Bayan Arkadaşlar Yardımınıza İhtiyacım Var Lütfen Yardım Edin :(:(

---> Bayan Arkadaşlar Yardımınıza İhtiyacım Var Lütfen Yardım Edin :(:(

Bi kere bitmişse , bitmiştir .
Eskisi gibi olmaz hiçbişeyy..

Dönme de sürünsün boşver , sen önüne bak ..

Haketmemiş senin sevgini uğraşma salla senin açından terkedilme sebebi yoktur ama o kendi inancınca uydurmuştur ve haklıdır kendince.
nankörlük işte bütün kızların huyu ne kadar çok seversen o kadar nankör oluyorlar
Belkide artık sevmiyordur
insan sevdiğini hiç üzer mi?

Merhaba Sayın Arkadaşlar.
Beni sevgilim terk etti.Ve ben onu hala cok sevıyorum.Ayrılmamıza neden bile yoktu yani aldatma tarzı seyler asla olmadı.
-Siz bir bayan olarak ayrıldıgınız sevgilinize geri dönermisiniz ? ( Aranızda buyuk kavgalr yok . Erkek sızı asla aldatmadı,yalan soylemedı,arkanızdan iş cevırmedı )

-Dönmek isterseniz bunu sizmi yaparsınız yoksa sizi cok seven o erkegın sızle konusmasınımı ıstersenız ?

-Dönmek için, Erkeğin size facebooka kendı duvarından ask yazıları ıle ılgılı göndermeler yapmasını yanı peşinizden koştugunu bellı ederek sızı tekrardan cagırmasından hoslanırmısınız ?
Yoksa ;
Erkek sızı umursamaz tavırlarla dondureceıne ınanıp umarsamaz davranırsa sızı takmamıs gbı gorunurse donmek ıstermısınız ?

( Not : Zamanında Sizi Cok mutlu eden bır erkek )
Lütfen yardım edin Arkadaşlar :(:(

aşkta gurur olmaz

kaçan varsa peşinden koşmayı gerektirir

ama bunu belli bi yere kadar yapcaksın, gururunu o kadar yere eğdirip her durumda kaçmasına sebebiyet vermiceksin

sen hiç kızdın mı atmamasını istedin mi bilmiyourm ama eğer biri atma bi daha diyosa ve sen atmıyosan emin ol o orda hala atmanı bekliyo çıldırıyo ve pişman oluyodur. yapmak istediği sadece peşinden koşturmak. sebep yoksa olay bu

ama

Eğer çok seviyor ve onu ikna edebilecewğine inanıyorsan yalvar.Eğer oda seni gerçekten seviyorsa döner eğer dönmezse bilemiyorum .s

yalvarıp kendini düşürme sonra bide yalvardığına pişman olacaksın

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri