Babamı Özlüyorum!

---> Babamı Özlüyorum!

allah kavuştursun babalarımız annelerimiz bizim için didinip duruyor ve sabret nasıl olsa babana kavuşcaksın benim annem ingilizce öğretmeni babam hava trafik kontrölü babamında işi çok zor senin babanında işi çok zor ve her iki meslekte çok stressli allah yardımcıları olsun amin

---> Babamı Özlüyorum!

allah kavuştursun babalarımız annelerimiz bizim için didinip duruyor ve sabret nasıl olsa babana kavuşcaksın benim annem ingilizce öğretmeni babam hava trafik kontrölü babamında işi çok zor senin babanında işi çok zor ve her iki meslekte çok stressli allah yardımcıları olsun amin

saol cnm :)

---> Babamı Özlüyorum!

olaya bide benim yönümden bakarsak doğduğumdan beri babamı belki 3 sene görmüşümdür geri kalan 15 yıl tek gecti:Dbeterin beteri var diye düşünmeye çalış zor tabbi

---> Babamı Özlüyorum!

Dua etki ne olursa olsun yine de yanındalar ikiside...

Ben küçük yaşta kaybettim annemi babamı ve abimi...

Keşke yaşasalardı da 10 günde bir de olsa 1 dakika görseydim onları...

Ne olursa olsun zaman mekan önemli değil ... senin yanındalar mı gerisi mühim değil...

---> Babamı Özlüyorum!

herkesde ayrı bır dert..
yıne sen babanla annenı bır arada görebiliyorsun ya ..

---> Babamı Özlüyorum!

Bence yaşıyo olmasına sevinmelisin birde babası olmayanları düşünmelisin bak benimde annem yok biryıl oldu bugün seninki geri geliyo geçte olsa ben napıyım peki bizleri düşünerek şükretmelisin ve usulmemelisin

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri