---> Babanız yemek yapar mı? Yapmaz ama kocamın azcik da olsa bir seyler yapabilmesini isterim :D
Sibel1 Bayan Üye 20 Şub 2016 #21 ---> Babanız yemek yapar mı? Yapmaz ama kocamın azcik da olsa bir seyler yapabilmesini isterim
Cassu Bayan Üye 22 Şub 2016 #22 ---> Babanız yemek yapar mı? Annemle benim iki elimiz birden koparsa belki yapar.
Marksentius Kayıtlı Üye 26 Şub 2016 #24 ---> Babanız yemek yapar mı? Bazı pazarları kahvaltının ana öğesini hazırlamak, bazı akşamları da yemeği salatayla tamamlamak için uygun bulur.
---> Babanız yemek yapar mı? Bazı pazarları kahvaltının ana öğesini hazırlamak, bazı akşamları da yemeği salatayla tamamlamak için uygun bulur.
'Gülümse :D Prenses 28 Şub 2016 #25 ---> Babanız yemek yapar mı? beni şok eden babam bunu yapmayı nereden öğrendi dediğim yemekler yapmayı biliyor
---> Babanız yemek yapar mı? beni şok eden babam bunu yapmayı nereden öğrendi dediğim yemekler yapmayı biliyor
İnci 1907 Prenses 16 Kas 2019 #27 Canım babam turşu bile kurar. Biriciğim ya. İdeal erkek rol modelim.