70 ytl topladım. daha gidilecek yerler var toplarım..:D
İnci 1907 Prenses 10 Ara 2008 #23 0 toplamadım toplayammda utanırım bn ya gelmişim 18 yaşına ne parası bn para verdim yegenlerime
Küçük HarF Bayan Üye 13 Ara 2008 #30 kriz herkesi vurdu,bayramı da .. eşşek kadar oldun deyip kimse zırnık koklatmıyo zaten, aldığımı çocuklara verdim valla
kriz herkesi vurdu,bayramı da .. eşşek kadar oldun deyip kimse zırnık koklatmıyo zaten, aldığımı çocuklara verdim valla
E Esraa.. Bayan Üye 14 Ara 2008 #35 ya kimseyi goremedim bile gurbetteysen bayram harcligi fln beklemiyceksin annemin elini optum verdi ama onunda ben almadim simdi ihtiyacim yok olunca faiziyle aliyorum ztn
ya kimseyi goremedim bile gurbetteysen bayram harcligi fln beklemiyceksin annemin elini optum verdi ama onunda ben almadim simdi ihtiyacim yok olunca faiziyle aliyorum ztn
R Respect Kayıtlı Üye 14 Ara 2008 #36 ne harclıqı ya kime qittisem kawurma war dediler gün boyu kawurma yedim+120 fln da harclık oda benzin parasına qitti mk
ne harclıqı ya kime qittisem kawurma war dediler gün boyu kawurma yedim+120 fln da harclık oda benzin parasına qitti mk