP-PKK-TERÖR".
Yapılan açıklamalar ve yapılması gerekenler.

Şuan itibari ile elazığ'da 3 öğretmen kaçırılmıştır.
Diyarbakırdada 1 öğretmen.

Batman’da dün gece saatlerinde PKK’lilerle polis arasında çıkan çatışmada hamile bir anne ve küçük kızı yaşamını yitirdi. 2 Tane'de polis yaralandı.

yuvalarina comak sokuldukca saldircak azmis kopekler ;)

gokyuzunden uzerlerine bir yildiz dussun ya...kulleri bile kalmasin su terorun.

Serhildanlar yaratmaya çalışanlara karşı, bizim'de savunmacılar yaratmamız gerek. .
Çünkü bu amPüL. ve bıyıkSporun yapacak bir hareketi yok. .

Bir Ülkenin Silahlı Kuvvetlerinden Silahı Bırakmasını İsteyecek Kadar Cesurlar Adamlar Baksana
Bunlara Bu Cesareti Verenin.

Bugün Doğu Seferlerini Yapan Arabalar Pkkya Vergi Veriyorsa
Vergi Vermeyenlerde Sefer Düzenleyemiyorsa
Oralarda Devlet Var Demesin Kimse
Acı Ama Gerçek Kontrol O İtlerin Elinde.

Gereği Bi An Önce Yapılmalı Gerekirse Kurunun Yanında Yaşta Yanmalı Bence.

iyide kardeşim, bu ülkeyi yönetmek size çocuk oyuncağı gibi geliyor, örneğin siz hükümet olsanız sizin eleştirilecek çok yanınız olacaktı :D
hükümet terör konusunda gerekeni yapıyor ve sesini duyuruyor, yeni askeri zırhlı araçlar alınıyor, şimdide amerikan heronlarını almaya çalışıyor bunlar sizce kolaymı zannediyorsunuz, kolay olsaydı terörle baş edilebilseydi bordo bereli çoktan orayı temizlemişti, 35 yıldır bu böyle devam ediyor doğuda askerlik yapanlar ne zor şartlarda askerlik yaptığını bilen bilir. Hükümet israili eleştirmeyecekte kimi eleştirecek, teröre yardım yataklık eden isral ve suriyedir.
dediniz ki chp, mhp de olsa eleştirirdim diyorsunuz, ATATÜRKTE olsa onudamı eleştirecektiniz, dediğim gibi devleti eleştirmek kolay ama madem kendinize güveniyorsunuz ''ben hükümet olsam daha iyisini yaparım'' diyorsan, o zaman siyasete atılacaksın, siyasete atıldığın gibi büyük eleştirelerede açık olacaksın, senin arkandan çok ağır konuşacaklar, devletçilik, particilik böyle bir şey.

Öncelikle Erdoğan ve Atatürk kıyaslaması yapan bir AKPli daha gördüm bir daha üzüldüm.. Particilik böyle bir şey derken Erdoğan'ın yaptığı liderliktir particiliktir diyorsun. Bana şundan bundan diyemiyorsun. Sen geç başa savunmanda çok hafif kalıyor burada. Her olaya bu şekilde bakarsan ki öyle görünüyor eleştiri kelimesini ağzına alma derim. Erdoğan dünyayı kurtaran adam rolünde ortada dolaşmaktan başka bir şey bilmiyor. İsrail ve filistin havasından başka bir şey bilmiyor hep aynı havayı çalıyor. Ciğerim yanıyor diyor bunu bende diyorum sende ailende. Eee bu mu senin az önce bahsettiğin particilik anlayışın ? İcraat yok arkadaşım senin bu kuru tehditlerin her gün sana şehit olarak geri döner

Vatanımı ne kadar sevdiğimi sen bilemezsin.Ben Erdoğan'ı seviyorum evet.Ama adam gibi biri olduğu için,günümüzdeki liderlerin en iyisi olduğu için seviyorum.
Ben ve benim gibi düşünenlere laf atıyorsun da sizlere ne demeli?Şehit oluyor yav akp şöyle akp böyle..O mübarek insanlar üzerinden siyaset yapıyorsunuz.Akpyi kötülemek istiyorsanız başka şeylerini bulun.Şehitlerimizi kullanmayın.
Benim çevremde de sizin gibi düşünenler var.Vay efendim akp zamanında terör olayları arttı.Akp başa geldi şehit olmaya başladı.Soruyorum arkadaşıma böyle konuşuyorsun da terörün ne zaman başladığını biliyor musun diyorum.Cevap yok.Buna boş konuşma diyoruz biz.Ama bizim halkımız çok sever bilmeden,boş konuşmayı..Birini sevmez mi herşeyi ona bağlar.
Yazık..

Vatan kelimesini Erdoğan'dan önce kullanman Vatanı sevdiğini gösteriyorsa evet sen Vatanını seviyorsun. Sadece bu bir otorite olabilir benim gözümde. Çünkü gerçekleri maalesef görmüyorsun. Günümüzdeki liderler demişsin kim o liderler ben göremiyorum Gül mü lider Genelkurmay başkanı mı Bahçeli mi Kılıçdaroğlu mu hangisi lider bunun cevabını özel olarak istiyorum senden. Biz şehitler üzerinden siyaset yapıyoruz madem o zaman sizde türban üzerinden din istismarı yapıyorsunuz. Konumuz bu değil ama buna güzel örnek. Aile içinde konuşulanları gelip burda döküyorsun ortaya işte :)
Yadırgamamak lazım nasıl büyürsen öyle gidersin
LazTurk'e yazdıklarımdan kendine cevaplar bulabilirsin

Bunları tayyip şımarttı bu kadar. Bakınız sayın başbakandan bu ülkenin başına gelmeden önce böyle ulu orta havlaya biliyor muydu bunlar. Demokrasi demokrasi diyorlar da, demokraside bir yere kadar bunların yaptıkları resmen bölücülük. Paşalar ceza evinde bölücüler mecliste resmen trajekomik. Türklerin Kürtlerle hiç bir sorunu yok. Sorunu çıkartan bu itler, ne zaman hepsi temizlenir o zaman sorun çözülür. Biz yıllarca Türk, Kürt kardeş dedikçe. Bu bdp li milletvekilleri çıkıp biz Kürdüz siz Türksünüz diyerek araya husumet ayrımcılık sokmadılar mı ? Hiç bir Türkün ağzından biz Türküz siz Kürtsünüz lafını duydunuz mu ? Biz her zaman kardeş gözüyle baktık size. Ama siz ne yapıyorsunuz. İyi niyetimizi su istimal ediyorsunuz. Türk milleti, dinine düşkün ve sabırlıdır. Her zaman hoşgörülü, sevecen olduk. Eğer ki bu sabır bir gün taşarsa ve biz Türküz siz Kürtsünüz demeye başlarsak o zaman vay ki ne vay halinize. Sizi ne o güvendiğiniz Amerika ne İsrail ne Almanya kurtarabilir elimizden. 7 düven bir olup giremedi bu topraklara onların oyunlarına gelip yazık etmeyin kendinize. Bu vatan ne vermedi size. İş adamlarınız var, ekip biçtiğiniz toprak var, sanatçılarınız var, siyasetçileriniz var, polisiniz var, memurunuz var. var oğlu var. Ayrımcılık mı yaptık biz. Ekmeğimizi mi paylaşmadık, sen kürtsün iş yapamaz mısın dedik, bir bankada sıra beklerken en sona mı geç dedik, hastalarınıza mı bakmadık, çocuklarınızı mı eğitmedik. aramıza nifak tohumu sokan siyasetçiler bunlar, amaçları başkalarının kuklası olarak bölücülük yapmak. Sakın inanmayın ki sizi devletten bir parça daha çok sevdiklerine. Neyse yazdıkça yazasım geliyor, sonlandırayım bari.

çözüm ne biliyormusunuz doğu ve g.Anadolu bölgesini haritadan silmek ki bende esasen doğuluyum ve artık buna ciddi anlamda çözümler bulunmasını istiyorum ..

Doğu ve güneydoğu neden sizleri bu kadar rahatsız ediyor anlamış değilim .Artı doğu illleri genellikle AKP ye oy veriyor ve ASlA batı illerini yok edelim diye bir fobileri de yok çünkü o illlerde kadın , bebek, çocuk ve günahsız insanların olduğunun farkında
Evet belki batılılar kadar yaşam standartlarına sahip değilller ama dediğim gibi adam gibi adamlar
ha bu arada bişeyi çok merak ettim
eğer doğu ve güneydoğuyu haritadan silersek yani günahsız insanları yok edersek APO ********inden ne farkımız kalacak söylermisiniz ?

Başka çözümlerle gelin insanları yok etmekle değil ...

bdp lilerin de kuyrukları sıkıştı umarım en yakın zamanda hatalarını anlar ve o mecliste olmayı hak ederler ...

Son düzenleme:

Türkiyesesver.Com diye kendini yırta dursun Fatih Portakal hıyarı..
Türkiyenın sesini duyurmaya çalışan çalışıyor.

BDP'de düşüne düşüne bunu mu bulmuş ?

Sinirlenmiyim diyorum ama harbiden %60'ı na APTAL diye Aziz Nesin'e hak vermeye meyilli oluyorum.
Böyle bir kepazelik kabullenilemez Türk Milleti için.
Asker operasyonu MİT'in bilgileri ışığında gerçekleştirirken senin Mit Müsteşarın gidip onlarla konuşuyor.
Bir köpeğe sayın diyebiliyor.
Mit'in bu kadar aşağılık bir duruma düşeceği aklıma gelmemişti.

Diğer yandan bu soysuzların istekleri...

Yemin ederim Harp çıkar Türkiye'de. Sonumuz kaybolan Suriye, Irak, Libya gibi olur. Ki çözüm bu olacaksa olsun. Namert gülmesin yeterki.

Mısırı gezip pohpohlanıp gelmeyle olmuyor boşbakanım.

İyi güzel yol yapıyorsun ekonomiyi ayarlamaya çalışıyorsun da şu Askeri sistemi oturtamıyorsun. Böyle giderse oturtamayacaksında ...

İt ürür Kervan yürür ama Kurt sesini duyurursa Türkiye'nin dengesi alt üst olur diyorum.

Allah Türk'ü korusun ve Yüceltsin.
ne yapılsın ya?kimi iktidara getirelim..kemali mi devleti mi???sen bunları RECEP TAYYİP ERDOĞAN 'la mı karşılaştırıyorsun..ya ikiside yürüsün gitsin..biri meydanlarda kendi zamanında kullanmadığı ipi atsın AL İPİ DE AS dercesine artistlik yapsın..diğeride boş belgelerle sadece TÜRKİYE'nin önünü tıkamak için sahte belgeler sunsun..sanki BAŞBAKAN düşünce kendisi başa geçecekte TÜRKİYEyi o yüceltecek seni de gördük KEMAL ssk da..ayrıca eklemem gerekn birşey daha var..sen sürekli ALLAH türk'ü korusun ve yüceltsin dediğin sürece bu olaylar çıkar...evet sen türk sün tmm fakat ben kürt üm ne olacak şimdi?bu yüzden bu kadar da gözü kara olmayıp ALLAH TÜRK MİLLETİNİ KORUSUN dersen çok ta iyi olur...

O aldıranlar da haritadan silinsin, eğer bir vatan istiyorlarsa gitsin kendilerine bi vatan arasınlar ve mecliste biz aponun yandaşıyız deyip bas bas bağırmalarına izin verenlerde haritadan silinsin .. Bu kadar kolay, demokrasi mi..? onların neyine demokrasi ..?
yaaa sonra sonra da kim kimden ne hakkını almış diyorsunuz... demokrasi herkesin hakkıdır kardeşim..dinsiz de olsa imansız da olsa DEMOKRASİ HERKESİN HAKKIDIR... ve bu yüzden onlara izin verenler kim diye sormayacam ölen kuştan dahi İKTİDARı sorumlu tutuyorsunuz çünkü...seçim barajı yokmu ever var?kaç peki?%10. peki bu bdp liler parti olarak mı giriyor?hayır bağımsız olarak giriyorlar ve harbidende parti olarak giren mhp gibi vekil sayıları var nerdeyse..kim izin verdi peki??BAŞBAKAN mı?adam ne yapsın başka bağımsızlık haklarını da mı alsın onların ellerinden GEÇMİŞTE Kİ GİBİ..sonra yine mi meclis yerine herkes dağlara gitsin???Kİ SEÇİM BARAJINI BİRİLERİNE YARANMAK İÇİN DOĞUDA VE ÖZELLİKLE GÜNEYDOĞUDA DÜŞÜRECEĞİNİ SÖYLEYEN YALANCI ŞAHSİYET KİMDİ???HEM DÜRÜST HEMDE TEMİZ BİR İNSANOĞLUYMUŞ Bİ DE PEHH PEHH PEHH
Bunlar hiçbir şekilde bir topluluğun hakkını savunan tipler değil , bunlara inananlarda oluyor ya ben onlara gülüyorum.Allah'ım ne kadar cahiliz ya , kim kime ne hakkı versin kim kimden ne almış ki ? Daha da kalkıp o soysuz için ''Sayın'' diye hitap ediliyor.Bebek katili , Pedofili , eşcinsel , şuursuz bir herife bu saygı çabası neden? Para verseler böyle şey söylenmez diyeceğim ama sanırım çok para verince söyleniyor.Kuklaların kuklası olmayın, ayık olun , bakın dalganıza , herkesin keyfi yerinde , daha doğrusu bu insanlar kimseyi olduklarından daha iyi bir yere taşımaz !
ARKADAŞIM hak meselesine gelince bunlar sadece geçmişte gerçekten o bölgelerde yaşayan ailelere yapılan haksızlıklardan bahsediliyor...ve kimse sakın demesin o zamanlarda birşey olmadı diye çünkü YAŞAYAN BİLİR...haa fakat şu zamana gelecek olursak bu yaptıkları olayların hepsi ama hepsi saçmalık...çünkü bu iktidar gerçekten elinden geleni yapıyor...fakat bdpliler onlara verildikçe daha fazlasını istiyorlar ki yaptıkları açıklama olan serbest bırakın gibi...ki bunların hiç bi mümkünatı yok sadece bunlar ortamı gerginleştirmek için..sadece göz önünde kalmak için bakın bizde burdayız demek için...NASIL Kİ BİR BEBEK DİKKAT ÇEKMEK İÇİN AĞLIYORSA, BUNLARDA BÖYLE DİKKAT ÇEKMEYE ÇALIŞIYORLAR..VE EĞER KİMSE ONLARI HALA GÖRMEZDEN GELİRSE ZATEN KENDİ KENDİLERİNE ÇÜRÜYÜP GİDECEKLER...
Doğu ve güneydoğu anadolu diyerek genelleme yapmayın lütfen.Elazığ'ı örnek vereyim.Doğu anadolu bölgesinde olmasına rağmen 4 akpden 1 mhpden milletvekili çıkardı.

Doğu ve güneydoğu anadoluyu haritadan silmek ??

Bu arada mecliste sadece insanların bulunabileceğini düşünüyordum bir aralar taki bdpli milletvekillerini görene kadar..
DOĞU VE GÜNEYDOĞU olarak sınırlama yapma diyosunda ben doğuluyum denince direk kürt müsün diye soruluyor..fakat biri ben egeliyim akdenizliyim filan denince hiç öyle sorulmuyor...HER NE KADAR AİLESİ EGEYE AKDENİZE DOĞUDAN VE GÜNEYDOĞUDAN GÖÇMÜŞ OLSALAR BİLE... demek istediğim bu sınırlama zaten kendi milletimizi tarafından yapılıyor...ve çok rahat söylenebilirki bunların asıl amacı güneydoğunun tümünü doğu anadolunun da bi kısmını kendilerine almaktı..fakat şu anda onlarda AY YILDIZLI BAYRAK gölgesinde yaşamaktan gayet memnunlar...(söylemem gerekn birşey daha var senin alıntı yaptığın üyenin söylediği şeye asla katılmıyorum...ONLARA BU ÜLKENİN BİR PARÇASINI VERMEK ONLARI DAHA FAZLA PARÇA İSTEMEYE TEŞVİK EDER...parmağını verirsin elin gider,elini verirsin kolun gider,kolunu verirsin bedenin gider..bu yüzden MEKSELİNANIN DEDİĞİ GİBİ DAHA GÜZEL ÇÖZÜMLER VARDIR VE BENCE ASLADA YORULMANIZA GEREK YOK..BNUN İÇİN YORULAN KİŞİLER ZATEN VAR...

Son düzenleme:

Doğu ve güneydoğu neden sizleri bu kadar rahatsız ediyor anlamış değilim .Artı doğu illleri genellikle AKP ye oy veriyor ve ASlA batı illerini yok edelim diye bir fobileri de yok çünkü o illlerde kadın , bebek, çocuk ve günahsız insanların olduğunun farkında
Evet belki batılılar kadar yaşam standartlarına sahip değilller ama dediğim gibi adam gibi adamlar
ha bu arada bişeyi çok merak ettim
eğer doğu ve güneydoğuyu haritadan silersek yani günahsız insanları yok edersek APO ********inden ne farkımız kalacak söylermisiniz ?

Başka çözümlerle gelin insanları yok etmekle değil ...

bdp lilerin de kuyrukları sıkıştı umarım en yakın zamanda hatalarını anlar ve o mecliste olmayı hak ederler ...

olaylar bu hükümet döneminde neden arttı sizce???kimse anlamıyor bunu ve yanılmıyorsam ülkenin yarısı da anlamayacak..öyle boş beleş hesap uğrunda uğraşıp dursunlar...terör olayları arttı çünkü TÜRKİYE nin bu hükümet sayesinde bölgede sözü sayılır ve geçilir oldu..avrupaya söz geçirmeye başladık..artık söyledikleri her sözün altında kalmıyor söyledikleri sözün altında onları bırakıyoruz..ve bu durumdan korkan DIŞ GÜÇLER ülkemizin bu güzel gidişatını bozmak için terörü kullanacaklar ki en kolay kullandıkları şeyde bu..bdp yandaşlarına gider...bak size geçmişte bunları bunları yaptılar çık meydana dağıt ortalığı der..ve kendini canlı bomba olarak kullanıp o kadar masum kişinin ölümüne sebep olur?peki ya o dış güçler durur mu?hemen türk kardeşlerimizin yanına giderler..gördünüz mü şu iğrenç kürtlerin yaptığını...hepsi böyle düşnüyor der veee TÜRK KARDEŞLERİMİZİ BİZ KÜRTLERDEN böyle soğuturlar..ve şu an bu yorumların çoğuna bakıyorumda başarmış durumdalar da...BİZ KENDİMİZ ŞU GERÇEKLERİ GÖRMEDİKTEN SONRA SABAHTAN AKŞAMA KADAR DEMİRTAŞ İNLESİN APO DA APO DİYE...

yaaa sonra sonra da kim kimden ne hakkını almış diyorsunuz... demokrasi herkesin hakkıdır kardeşim..dinsiz de olsa imansız da olsa DEMOKRASİ HERKESİN HAKKIDIR... ve bu yüzden onlara izin verenler kim diye sormayacam ölen kuştan dahi İKTİDARı sorumlu tutuyorsunuz çünkü...seçim barajı yokmu ever var?kaç peki?%10. peki bu bdp liler parti olarak mı giriyor?hayır bağımsız olarak giriyorlar ve harbidende parti olarak giren mhp gibi vekil sayıları var nerdeyse..kim izin verdi peki??BAŞBAKAN mı?adam ne yapsın başka bağımsızlık haklarını da mı alsın onların ellerinden GEÇMİŞTE Kİ GİBİ..sonra yine mi meclis yerine herkes dağlara gitsin???Kİ SEÇİM BARAJINI BİRİLERİNE YARANMAK İÇİN DOĞUDA VE ÖZELLİKLE GÜNEYDOĞUDA DÜŞÜRECEĞİNİ SÖYLEYEN YALANCI ŞAHSİYET KİMDİ???HEM DÜRÜST HEMDE TEMİZ BİR İNSANOĞLUYMUŞ Bİ DE PEHH PEHH PEHH

Ben orda hiçbir parti ve ya etnik bir grubu savunmuşmuyum hayır. Beni baraj,gölet falan ilgilendirmez bu haysiyetsizlere göz yuman ve oy veren en adi yaratıklar Pkk yandaşları ilgilendirir. Demokrasiyi bilmeyenler kullanamaz kullanması da gerekmez şayet demokrasi denen etkenin ne olduğunu kavrayan içine sindiren kişiler kullanabilir. İlk zamanlar da söylediğim gibi demokrasi mi ne demokrasisi itlerin neyine demokrasi. Düz ova da siyaset yapmak yerine çekilsinler inlerine kendilerine orda yargıyı, yasamayı kurup demokrasi arasınlar ..

Ben orda hiçbir parti ve ya etnik bir grubu savunmuşmuyum hayır. Beni baraj,gölet falan ilgilendirmez bu haysiyetsizlere göz yuman ve oy veren en adi yaratıklar Pkk yandaşları ilgilendirir. Demokrasiyi bilmeyenler kullanamaz kullanması da gerekmez şayet demokrasi denen etkenin ne olduğunu kavrayan içine sindiren kişiler kullanabilir. İlk zamanlar da söylediğim gibi demokrasi mi ne demokrasisi itlerin neyine demokrasi. Düz ova da siyaset yapmak yerine çekilsinler inlerine kendilerine orda yargıyı, yasamayı kurup demokrasi arasınlar ..

helal olsun sana..sonra da kime hakkını vermedik diyorsun..sonra hakkını vermediğin kişiler dağa çıktığında neden dağa çıkıyorlar diyorsun..herşey senin gördüğün kadar kolay değil işte..sıkın kafalarına veya gönderin inlerine demeklede çözüm olmaz..diyorum ya boş yere sıkma sen canını bu çözümü düşünenler en iyi şekilde düşünüyor..

helal olsun sana..sonra da kime hakkını vermedik diyorsun..sonra hakkını vermediğin kişiler dağa çıktığında neden dağa çıkıyorlar diyorsun..herşey senin gördüğün kadar kolay değil işte..sıkın kafalarına veya gönderin inlerine demeklede çözüm olmaz..diyorum ya boş yere sıkma sen canını bu çözümü düşünenler en iyi şekilde düşünüyor..

Hakkı olmayanlar hak alamaz bu ülkeden, onlarında hiçbir hakkı yoktur baktığımız pencereler uyuşmuyor senle.. Bu düşünceyle de gidersen senin elindeki hakkı senden alırlar bunu unutma. Taviz verildikçe daha çok istenen bir olaydır.
Benim gördüğüm kadar basit içlerinden adam çıksın yeter

Hakkı olmayanlar hak alamaz bu ülkeden, onlarında hiçbir hakkı yoktur baktığımız pencereler uyuşmuyor senle.. Bu düşünceyle de gidersen senin elindeki hakkı senden alırlar bunu unutma. Taviz verildikçe daha çok istenen bir olaydır.
Benim gördüğüm kadar basit içlerinden adam çıksın yeter

ben böyle düşünüyorum..alabilen gelsin hakkı mı alsın.. ha bu arada ben ASLA AMA ASLA ONLARI SAVUNMUYORUM VE ASLA DA SAVUNMAM ÇÜNKÜ BEN ÇOK ŞÜKÜR İNANÇLI BİRİYİM..ONLARI SAVUNAN KİŞİLERİN İNANÇLARINDAN ŞÜPHE EDİYORUM...bunu unutmamak gerek..benim savunduğum konu onların bu yaptığı pisliklere eyvallah diyecek bi HÜKÜMETİMİZ yok..sadece yeri ve zamanını bekliyorlar hepsi bu ki zamanıda gelmiş ki yavaş yavaş harekete geçiliyor..ve her kim ne düşünürse düşünsün bu ülkenine SONU ÇOK AMA ÇOK İYİYE GİDİYOR...

ben böyle düşünüyorum..alabilen gelsin hakkı mı alsın.. ha bu arada ben ASLA AMA ASLA ONLARI SAVUNMUYORUM VE ASLA DA SAVUNMAM ÇÜNKÜ BEN ÇOK ŞÜKÜR İNANÇLI BİRİYİM..ONLARI SAVUNAN KİŞİLERİN İNANÇLARINDAN ŞÜPHE EDİYORUM...bunu unutmamak gerek..benim savunduğum konu onların bu yaptığı pisliklere eyvallah diyecek bi HÜKÜMETİMİZ yok..sadece yeri ve zamanını bekliyorlar hepsi bu ki zamanıda gelmiş ki yavaş yavaş harekete geçiliyor..ve her kim ne düşünürse düşünsün bu ülkenine SONU ÇOK AMA ÇOK İYİYE GİDİYOR...

Haşa hiç kimse savunmuyor onları ama dediğin laflar onlara da hak verelim gibi bi kanıya sürüklüyor beni..
Onların yaptığı pisliklere dur diyecek Hükümetimiz yok hala anlamıyorsunuz. Ramazan ayında diyorlardı Ramazan bitsin şöyle şöyle yapacaz analar ağlamayacak Terörü bitirecez onlar görecekler vs. E ramazan bayramı oldu bayramımızı kutladık. Bayram bitti şimdi neyin kutlanmasını bekliyoruz ben hala verilen sözün tutulduğunu göremiyorum bu ülkenin sonunu bilemem müneccim değilim kimse babamın oğlu da değilki ne yapıyo ne ediyo biliyim ama gidip iki-üç tane dağı bombalayıp Tsk sitesinde verilen görüntülerle bu millet kandırılmaz.. Eğer o geçerli bi caydırıcılık olsaydı şu an her gün polis veya şehit asker haberlerini almazdık ..

Haşa hiç kimse savunmuyor onları ama dediğin laflar onlara da hak verelim gibi bi kanıya sürüklüyor beni..
Onların yaptığı pisliklere dur diyecek Hükümetimiz yok hala anlamıyorsunuz. Ramazan ayında diyorlardı Ramazan bitsin şöyle şöyle yapacaz analar ağlamayacak Terörü bitirecez onlar görecekler vs. E ramazan bayramı oldu bayramımızı kutladık. Bayram bitti şimdi neyin kutlanmasını bekliyoruz ben hala verilen sözün tutulduğunu göremiyorum bu ülkenin sonunu bilemem müneccim değilim kimse babamın oğlu da değilki ne yapıyo ne ediyo biliyim ama gidip iki-üç tane dağı bombalayıp Tsk sitesinde verilen görüntülerle bu millet kandırılmaz.. Eğer o geçerli bi caydırıcılık olsaydı şu an her gün polis veya şehit asker haberlerini almazdık ..

ben onlara hak verelim tarzında birşeyde söylemedim.demek istediğim şu ki bu parti asla ama asla kürtlerin savunuculuğunu yapan bir parti değildir..sadece ama sadece kendi çıkarları doğrultusunda her türlü pisliği yapabilecek HALKIN PARTİSİDİR...benim hak verin dedğim şey eğer bir kürt gelip geçmişte hakkımız yenildi evimizden yurdumuzdan kovulduk dediğinde ona inanmamazlık yapmayın..ve asla ama asla biz size hakkınızı verdik demeyin..siz bu ülkenin sahibi değilsiniz ki gelip kürtlere hakkını veresiniz..BU ÜLKE TC VATANDAŞI OLAN HER MİLLETİN ÜLKESİDİR..

takipçi satın al tiktok takipçi satın al instagram beğeni satın al takipçi satın al takipçi satın al Buy Instagram Followers bugün haber bypuff
Geri