Ban konuları hakkında

endLesS

Webmaster
Merhaba Sevgili Düşlerforum üyeleri. Bu konuyu açmamda ki amaç bazı arkadaşlarımızın bilinçlendirilmesi ve kafalardaki birtakım soruların cevabını bulması.

Bildiğiniz gibi Süper mod. ve üzeri arkadaşlarımızın " Ban " yetkisi var. Üye banlamak ; gözümüzün tutmadığı bazı arkadaşları banlamak misyonu güdülmeden yapılmaktadır. Forum içerisinde ki tutum ve davranışlarınızdan dolayı da değerlendirme yapılmaz. Örneğin Siyaset konularında Siz A partisini savundunuz diye B partisini tutan yönetici arkadaşımızın sizi banlama yetkisi yoktur. Yapıldıysa da ozkan ve Semih'in istişaresi sonucunda o kişi hakkında gerekli işlemler yapılır ve yapılmıştır da. Bu zamana kadar bu şekilde işlemiştir bundan sonra da böyle olacaktır. Forum kuralları çerçevesinde hareket ettiği halde kişisel problemlerden dolayı ben dahil hiçbir arkadaşım; kat-i suretle bir üye arkadaşımızı banlamamıştır. Ufak tefek hatalar da 1-2 gün gibi kısa süreli uzaklaştırma cezaları verilmiştir. Tekrarı halinde ise süre uzatılmıştır. 2006 yılından bu yana bu sistem böyle gelmiş ve böyle de gidecektir. Özellikle Spor ve Siyasi konularda Kişisel yorumlara yer veren arkadaşlarımız 1 seferlik uyarı alır ve tekrarında ise " Ban " gerçekleştirilmiş olur. Benimle veyahut başka bir yönetici arkadaşımla aranızın iyi olması veya kötü olması bizim sizi savunacağımız veya ilerde " elbet birgün banlarım " düşüncelerine daldığımız anlamına gelmez. Bu Aile'de herkes kendi yaptıklarından sorumludur. Kişisel problemlerinizi foruma yansıtmadığınız sürece kimse sizlere karışamaz; Hür ve saygı çerçevesinde istediğiniz yorumu yapabilirsiniz. Lâkin ; Faşizm, Anti düşünceler, Çamur atma gibi yorumlarınızda karşı taraf suçlu ise bunda sizinde suçunuz olduğu için kısa süreli de olsa uzaklaştırma alabilirsiniz. Herkes birbirini sevecek diye bir kural olmasa da herkes bu forumda kişisel sorunlarını yansıtmamalı diye düşünüyoruz. Bu anlamda örneğin ; " Zaten endLesS xx adlı üyeyi sevmiyordu bahane etmiş banlamış " gibi yorumlardan kaçınmanızı ve yapanları da sakince uyarmanızı rica ediyoruz.

Düşlerforum Yönetimi Adına
endLesS
 
---> Ban konuları hakkında

Teşekkürler bılgılendırme ıcın
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
---> Ban konuları hakkında

+ Olarak Forum İçerisinde Kimse "Ben Tanıdığım,Ben Komşusuyum,Ben Akrabasıyım" Ayaklarına Yatmasın. Babamın Oğlu Olsa Çizik Olur (Kurallar Dışına Çıkması Halinde)
Saygılar...
 
---> Ban konuları hakkında

İyi Bir Anlatım Ve Yerinde Bir Duyuru. :)

Teşekkürler Adaş :R
 
---> Ban konuları hakkında

Rica ederim, anlayışınız için asıl ben teşekkür ederim.

Bob bu arada her lafı kendi üstüne alınmayı bırakmalısın.
 
---> Ban konuları hakkında

Güzel açıklamışsın ayrıntılı panpam eline sağlık xD
 
---> Ban konuları hakkında

Eğer biri banlanmışsa ve foruma konusu açılmamışsa Özkan veya semih banlamıştır.
 
takipçi satın al
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
vozol
Geri
Üst