Bakmadan GeÇmeyin !

saçmalık.ona bakarsanız başka yazılardanda başka şeyler çıkar.bi ara haberlerde çıkmıştı yerlerdeki bişey kapaklarında arapça ALLAH yazıyo diye.bunuda türkler üretiyo.eee şimdi buda mı bilinçli yapılmış bişe.Vala inanmıyorum bu ve bunun gibi şeylere...

ARKADAŞLAR...EVET COCO COLANIN ÖZELLİKLE YAPTIĞI BİŞEY....
AYRICA COCA COLA MEYAN DENİLEN BİR BİTKİNİN KÖKÜNDEN YAPILIR...FARELER VE Bİ ÇOK BÖCEK BU BİTKİ İLE BESLENİR..MEYAN KÖKLERİ TOPLANIRKEN FARELER VE BÖCEKLERLE BİRLİKTE TOPLANIR VE ONLARLA BİRLİKTE PRESS EDİLİR... AĞIZA GELEBİLCEK,KEMİK,KIKIRDAK VS. PARÇALAR ELENİR.. YANİ FARE VE BÖCEKLERİN MİDE ASİT SUYUNU VE PRESS EDİLMİŞ HAYVANALRI DA İÇMEK DEMEK OLUO BU..
BİRDE COCA COLANIN İÇİNDE %4 ORANINDA ALKOL WARDIR.... EĞER BU ORAN %4,5 OLURSA TSE ÖLÇÜMLERİNDE FARKEDİLİYOR....
HA EĞER DİYORSANIZZ Kİ ALKOL OLSUN İÇİNDE BENİM İÇİN SORUN YOK,,,HA EĞER DİYORSANIZ Kİ FAREYMİŞ,BÖCEKMİŞ BU ZAMANA KADAR İÇTİM BİŞİ OLMADI ŞİMDİDEN SORA MI OLCAK?....AMENNA...BU KONU SİZİN SAĞLIĞINIZ...
AMAAAAAA.....HER COCA COLA ALDIĞINIZDA ŞEHİTLERİMİZE VE MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZE BİRER KURŞUN SATIN ALMIŞ OLUYORSUNUZ....HA EĞER DİYORSANIZ Kİ BUDA BENİM İÇİN PROBLEM DEĞİL...O ZAMAN BU TOPRAKLARDAN ÇIKIP GİDİN...BÖBÜRLENE BÖBÜRLENE TÜRKÜM DİYE GEZİNMEYİN ORTALIKLARDA..(kimse üstüne alınmasın sözüm meclisten dışarı)

bende tesadüf iyce deşmişsın ,nemlı olan gerçekten öle bı yazının herkes tarafından okunabılmesi ama görüorumkı okunamıo çünkü tersten öle yazmıo:)hem elin amerikalısı nerden bilsin arapçayı:)
benım gordugum aloc acoc die saçma bişe çıkıo tersten olmuyan bişeyi üretmeyin:)

bence tesadüf iyce deşmişsın ,önemlı olan gerçekten öle bı yazının herkes tarafından okunabılmesi ama görüorumkı okunamıo çünkü tersten öle yazmıohem elin amerikalısı nerden bilsin arapçayı
benım gordugum aloc acoc die saçma bişe çıkıo tersten olmuyan bişeyi üretmeyin
:)

bunu biliyorum ve nelerden yapıldığını bunun parasının kime gittiğini biliyorum ve coca cola asla içmiyorum içmemde...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri