Bayan Arkadaşlar Yardımınıza İhtiyacım Var Lütfen Yardım Edin :(:(

Emre4041

Kayıtlı Üye
Merhaba Sayın Arkadaşlar.
Beni sevgilim terk etti.Ve ben onu hala cok sevıyorum.Ayrılmamıza neden bile yoktu yani aldatma tarzı seyler asla olmadı.
-Siz bir bayan olarak ayrıldıgınız sevgilinize geri dönermisiniz ? ( Aranızda buyuk kavgalr yok . Erkek sızı asla aldatmadı,yalan soylemedı,arkanızdan iş cevırmedı )

-Dönmek isterseniz bunu sizmi yaparsınız yoksa sizi cok seven o erkegın sızle konusmasınımı ıstersenız ?

-Dönmek için, Erkeğin size facebooka kendı duvarından ask yazıları ıle ılgılı göndermeler yapmasını yanı peşinizden koştugunu bellı ederek sızı tekrardan cagırmasından hoslanırmısınız ?
Yoksa ;
Erkek sızı umursamaz tavırlarla dondureceıne ınanıp umarsamaz davranırsa sızı takmamıs gbı gorunurse donmek ıstermısınız ?

( Not : Zamanında Sizi Cok mutlu eden bır erkek )
Lütfen yardım edin Arkadaşlar :(:(

---> Bayan Arkadaşlar Yardımınıza İhtiyacım Var Lütfen Yardım Edin :(:(

eger sen onu cok mutlu ettigine inaniyorsan ve o, o halde gitmeyi tercih ediyorsa uzgunum ama seni sevmemis 9sevmiyor) demektir, sevmedigi icin gitmis demek ki boyle gittiyse eger asla geri gelmez, geri gelmeyi birak okadar ustune dusmekten SIKILABILIR bile...

sorun yok diyorsun hic sorun olmadi diyorsun yani gitmesine neden yokmus... tek aklima gelen sevmedigi.

Bence açık açık yüzüne karşı konuş senden ayrılmasının nedeni ne onu hala anlayamadım ama xD

sevgisi azalmıs olabilir cok üzgünüm ama onun geri dönüsü olmaz ama eğer hala seni sevdiğini düsünüyorsan bırakma derim.

sevgisi azalmıs olabilir cok üzgünüm ama onun geri dönüsü olmaz ama eğer hala seni sevdiğini düsünüyorsan bırakma derim.

Evet hala benı sevdıgını dusunuyorum . Yanı tam olarak benı sılseydı facebooktan msnden falanda sılerdı ama sılmedı ve ayrılık pısmanlık sarkıları paylasıyor hala . Bende umutlanıyorum :(

Bence açık açık yüzüne karşı konuş senden ayrılmasının nedeni ne onu hala anlayamadım ama xD

Bende anlıyamıyorum bi türlü . Aramız azcık acıkken sonunda dayanamadı yuzume herseyı soledı :(

eger sen onu cok mutlu ettigine inaniyorsan ve o, o halde gitmeyi tercih ediyorsa uzgunum ama seni sevmemis 9sevmiyor) demektir, sevmedigi icin gitmis demek ki boyle gittiyse eger asla geri gelmez, geri gelmeyi birak okadar ustune dusmekten SIKILABILIR bile...

sorun yok diyorsun hic sorun olmadi diyorsun yani gitmesine neden yokmus... tek aklima gelen sevmedigi.

Doğum gunu olsun en güzel yerlerde el ele kutladık . Sureklı yuz yuze bakıyoruz okulda . Bu sene hep yuz yuzeydık okul acılınca yıne yuz yuze bakıyor olcaz :(:(

Ayrılmak için her zaman bir neden vardır şayet siz nedeni dahi bilmiyorsanız haliniz vahimdir buda ilgisiz olduğunuzu gösterir. Tekrar başlanan ilişkiler asla rayına oturmaz siz bir önceki sorunları yok saymaya çalıstıkça partneriniz ilk fırsatta gözünüze sokacaktır. Orada köşede biriktiriyor olacaktır kadınlar üzerinden 100 yıl bile geçse asla unutmaz ve yerinde kullanmasını bilir sorunları ve o yok saydığınız sorun gerçekten yok olsa ayrılmazdınız illaki bir sorun vardır. sizce küçük ama sevgiliniz için büyük. Barısma konusunda bunları göz ardı etmemenizi öneririm. Face olayına gelince pek hoş olacağını sanmam onun yerine arayıp pat pat konusmayı dene sorunun ne olduğunu tatlı dille sor ama bekle üzerinden iki gün geçsin o iki içi,ndede boş durma güzel mesajlar falan at mümkünse evine çiçek falan gönder ama sonra mutlaka sorunu konuş eğer o sorunu boşlarsan sürekli önüne çıkacaktır

Ayrılmak için her zaman bir neden vardır şayet siz nedeni dahi bilmiyorsanız haliniz vahimdir buda ilgisiz olduğunuzu gösterir. Tekrar başlanan ilişkiler asla rayına oturmaz siz bir önceki sorunları yok saymaya çalıstıkça partneriniz ilk fırsatta gözünüze sokacaktır. Orada köşede biriktiriyor olacaktır kadınlar üzerinden 100 yıl bile geçse asla unutmaz ve yerinde kullanmasını bilir sorunları ve o yok saydığınız sorun gerçekten yok olsa ayrılmazdınız illaki bir sorun vardır. sizce küçük ama sevgiliniz için büyük. Barısma konusunda bunları göz ardı etmemenizi öneririm. Face olayına gelince pek hoş olacağını sanmam onun yerine arayıp pat pat konusmayı dene sorunun ne olduğunu tatlı dille sor ama bekle üzerinden iki gün geçsin o iki içi,ndede boş durma güzel mesajlar falan at mümkünse evine çiçek falan gönder ama sonra mutlaka sorunu konuş eğer o sorunu boşlarsan sürekli önüne çıkacaktır

Benim fikrimce sorun sadece ben aradabır erkek konusunda kıskanclık ederdım ama bu konuda tamamen ben haklıyım . Ben cok sevıyorum onu ve oyle bı temız sevıyorumkı kıyamıyorum . Birgun aldatmadım bırgun yalan soylemedım hatta ayrılmadan bı kac gun once benı cok sevdıgını soylemıstı . Bızım bu ıkıncı ayrılısımız . Sız bır bayan olarak boyle bı durum yasasadınız tekrar boyle bır erkege donmek ıstermıydınız hanımefendı ? :(

Benim fikrimce sorun sadece ben aradabır erkek konusunda kıskanclık ederdım ama bu konuda tamamen ben haklıyım . Ben cok sevıyorum onu ve oyle bı temız sevıyorumkı kıyamıyorum . Birgun aldatmadım bırgun yalan soylemedım hatta ayrılmadan bı kac gun once benı cok sevdıgını soylemıstı . Bızım bu ıkıncı ayrılısımız . Sız bır bayan olarak boyle bı durum yasasadınız tekrar boyle bır erkege donmek ıstermıydınız hanımefendı ? :(

o senin aldattığınımı düşünüyor? tekrar barısma hususunda tecrübeye istinaden söyleyeceğim sorunlu olur bir dargın bir barısık mutluluktan uzak olur ve bu gerçek ayrılığa davetiyedir. Gerçek sevgi ölür soğutur insanı

o senin aldattığınımı düşünüyor? tekrar barısma hususunda tecrübeye istinaden söyleyeceğim sorunlu olur bir dargın bir barısık mutluluktan uzak olur ve bu gerçek ayrılığa davetiyedir. Gerçek sevgi ölür soğutur insanı

Hayır aldattıgımı asla dusunmez. Ayrılırken sorun sende degıl bende ben mutsuzum falan dedı ama bu laflarından bı kac gun once cok mutlu oldugunu benı cok sevdıgını cok ozledıgını soylemıstı
He bide benım yuzumu okul kapandıgından berı gormuyor yazın hep tartıstık . Yanı bır kadın sevdıgı erkegın yuzunu 2 ay gormesse agzına gelenı sayacak kadar soğurmu ?

Hayır aldattıgımı asla dusunmez. Ayrılırken sorun sende degıl bende ben mutsuzum falan dedı ama bu laflarından bı kac gun once cok mutlu oldugunu benı cok sevdıgını cok ozledıgını soylemıstı
He bide benım yuzumu okul kapandıgından berı gormuyor yazın hep tartıstık . Yanı bır kadın sevdıgı erkegın yuzunu 2 ay gormesse agzına gelenı sayacak kadar soğurmu ?

görmek görmemekle ilgili değildir tartısma konularını düşünmelisin o an kapatmıssınızdır ama kız unutmaz belki onlar soğutmuş olabilir yada sevgisi hoşlantıdır geçmiştir.

görmek görmemekle ilgili değildir tartısma konularını düşünmelisin o an kapatmıssınızdır ama kız unutmaz belki onlar soğutmuş olabilir yada sevgisi hoşlantıdır geçmiştir.

Emin olabılırsınkı ayrılmaya bı sebep yok yanı kucucuk tartısmayla cok sınırlendık ve bana dolu sey söyledı ve 2 aydır kötüyüz :(

yeşile katılıyorum demekki seni hiç sevmemiş üzgünüm

Dostum ümidini kırmak istemem ama böyle bir durum aynen benim başıma geldi. 3 yıl dan fazla oldu ayrılalı ama geri dönüşü olmadı. Ümitlenme bence geri döner diyerek. Önüne bak yoluna devam et. Zaten bir ilişki bir kez çatırdadı mı o ilişki er yada geç bir gün yine biter. En iyisi zamanında unutup önüne bakmak.

bence onunla açık açık konuşmalısın.yada onun dikkkatini çok çekicek birşey yapçaksın çünkü,ben erkek arkadaşımı terkettiğimde o kendini denize atmıştı :D ama tabii tehlikeli sen bence açık açık konuş.buarada ilişkiler nekadar sarsıntılı geçsede,o aşkta bir tomurcuk kadar umut vardır.sadece o umudu iyi kullanamayanlar kaybeder.seni sevip sevmediğini bilmiyorum ama eğer seni sevmediyse daha ilk tanıştığınızda sana yüz vermezdi.o yüzden bu kötü şansı hala yüzde kırk tersine çevirebilirsin.

Son düzenleme:

ortada bir sorun olmadığını söylemişsin neden ayrıldınız peki?
Eski sevgilimi hala seviyorsam bir şans daha verirdim sanırım.Ama arkadaşnın ne düşüncede olduğunu bilemicem :(

Emin olabılırsınkı ayrılmaya bı sebep yok yanı kucucuk tartısmayla cok sınırlendık ve bana dolu sey söyledı ve 2 aydır kötüyüz :(

benim teyzem gençken eniştemi 2 yıl görmemiş ama ona o kadar aşıkmış ki onu bırakmamış ufacık bir soğuma bile yaşamamış enişteme karşı daha bile özlemiş onu özlemiyle ısınmış.kalbini kırmak istemem ama gerçekten sevgisi hoşlantı olabilir büyük ihtimalle bu 2 aylık süreçte başka birisine aşık olmuş olabilir :67:

Açık ve net konuşmak isterim. Anlattığına göre ortada etkili bir sebep olmaksızın terkedilmişsin. Bunun benim lügatımda tek bir anlamı vardır. Sen aldatılmışsın arkadaşım. Kız başka birileriyle ilgileniyordur. Yani senden sıkılmıştır..

Bana kalırsa bu aşktan vazgeç ve yeni umutlara yelken aç. Hatta kız pişman olup geri dönersede bi ton laf edip yolu ver ... Çektiğin aşk acısının üzerine ilaç gibi gelir bu ..

Sana Bir Şey Söyleyeyim mi ? Eğer Sebepsiz Yere Terkedildiysen O Kızın Hayatına Yeni Biri Girmiş ya da Senden Sıkılmış Demektir...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri