BDP'den Çözüm . . . (!)

Mastor

Kayıtlı Üye
BDP'den Çözüm (!) + Güncel. "Canımıza TAK" dedi!

BDP bir açıklama yaptı o kadar hayasız ve rahatlardı ki ,

Selahattin Demirtaş;

“Şu saatten sonra artık İmralı’ya heyet gitsin görüşsün demiyoruz. Görüşecekseniz serbest bırakın, dışarıda görüşün. Biz artık Sayın Öcalan’ın özgürlüğünü istiyoruz. Kürt sorununu çözme konusunda samimiyseniz yol yöntem budur. Çözüme inanıyorsanız yaparsınız. Başka yol bilmiyoruz.”

Ve devam etti ; Askere "operasyonları bitirin" dedi.

Haddini aştı ; "Hodri Meydan" dedi.

"PKK'yı biz çıkarmadık, ancak onları dağdan indirebiliriz" dedi.

- ;

Bebek katiline "Sayın" denmesinden, ortalıkta posterlerinin afişlerinin dolaşmasından ve dağda ki Köpek Sürülerinin siyasi versiyonunun
"Türkiye Büyük Millet Meclisi"'ne girmiş olmalarından büyük nefret duyuyorum.

PKK'nın Siyasal Partisi olan BDP'nin'de TBMM'ne girmesine engel olmayan irade ise hiç bir zaman affedilmeyecektir.
Demokrasi dediğimiz şey, şehit olan askerimizden daha önemli değildi.(R). !

+

Ankara Kızılay'da 34 Kişinin yaralanmasına ve 3 kişinin ölümüne neden olan saldırıyı TAK üstlenmiş, birde açıklama'da bulunmuşlar ;

"Hassasiyet dönemi bitti, artık hedefimiz Siviller.

Her yer eylem sahasıdır. Özellikler metropeller savaş alanımızdır
."

Son düzenleme:
---> BDP'den Çözüm . . . (!)

olacagi buydu zaten...
serbest kalsin demeye basladilar bile

Neye kızıyorsunuz arkadaşlar? bence adamlar bu cesaretle konuşmakta gayet haklı.Yanlış anlamayın söyledikleri haklı demiyorum.

Bugün mit müsteşarı olan hakan fidan tarihi tam belli olmamakla birlikte başbakanın adına pkk yöneticileriyle pazarlık yapmıştır(başbakanlık müsteşarı olduğu zamanlarda oldu bu görüşme, mit müsteşarlığına bu görüşmeden sonra gelmiştir.) ve her abdullah öcalan demesinden önce başına sayın lafını koymuştur. (bu hiç birşey) Abdullah öcalan'ın seberst kalması da konuşulmuş bu pazarlıkta siz kalkmışsınız bugün bu uşaklara kızıyorsunuz onlar piyon.

Elbetteki bunları konuşturan hükümet. Durumu; ramazan ayında şehit olabilir ama terörist ölemez demeye getiren de hükümet. Fakat verdiğimiz tepki beklentilerine yönelik. Bahsettiğin konu başlı başına ayrı bir topicte tartışılabilir. Sabahlar olmasın..

BUkadar sinirlenmenin bence anlami yok..serbest kalacakmi../.hayir...

onlar acik acik terorden siyrilmadiklarini belirtti herzaman tepki cekmiyorda

serbest kalsin deyincemi tepki cekiyor????

ben gormedim duymadim hukumetin bunlara hak verdigini

siz goruyorsaniz o ayri konu..

bunlar benim canimi sIkmiyor bile... sesler duuyorum

okadar..

Türkiyesesver.Com diye kendini yırta dursun Fatih Portakal hıyarı..
Türkiyenın sesini duyurmaya çalışan çalışıyor.

BDP'de düşüne düşüne bunu mu bulmuş ?

Sinirlenmiyim diyorum ama harbiden %60'ı na APTAL diye Aziz Nesin'e hak vermeye meyilli oluyorum.
Böyle bir kepazelik kabullenilemez Türk Milleti için.
Asker operasyonu MİT'in bilgileri ışığında gerçekleştirirken senin Mit Müsteşarın gidip onlarla konuşuyor.
Bir köpeğe sayın diyebiliyor.
Mit'in bu kadar aşağılık bir duruma düşeceği aklıma gelmemişti.

Diğer yandan bu soysuzların istekleri...

Yemin ederim Harp çıkar Türkiye'de. Sonumuz kaybolan Suriye, Irak, Libya gibi olur. Ki çözüm bu olacaksa olsun. Namert gülmesin yeterki.

Mısırı gezip pohpohlanıp gelmeyle olmuyor boşbakanım.

İyi güzel yol yapıyorsun ekonomiyi ayarlamaya çalışıyorsun da şu Askeri sistemi oturtamıyorsun. Böyle giderse oturtamayacaksında ...

İt ürür Kervan yürür ama Kurt sesini duyurursa Türkiye'nin dengesi alt üst olur diyorum.

Allah Türk'ü korusun ve Yüceltsin.

askeri kurum kendisi devlet icinde devlet kurmus misali melihcim...

eskiden kimse onlarin masasinda bile oturamiyordu..simdi??? karisilikli toplantilar kuruluyor

aSKERININ gucu fazla bazi menkilerde; el atmali...

hayir ,
garip olan sosyalist ideolojiyi de
sadece kendileri biliyormus gibi davranmalari..

aldıranlar diyorsunuz da acaba düşünüyormusunuz ne için alındığını ?

şuan'da doğu ve güzeydoğu anadolu bölgesinin halkı bu partiye oy veriyorve büyük bölümü pkk bunların içinde pek de azımsanacak gibi de değiller alınmak zorundaydı ve alındı ..

Yıllarca pkk olayları gündemde bu iş sadece imralıda da bitmiyor çünkü bunların bambaşka kolları var ve bağımsızlar çözüm ne biliyormusunuz doğu ve g.Anadolu bölgesini haritadan silmek ki bende esasen doğuluyum ve artık buna ciddi anlamda çözümler bulunmasını istiyorum ..

aldıranlar diyorsunuz da acaba düşünüyormusunuz ne için alındığını ?

şuan'da doğu ve güzeydoğu anadolu bölgesinin halkı bu partiye oy veriyorve büyük bölümü pkk bunların içinde pek de azımsanacak gibi de değiller alınmak zorundaydı ve alındı ..

Yıllarca pkk olayları gündemde bu iş sadece imralıda da bitmiyor çünkü bunların bambaşka kolları var ve bağımsızlar çözüm ne biliyormusunuz doğu ve g.Anadolu bölgesini haritadan silmek ki bende esasen doğuluyum ve artık buna ciddi anlamda çözümler bulunmasını istiyorum ..

O aldıranlar da haritadan silinsin, eğer bir vatan istiyorlarsa gitsin kendilerine bi vatan arasınlar ve mecliste biz aponun yandaşıyız deyip bas bas bağırmalarına izin verenlerde haritadan silinsin .. Bu kadar kolay, demokrasi mi..? onların neyine demokrasi ..?

Önce kapmışın konuyu :Ç

O aldıranlar da haritadan silinsin, eğer bir vatan istiyorlarsa gitsin kendilerine bi vatan arasınlar ve mecliste biz aponun yandaşıyız deyip bas bas bağırmalarına izin verenlerde haritadan silinsin .. Bu kadar kolay, demokrasi mi..? onların neyine demokrasi ..?

+

Bunlar hiçbir şekilde bir topluluğun hakkını savunan tipler değil , bunlara inananlarda oluyor ya ben onlara gülüyorum.Allah'ım ne kadar cahiliz ya , kim kime ne hakkı versin kim kimden ne almış ki ? Daha da kalkıp o soysuz için ''Sayın'' diye hitap ediliyor.Bebek katili , Pedofili , eşcinsel , şuursuz bir herife bu saygı çabası neden? Para verseler böyle şey söylenmez diyeceğim ama sanırım çok para verince söyleniyor.Kuklaların kuklası olmayın, ayık olun , bakın dalganıza , herkesin keyfi yerinde , daha doğrusu bu insanlar kimseyi olduklarından daha iyi bir yere taşımaz !

bdp ve teror ayni kategorudedir..

bunun icine butun dogu anadoluyu katmayin lutfen.bu bir cahillikdir..

takipçi satın al tiktok takipçi satın al instagram beğeni satın al takipçi satın al takipçi satın al Buy Instagram Followers bugün haber bypuff
Geri