banada yardım edinnn :D

oğuz

Kayıtlı Üye
bizim yan apt de merve diye bi kız var onu ilk gördüyüm günden beri aşıyım dün gece arkadaşlarla beraber otururken oda geldi hep göz göze geldik ama bi yandan da başka bi arkadaşa bakıyordu :S:S offf merveyi o kadar seviyom ki ne yapcam yardım sevdiyimi açıklasam mı bi de kabul etmezse yüzüne bakamam :S:S:S

HELP!!:......

hoca durum oryada sen asıksın :D

bu durumda 2 şık var kız belkıde arkadasından hoslanıyor .. :(

arkadasına sole kız oralaerdayken yolun bı ucuna o gecsın dıger bı ucunada sen gec ..

kız hangı tarafa daha cok bakıyorsa ordakı kızla konussunn dıgerıde yoluna baksın :(

uzgunum baska yapcak bısı yk

Ağa Boşver Bence Ona Açılmayı :) Onu Görmek Seni Mutlu Ediyomu Etmiyomu ? Fazlasını Alman İçin Biraz Bişeylerin Pişmesi Lazım ;)

bide bişeyleri yazmağı unuttum :D
dün işten gelince bende aynı otobüse binmiştim onu takip eden bi adam vardı bende işte sevdiyim kıza ne oluyor dedim arkamdaki adam beni takip ediyor dedi ve ben adamı bi güzel ben zettim tabi :D:D daha sonra tsk falan etti biraz konuştuk babasına söğlemiş beni işte olay için babasıda artık oğlu gibi seviyor desem yeridir :D:D

bence öyle yardımlar yapmaya devam et ve kızın gözüne girmeye çalış kız senden hoşlansın yani sen kendini hoşlandırmaya çalış sevdir kendini ve o öyle sürer yeri gelince sen kendin zaten aşkını ilan edersin;)

Kim Ne DerSe NeSinn..
qiiT aCıq aCıq KoNu$...bööLe kenDiini yemeqTnSee....
Snr Kendini ye dAhA ei :( Dmm mı.. Eqer SefiioSa zaTn sana caqtırır.

arkadaşlar böğle demesi kolay ama işte kabul etmeyince yüzüne bakamam artık yane anlayın :(:(:(

sağalun arkadaşlar yardım larınız için ;)
ve sonunda erdim muradıma :D
ama gene bi sorun var
sülalesi aşiretmiş (TOPUKLARIMDAN ***MAZLAR DİMİ) :( :D

Son düzenleme:
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri