---> baskalarını bardagıyla içer misin içmezmisin yakınlık derecesine bağlı
REiSS Kayıtlı Üye 21 Kas 2010 #41 ---> baskalarını bardagıyla içer misin içmezmisin yakınlık derecesine bağlı
fadime00003 Kayıtlı Üye 22 Kas 2010 #44 ---> baskalarını bardagıyla içer misin içmezmisin yakınlık derecesine bağlı
MyRa Banned 22 Kas 2010 #45 ---> baskalarını bardagıyla içer misin içmezmisin Hayır, evde bardağım ayrıdır hep... ßaşka yerde de özellikle bişey içeceksem bardağımı kendim alırım, içemiyorum...
---> baskalarını bardagıyla içer misin içmezmisin Hayır, evde bardağım ayrıdır hep... ßaşka yerde de özellikle bişey içeceksem bardağımı kendim alırım, içemiyorum...
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 22 Kas 2010 #46 ---> baskalarını bardagıyla içer misin içmezmisin içmek istemem tabi ama önce biri içtikten sorada banada veriliyorsa birşey nefesimi tutup içerim xD
---> baskalarını bardagıyla içer misin içmezmisin içmek istemem tabi ama önce biri içtikten sorada banada veriliyorsa birşey nefesimi tutup içerim xD
Aracely Eluveitie Bayan Üye 22 Kas 2010 #47 ---> baskalarını bardagıyla içer misin içmezmisin Hayır Asla .
Erva Bayan Üye 24 Kas 2010 #48 ---> baskalarını bardagıyla içer misin içmezmisin yakınlık derecesine bağlı..
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 28 Kas 2010 #49 ---> baskalarını bardagıyla içer misin içmezmisin yakınlık derecesine bağlı )) sevmedıgım bırı ıcın gecerlı degıl tanımadıklaırm ıcınde
---> baskalarını bardagıyla içer misin içmezmisin yakınlık derecesine bağlı )) sevmedıgım bırı ıcın gecerlı degıl tanımadıklaırm ıcınde
Du Karmen Bayan Üye 28 Kas 2010 #50 ---> baskalarını bardagıyla içer misin içmezmisin yaknlk derecesne baglı
Ruhsal.otopsi Bayan Üye 11 Tem 2011 #51 ---> baskalarını bardagıyla içer misin içmezmisin Hayır, Asla..
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 11 Tem 2011 #52 ---> baskalarını bardagıyla içer misin içmezmisin mecbur kalmadıktan sonra içmem asla.
waLL~é Bayan Üye 11 Tem 2011 #53 ---> baskalarını bardagıyla içer misin içmezmisin yakınlık derecesine bağlı
duyguMuhtar Bayan Üye 11 Tem 2012 #56 ---> baskalarını bardagıyla içer misin içmezmisin Bn kendi bardağımla bile ikinci kez içmiyorum
-HHDRMS- - Hasan Hasret - Kayıtlı Üye 11 Tem 2012 #57 ---> baskalarını bardagıyla içer misin içmezmisin Sıkıntı yok içerim.