bağlanamıyorum !!!!

Sevmeden çıkmayı anlamıyorum
Çıkınca arkadaşların bakın benim sevgilim var yada bakın taktım mı koluma bir kızı elimi sallasam ellisi mi oluyor anlamıyorum
Kızlar içinde anlamıyorum erkekler içinde
Çıkıyorum demek için çıkıyorsunuz ki? Çok merak ediyorum
Sevmiyorsan çıkmayacaksın, evde turşunmu kuruluyorki(benim düşüncem) :8:

yanlış anlamısın sen ben sevmeden çıktım demiorum seviorum ama bağlı olarak kalamıorum hep bişiler oluo ayırılıoruz onu anlatmak istemiştim ben galiba yanlış şeler yazmısım ifade ederkn kim isterki sevmediği birisi ile çıkmak :S

yanlış anlamısın sen ben sevmeden çıktım demiorum seviorum ama bağlı olarak kalamıorum hep bişiler oluo ayırılıoruz onu anlatmak istemiştim ben galiba yanlış şeler yazmısım ifade ederkn kim isterki sevmediği birisi ile çıkmak :S
:106:boşver çıkmıyacan eğlenecen.bu devirde gerçek aşk yok salla.eğlen kendine sevmek için değil vakit öldürmek için çık diyeceğim budur.

sevmeden çıkanlar için diyorum :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri