Bana Yardım Edin :(

---> Bana Yardım Edin :(

genç hemşerim araya kaynadı :)

Sen buradaki önerileri gözden geçir işine geleni yap haber bekliyoruz :)

14 yaşındaysan direk açıl red ederse bile salla önüne daha çook kız çıkıcak.
ayrıca 8. sınıfsın daha( ve ya 7) okul kapandıktan sonra illişkiniz biticek boşuna takılma fazla aşka meşke.
hepsi yalan çünkü.

Bence şansını denemelisin eğer bi adım atmazsan zaten hiç kazanamazsın ama o adımı atarsan % 50 olma ihtimali var ,eger yüzüne söyleyemiyorsan bunun en kolayıda duygularını bi kagıda yazıp ona vermen.Cesaretini toplamalısın bence.

Sana bu konuda iyi şanlar :)

Hmm Hepinize Çok Teşekkür Ederim Mantıklı Olanları Uyguluyucam İnşallah Oda Benden Hoşlanıyordur :)

ayrıca o kadar insan yorum yapıyor birinizde yanlış bölümde demiyorsunuz :D

doğru yere taşındı.

Teşekkürler Bal_böceği Senin Yazdıkların Mantıklı Romantik Güzel geldi Deniyicem Teşekkürler . SOnucuda Buraya yazarım Saolun... :)

Merhaba Arkadaşlar Ben Okulumda Bir Kıza Aşık Oldum Sevdim. Fakat Ona Açılamıyorum ve onu Çoooook Seviyorum içimden Bazen Söylemek Geliyorum Seni Seviyorum diye Ama Karşısına Geçince Olmuyor Kızın Benden Etkilenmesi İçin ne Yapmam Lazım Onun Gzüne Nasıl Girebilirim Nasıl Açılabilirim... Bana Yardım Ederseniz Çok Mutlu Olurum ... Şimdiden Teşekkürler !:76::6:

Git Ders Çalış :mad: Kafanı Böyle Şeylerle Doldurma Derim Ben :R

Inno merak etme dersimi yeteri kadar ve güzelde çalışıyorum sen kafanı yorma ok.

Kap mısırını gel olay var xD

Her şey senin için kardeşim :R

hahhah

hahaha bak adam beni destekliyo :D sen benım pesımdekılerı bılsen :D hahaha

Teşekkürler Bal_böceği Senin Yazdıkların Mantıklı Romantik Güzel geldi Deniyicem Teşekkürler . SOnucuda Buraya yazarım Saolun... :)

en kısa zamanda olumlu olur ıns :D arkandayız

Git Ders Çalış :mad: Kafanı Böyle Şeylerle Doldurma Derim Ben :R

öğretmen konustu gene

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri