banada yardım edinnn :D

konuştum artık çıkıyoz :D:D
gittim açık açık konuştum oda kabul ettti
saolun arkadaşlar yardım larınız için
düşlerforum sitesini alemde tek geçerimmmm :D:D

arkadaşım arkadaşlarımın bana dediklerini uygula mesela ona yardım etmeye başla benim gibi :D
sonra daha samimi olursunuz ve sonunda açıkla sevdiyini ben öğle yaptım kız zaten severse düşünmem lazım falan der demek ki seni seviyor yoq direk söğlerse çok kötü olur :(:(
ama arkadaşlarımın dediyi gibi git açık açık konuş bende korkuyordum ama korkmanın bi faydası yoq :D

saygılarımla crazycloud

hep böle yasayamssın ki kardesm git konus olursa olur olmassa herkes kendi yoluna gitsin biliyorum dost acı söler ama git konus olursa olur olmassa olmaz :)

bencede git konuş ama başkasına da bakıyodu diyosun ben pek anlamadım bu işten ama gene de konuş derim

Kardes ßanaada aynısı oldu 3 ay öLe ßeqLedım 1 qun cesaret qeldi Kıza herseyı annattım..aSLında ondaada bısıler varmıss ßnden beklıomus bakışmalar falan varsa durma bnce durman zararrr ama bu kadar çekınıosan sms veya msn den işi hallet ;);)

bencede qit söle kabul etmessede kıs mı yoq :D kacarsan kovalarım sonuda yakalarsın tipünü qörmedim ama yakışılı adamsınıdr puahah::D:D

kardeş hoşlandığın kızında senden etkilendiğini hissediyosan git erkek gibi açıl söyle senden hoşlanıyorum dye :D;)

hoca durum oryada sen asıksın :D

bu durumda 2 şık var kız belkıde arkadasından hoslanıyor .. :(

arkadasına sole kız oralaerdayken yolun bı ucuna o gecsın dıger bı ucunada sen gec ..

kız hangı tarafa daha cok bakıyorsa ordakı kızla konussunn dıgerıde yoluna baksın :(

uzgunum baska yapcak bısı yk
:8: süpeR açıkLamışsın heLaL :107:

Bence qıt konus,ndn yuzune bakamassın hem boLece arkadasLıq kurmus oLrsnz,hatta kanqa bıLe oLabiLirsiniz...Git hemen acıL,kızLar beqLetıLmeye qeLmez=)))

Kızla hiçbirşey yokmuş gibi havadan sudan konuş... davranışlarından senin hakkında ne düşündüğünü sezersin.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri