sensizligim
Kayıtlı Üye
---> Başbakan'dan Büyük Gaf !
bu zamanda insan kime güveneceğine şaşırıyor :91:
bu zamanda insan kime güveneceğine şaşırıyor :91:
©ﻕΞתς яΞiš;1977615' Alıntı:hahaha
Kardeş senin hiç kendi bilgin yok mu yav
Ne dersem peşine google.com.tr ' ye giriyorsun
Bu resimler ne Allah aşkına ?
Ben sana ne resimler gösteririm konuşamaz , yerinden kalkamazsın.
Bırak bu boş işleri kendi fikrini söyle. Ha yok mu basmıyo mu ? O zaman cevap atma bir zahmet
©ﻕΞתς яΞiš;1977615' Alıntı:hahaha
Kardeş senin hiç kendi bilgin yok mu yav
Ne dersem peşine google.com.tr ' ye giriyorsun
Bu resimler ne Allah aşkına ?
Ben sana ne resimler gösteririm konuşamaz , yerinden kalkamazsın.
Bırak bu boş işleri kendi fikrini söyle. Ha yok mu basmıyo mu ? O zaman cevap atma bir zahmet
Bunlar sana kanıt olarak gelebilir ama bana kanıt değildir. Sağdan soldan bulduğu , kimin yaptığı belli olmayan resimler kanıt olarak sayılmaz benim için.bence cok iyi yapıyor laftan ibaret konuşmalar yapacağına kanıtlar sunuyor
konusruğu şeyleri ıspatlıyor
Tamam sen gerçekten birşey bilmiyorsun ben bırakıyorum tartışmayı seninlegüzel foto montajmış beğendim ama benimkisiler fotomontj değil gerçekci sahi.
©ﻕΞתς яΞiš;1977655' Alıntı:Tamam sen gerçekten birşey bilmiyorsun ben bırakıyorum tartışmayı seninle
Bu resmede montaj dedin ya pes. Körü körüne savunuyorsun o adamı hakkında birşey bilmeden , işte bu yüzden araştır diyorum
Bu resim Tayyip'in 'Üstün cesaret madalyası' almasının resmidir.
Hani bilgin yok ya bu resme de montaj dedin ya sana bir kıyak geçiyim anlatıyım bu olayı
Dünya musevi örgütlerinin bir dalı olan AJS tarafından verilmiştir bu madalya. Bu Ajs nin misyonu da İsraili yükseltmek ve siyonizmi dünyaya egemen kılmaktır ve benim körü körüne tayyipi savunan laz kardeşim , bu madalya kuruluşundan beri ilk kez bir müslümana verilmiştir. O müslüman da tayyip amcandır yavrucum !
Bahçeli'nin o tokalaşmasından sonra Mhp'nin içinde kazanlar kaynadı. Bu olaydan sonra bir kez daha bir araya geldiler Sayın Liderim Devlet Bahçeli Bey ve ahmet türk... O görüşmede ahmet türk elini uzattı ama Bahçeli elini havada bıraktı tokalaşmadı. Şimdi anladın mı ?hadi ben hatalıyım bahçelinin tokalaşmayada sende eli havadaydı dedin inanmadın peki sen hatalımısın?
Kesinlikle.Bu şehitlere sewinildiqi söyleniyo bu dahada yazık
Teröristler serbest bırakılırken, askerlerimiz, doktorlarımız, gazetecilerimiz içeriye tıkılıyorsa, ve bunun adına açılım deniyorsa, olmaz olsun böyle açılım. Demokrasi böylemi olur?
doğru demiş.
cenaze törenleri bağırmak çağırmak ve piskopatlık yapma yeri değildir.
en cahil insanın bile akıl edebileceği birşey.
cenaze yerinde orda yatan naşa saygıdan ötürü konuşulmaz.
kaldiki belli tip ülkücü tipler siyasi arena olarak kullanıp saçma şeylere alet etmesi çok iğrenç birşey.
inanmayan bir insan bile ordaki naşa saygı duyar.
şahsen söze katılıyorum büyüklerinin gazına gelen gençleride kınıyorum
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.