---> Bayanlara uzun tırnak yakışıyor mu? ben sevıorum ama temız olcak arkads
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 1 Ocak 2016 #21 ---> Bayanlara uzun tırnak yakışıyor mu? ben sevıorum ama temız olcak arkads
BadMatmazel توغبه Prenses 1 Ocak 2016 #22 ---> Bayanlara uzun tırnak yakışıyor mu? çok yaptırıyodum eskiden severim
GiveMeaSigN Mustafa Kemal Atatürk Bayan Üye 1 Ocak 2016 #23 ---> Bayanlara uzun tırnak yakışıyor mu? Çok uzun tırnak sevmiyorum,cadı gibi görünüyor xD kut tırnak yeterli,
---> Bayanlara uzun tırnak yakışıyor mu? Çok uzun tırnak sevmiyorum,cadı gibi görünüyor xD kut tırnak yeterli,
Turquaze Kayıtlı Üye 2 Ocak 2016 #24 ---> Bayanlara uzun tırnak yakışıyor mu? Bakımlı olmak kaydıyla el tipi ile uyumlu uzunlukta güzel buluyorum.
---> Bayanlara uzun tırnak yakışıyor mu? Bakımlı olmak kaydıyla el tipi ile uyumlu uzunlukta güzel buluyorum.
A asi2016 Bayan Üye 9 Mar 2016 #25 ---> Bayanlara uzun tırnak yakışıyor mu? evet ama bakımlı olucak beyaz olucak parlıycak uzun olupta kirli olmuycak
---> Bayanlara uzun tırnak yakışıyor mu? evet ama bakımlı olucak beyaz olucak parlıycak uzun olupta kirli olmuycak