Baş harfi A

---> Narsist depresif

Sen bir aşkın kıyısında
Güneşin doğuşunda
Bana doğru sen
Çok yalnızdım biliyormusun
Attığım adımları duyuyormusun
Hayat birşey işte
Hiç açık etmez sırrını
Umudum yoktu ama
Aniden buldum cevabını
Oda Sen …

---> Narsist depresif

Sus doğru yalan ne farkeder
bak bir aşk başlamadan böyle biter
kime kime kalır aşk

---> Narsist depresif

Karşındaki insana sevdiğini, duygularını ne kadar belli edersen, onu o kadar çabuk kaybediyorsun bu dünyada.

---> Narsist depresif

belki ben bir otobüse binerken sen indin. belki ben sahilin bir ucunda ayı izlerken sen de diğer ucunda izliyordun. belki ben bir şarkıyı dinlerken sen de aynı anda o şarkıyı bitiriyordun. belki ben bir içkiyi içerken sen sarhoştun. belki ben giderken sen geliyordun. belki ben bir mekandan çıkarken sen giriyordun. belki ben bir kitap okurken sen ikincisine başlıyordun. belki de sen birini severken ben bir başkasını istiyordum. belki sen birini öperken ben başkasına seni seviyorum diyordum. belki ben bunları yazarken sen ağlıyordun.. içimde onca küfür var ki. herkese karşı. beni üzen herkese. umarım ölürler.

---> Narsist depresif

O sevinince sanki bütün kuşlar ekmek parçası bulurdu sokaklarda, sanki bütün balonlar gökyüzüne kavuşurdu, sanki bütün şiir gibiler aşkını bulurdu ve sanki ben; sanki ben aşık olurdum. Oldum. Çok oldum. Olduğumu da sandım. Harbiden oldum da. Hepsini yaşadım. Belki daha yaşayacağım da... Kim bilir? Tabii ki bir sen bilirsin. Ben bile bilmem. Tek sen bilirsin.

---> Narsist depresif

Hayat ipin bir ucundan yürümeye çalışırken diğer ucundan ipi sallayan ib**dir aslında.

---> Narsist depresif

Yıl 2005 falan belki ilkbahar aylardan. O gün. Travma mı dersin abartma mı dersin... Ne dersen de. O günü yaşamadıktan sonra sen; benim gibi bırak düşünmeyi, adım bile atamazsın. Her güzel şeyin bir sonu mu var? Her güzel insana hayranlık mı duyarsın? Her sana yalan söylendiğinde küser misin? Her adım attığında hüzünlenir misin? Her müzik dinlediğinde kalbin acır, her şiir okuduğunda ağlar mısın? Dört bir yanda senin gibiler. Peki senin doğru insanın kim? Halen çıkmadı mı karşına? Halen beklemekten yana mısın? Beklediğinde geleceğine inanıyor musun? Ne kadar zamandır bekliyorsun? Beklediğine değecek mi? Bu bekleyiş daha ne kadar sürer? Hiç doğru insanı bulduğunda beklemeye devam ettin mi? 'Doğru insan budur' dedin mi hiç? Beklemekten vazgeçecek misin? Beklemekten vazgeçmeyi düşünecek misin? Beklerken kaybettiğin doğru bir insan var mı? Doğru insan üzerine sorulan bu kadar soru; fazla mı?

---> Narsist depresif

Herkesin kendine ozel sorunlari vardir, yargilayamazsiniz. Bazen dusunuyorum da sorun gercekten bende olabilir. Bir suru mekan degistirdim ama hicbiri bana gore degil. Belki sevgili mudur yardimcimizin kizginken 'sen cok simarik ve isini bilen bir seytansin' demesi bu yuzdendi. Simarik mi? Yok artik. Ben sadece olmasi gereken gibi degilim o kadar. Bunun suclusu da belli. Gidin ona cemkirin.

---> Narsist depresif

Beni tanımadan eleştirme arkadaşım. Duygularımla da oynama. Zevk alıyorsun tamam belli. Bari belli etme be cancağızım. Ben böyleyim. Kabul edersen de eyvallah, kabul etmezsen de eyvallah.

---> Narsist depresif

Bir kız vardı
Güzeldi sanki ve senindi
Gözlerinde saklı bir belki ve senindi
Anladı bir gün bitermiş herşey ve bitti
Anladı birgün bitermiş herşey
Ve bitti

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri