Başbakan Miting Dönüşü Kısıklı'da ki Evine Geçti

---> Başbakan Miting Dönüşü Kısıklı'da ki Evine Geçti

4. Dakikadan sonra devreye ben giriyorum.
O yüzden etiketledim (=
Hemen arkasındaki..

Simdi yorumunu okuyunca tekrardan baktim ve gordum seni. Tuh bee bileydim okadar yakininda olacagini bir selam gonderirdim.

Benim siyaai konularda yorum yapmamamın sebebi bu zaten ablam.
Ben Başbakanlık Koruma Daire Başkanlığı bünyesinde çalışıyorum. İstanbul'da yaşayanlar bilir.
Kısıklı'daki evini biz koruyoruz.
Ben her zaman önümden geçerken SelamunAleykum Kolay Gelsin diyen bir adam hakkında objektif konuşamam ki.
O yüzden siyasi konularda yorum yapmamayı tercih ediyorum.

Benim siyaai konularda yorum yapmamamın sebebi bu zaten ablam.
Ben Başbakanlık Koruma Daire Başkanlığı bünyesinde çalışıyorum. İstanbul'da yaşayanlar bilir.
Kısıklı'daki evini biz koruyoruz.
Ben her zaman önümden geçerken SelamunAleykum Kolay Gelsin diyen bir adam hakkında objektif konuşamam ki.
O yüzden siyasi konularda yorum yapmamayı tercih ediyorum.

Ozaman bireysel gorursen selamimi iletirsen sevinirim.

Rte hapisteyken hepimiz (kardeslerimle) toplanip mektup yazmistik. Sagolsun yazdigi cevap kurban bayramina sanirim denk gelmisti. Bize (hollandaya) kart gondermisti. Kendi elyazisi ile.

Gercektende cok seviyorum kendisini.

Ozaman bireysel gorursen selamimi iletirsen sevinirim.

Rte hapisteyken hepimiz (kardeslerimle) toplanip mektup yazmistik. Sagolsun yazdigi cevap kurban bayramina sanirim denk gelmisti. Bize (hollandaya) kart gondermisti. Kendi elyazisi ile.

Gercektende cok seviyorum kendisini.

Ne güzel (=
Şu anda evine de çok mektup geliyor.
Biz teslim alıp iletiyoruz.
Herşeye rağmen seveni çok.
Gelen mektupların, hediyelerin haddi hesabı yok..

[MENTION=163824]Fth93[/MENTION] sizin yüzünüzden metrobüse binemiyoruz şu önlemleri biraz azalltın abartılı korunuyor sanki tayyip amca :D işiniz zor Allah yardımcın olsun :D

[MENTION=163824]Fth93[/MENTION] sizin yüzünüzden metrobüse binemiyoruz şu önlemleri biraz azalltın abartılı korunuyor sanki tayyip amca :D işiniz zor Allah yardımcın olsun :D

Bence normal. Hatta daha fazla korunmasi gerek.
Ari kovanina comak soktu... ellerine gecse bazi insanlarin bir kasik suda bogacaklar adami :)

Hollandada fazla oyle bir dert yok. Milletvekilleri filan bisikletle gidip geliyor meclise ama burda suikast olmuyor.
Birde hrr nekadar akplulere koyun deselerde, diyenler koyun gormemis bkn. Hollandalilar.
Hic bir protesto gormedim duymadim. Hukumet ne diyorsa hic kimse sesini ciksrmiyor. Yakinda hollanda devleti vatandasin ayagindan donunu alacak yinede birdey demeyecekler :) Tr nin haline bin sukur. Evlerin onune cimen yapmislar vergisini aliyorlar ortak alan kullanilmiyor. Onun uzerine kopek pisletiyor yine vergisini aliyorlar :) maaslar dustu yardimlar dustu... yrtmemis gibi hollandalinin kendi insanalri ve yillardir hollandada yasayan turkler baska irkta insanlar issiz kaldi ama bu devlet ucuz diye simdie polanyalilari getiriyorlar. Onlar var diye biz is bulamiyoruz. Yari fiyatina calisiyorlar. Yunanlilari getiriyotlar. Hangi ulkede kriz varsa getirip kullaniyorlar. Artik turkler hollandayi bosaltiyor. Binlerce insan kesin donus yapti. 40.000 hollandali tr ye gocmus.
Bizimle isleri bitti yeteri kadar kullandilar simdide grri donusumuzu izliyorar. Polonyalilari doldurdular. Halk cok fakirlesti hollandada. Ablamlar postanede calisiyor.
Birsuru birsuru binlerce icra kagidi geliyor (zarflari farkli oluyor ondan anlasiliyor).
Dun komsumuzla konusuyordukm adam diyor annenle baban tr ye donmekle iyi etmism hollanda hic iyiye gitmiyor tr daha iyi durumda suan diyor. Ben olsam bende giderdim diyor.

Ay konu nereden nereye geldi. Butun bunlari bir kac kisi dile getirip sikayet etsede sokakta kimseyi gormedim.
Asil koyun bunlar.

anaaa Fatih seni gördüm seni gördümm hahaha hahaha

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION]
Başbakan bıraksa daha fazla önlem alınacakta o izin vermiyor.
Videoya baksana çevresinde 10 tane polisiz.
Karşida 50 kişi var.
Güvenli olmaz efendim diyoruz.
Takdir neyse o olur diyor.
Hem bu kadar iyi korunması gözdağı oluyor zaten.
Yanlış bir şey yapmaya çalışanlara.

[MENTION=160419]Queen2[/MENTION]

Tamam sakin (=
Heyecana gerek yok :p

Allah Devlet İçin Çalışanları

Polis Ve Askerimize Yardım Etsin

Şu Dönemde Gerçekten İşleri Zor

Rabbim Yar Ve Yardımcınız Olsun.

[MENTION=163824]Fth93[/MENTION] çokk heyecanlandım çook :p
hahaha

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION]
Başbakan bıraksa daha fazla önlem alınacakta o izin vermiyor.
Videoya baksana çevresinde 10 tane polisiz.
Karşida 50 kişi var.
Güvenli olmaz efendim diyoruz.
Takdir neyse o olur diyor.
Hem bu kadar iyi korunması gözdağı oluyor zaten.
Yanlış bir şey yapmaya çalışanlara.

[MENTION=160419]Queen2[/MENTION]

Tamam sakin (=
Heyecana gerek yok :p

Öyle ama trafiğinde içinee ediyor :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri