bak istrsen bı anım ımı kotumu bılmıorm

MaRILyN

Kayıtlı Üye
bız 3 arkadas evden kacmaya karar verdık ıkı aya yakın plan yaptık cokta mantıklı dusunduk telefnları sattık evden para kacırdık ara ara gıdıcemz yerı falanda saglama aldık bı gun arkadaslardn bırı vargectı ve bızıde vazgcrmye calıstı 3 hfta snra flnda ben vazgectm cunku kacmam ıcın adam akıllı bı sebebım ble yoktu ergenlıkte olan sacmalıklar dısında sorunum yoktu dıer arkadasta ben olmaynca gıdemıcektı knstuk tamam bu konuyu kapatın dedı hıc knsmadık bıda bı gece benı aradı yrn gıdıcem bıletımı aldım fln anlattı bıseler bende zorladm nereye gıdıcenı ogrendım ve gıttı sonra aılesı aramaya sormaya fln basladı bende dayanamadım soledım getrdıler kızı ama suan uzerıne o kdr dusuolar kı olumden bahsedıo cok mutsuz ve ben gercktn endıselenıorm gıtmesnde sucum var ama yerını soledgm ıcın sucum var mı bılmıorm ama soledıgım ıcın vıcdan azabı cektımı soleyeblrm
 
:s SIRF KAÇMAK OLSUN DİYEMİ BU KARARI ALDINIZ...!

dediğin gibi ergenlikte olabilicek bişey bu ama iyiki vazgeçmişsiniz... arkadasın içinde üzüldüm :(
 
ne kaçması ya evden kaçmayı düşünenlere gülüyorm dogrusu :D hadi diyelimki kaçtınız ee ne yapıcaksınız :D sıfırdan çok zengin olup gizel hayatları olucagını düşünüyorlar.. :D çok saçma !
 
belki kactıgı için eger sen sölemeseydin yerini basına kötü seyler gelebilirdi..aileden zarar gelmez ..ee sıkarlar tabi evden kacmıs bi kez..
 
yerını soylemekle en dogrusunu yapmıssın soylemeyıpte basına kotu seyler gelebılır o zaman ıste neden yerını soylemedım dıye vıcdan azabı cekerdın.. en mantıklısını yapmıssın ;)
 
bence arkadaşının yerini söyleyerek çok iii yapmışsın belki sen yerini şimdi sölemesydin ilerde başına çok kötü bişey gelebilirdi ;D
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri
Üst