---> Bayanlar hesap ödeyemezmi? Ödediler de bırakmadık mı ! :D
_JOK3R_ Kayıtlı Üye 5 Ağu 2012 #62 ---> Bayanlar hesap ödeyemezmi? Kimin davet ettiğine bağlı, davet eden hesabı çeker
GameOver Banned 7 Ağu 2012 #64 ---> Bayanlar hesap ödeyemezmi? Bayanla erkek biyere gittikelrinde hesabı erkek ödemelidir bence
Rolerya Bayan Üye 11 Ağu 2012 #65 ---> Bayanlar hesap ödeyemezmi? öderim ben ama erkek olsam ödetmezdim
mavikalem34 Kayıtlı Üye 14 Ağu 2012 #68 ---> Bayanlar hesap ödeyemezmi? Bizim ülkemizde bir bayan eğer yanında yetişkin bir erkek varsa hesap ödeyemez.Ben ödetmem,arkadaşlarımda ödetmez.:2:
---> Bayanlar hesap ödeyemezmi? Bizim ülkemizde bir bayan eğer yanında yetişkin bir erkek varsa hesap ödeyemez.Ben ödetmem,arkadaşlarımda ödetmez.:2:
Valetta Bayan Üye 14 Ağu 2012 #69 ---> Bayanlar hesap ödeyemezmi? Aslında ödenir de hiçbiri ödetmedi bu zamana kadar nedendir bilmem
parasite Kayıtlı Üye 16 Ağu 2012 #71 ---> Bayanlar hesap ödeyemezmi? öder be neden ödeyemiyeceklermiş ? öyle bir doğa kanunu mu var yoksa biz erkeklerin bilmediği ... xD
---> Bayanlar hesap ödeyemezmi? öder be neden ödeyemiyeceklermiş ? öyle bir doğa kanunu mu var yoksa biz erkeklerin bilmediği ... xD