Kendi hayatlarına bakmadan,başkalarına laf söyleme hakları olduğunu sanan varlıklardır.
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 23 Mar 2016 #1 Kendi hayatlarına bakmadan,başkalarına laf söyleme hakları olduğunu sanan varlıklardır.
Never Give Up Cool Üye Kayıtlı Üye 18 Ağu 2017 #2 Hiç sevmediğim insanlardır. Gereksiz sözleri ile can sıkarlar..
Fytch Kayıtlı Üye 18 Ağu 2017 #4 Beyinleri kendilerinden başka tüm etrafına gereksiz çalışan varlıklardır.
R RaPizM^^ Bayan Üye 20 Haz 2018 #5 ---> Başkalarının Hayatına Burnunu Sokan İnsanlar reelde de sanalda da fazlasıyla mevcut olan insan tipi. pardon insan dedim.
---> Başkalarının Hayatına Burnunu Sokan İnsanlar reelde de sanalda da fazlasıyla mevcut olan insan tipi. pardon insan dedim.
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 26 Nis 2023 #7 Fesat ve kıskançtır bana göre,yön çizemezsin. Kendine göre olan doğrularda yanlışa düşmesini istemeden fikrini belirtirsin.
Fesat ve kıskançtır bana göre,yön çizemezsin. Kendine göre olan doğrularda yanlışa düşmesini istemeden fikrini belirtirsin.
endLesS Webmaster 27 Nis 2023 #8 -Ediz1912-' Alıntı: Fesat ve kıskançtır bana göre,yön çizemezsin. Kendine göre olan doğrularda yanlışa düşmesini istemeden fikrini belirtirsin. Genişletmek için tıkla ... Sana yıllar sonra bu cevabı yazdıran hayat bize neler yapmaz Edizzzzzzzz xD
-Ediz1912-' Alıntı: Fesat ve kıskançtır bana göre,yön çizemezsin. Kendine göre olan doğrularda yanlışa düşmesini istemeden fikrini belirtirsin. Genişletmek için tıkla ... Sana yıllar sonra bu cevabı yazdıran hayat bize neler yapmaz Edizzzzzzzz xD