Başbakan Erdoğan, Halkla Kucaklaştı

Im_Awesome

Kayıtlı Üye
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Çağlayan'da bulunan Florance Nightingale Hastanesi'nde yatmakta olan bir yakınını ziyaret etti. Erdoğan, daha sonra yeğeninin sünnet düğününe katıldı. Erdoğan, düğün çıkışında vatandaşlarla kucaklaştı. Vatandaşın büyük ilgisiyle karşılaşan Başbakan, çocuklara da oyuncak dağıttı.

Başbakan Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, akşam saat 18.20 sıralarında yaklaşık 15 dakika süren ziyaretin ardından ölen kardeşi Hasan Erdoğan'ın Yiğit ve Yağız ismindeki torunlarının sünnet düğününe katıldı.

İstinye'deki İstanbul Tenis Kulübü'nde 500 davetlinin katıldığı düğünde Erdoğan, yaklaşık 2 saat kaldı. Düğün çıkışında kendisine sevgi gösterisinde bulunan mahalliye karşılık veren Erdoğan aracından indi.

Vatandaşın hatırını soran Erdoğan, mahalle sakinleriyle kucaklaştı. Yoğun ilgiyle karşılaşan Erdoğan'la hatıra fotoğrafı çektirmek isteyen mahalleli sıraya girdi. Çocukları da ihmal etmeyen Erdoğan, oyuncak dağıttı.

Vatandaşların sevgi gösterisi altında aracına binen Erdoğan, alkışlarla Atatürk Havalimanı'na hareket etti. Erdoğan ve eşi, daha sonra Ankara'ya hareket etti.

Öte yandan, Başbakan'ın elinden oyuncak alan çocuklar, çok mutlu olduklarını söylediler.

(CİHAN)
 
---> Başbakan Erdoğan, Halkla Kucaklaştı

bende kuçaklaşmak istiom teayyipplee :D
 
takipçi satın al
Uwell Elektronik Sigara
vozol 12000
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
Geri
Üst