Babam..

---> Babam..

Tşk.ler santana...

Yaş ve yaşantıyla alakalı evet kesinlikle incim..
Bi kere yaş ilerledikçe,baban seni artık elinde lolipopu olan bir kız çocuğu gibi görmüyor ve artık öyle sevmiyor :)

Sorumluluklarını farkettirmeye çalışan,hep daha fazlasını bekleyen, kendisi adına da olsa aile adına da olsa oldukça fazla bir beklenti içine giriyorlar..
Sen zaten ağır yüklerin altında ezilmişken, başka başka dertlerin sorunların var iken,küçüklükte olduğu gibi kucağına alıp dizine oturtup, saçlarını okşamasını beklemiyorsun elbette...Beklemiyorsun da ama istiyorsun sanırım :)

Ben vardiyalı çalışıyorum geceli gündüzlü..
Babam taksi şoförü şimdilik.. sabaha karşı gelip uyur 3-4 saat sonra tekrar kalkar gider..
Şimdi gelin görün de nasıl kopmasın arada ki bağ... Yüzünü bile göremezken, ondan ne bekleyebilirm ki..Ya da o benden duygusal açıdan ne bekleyebilir ?

Hayat işte İncicim... Bi yerlerde çomak sokacak elbet bi yerlere lanet Şeytan :)

Beceremem be incim yazarlık filan..Onun için kabiliyet ve inanç gerek..

Ben tşk.ederim kübracım...

---> Babam..

Mükemmel itiraftı her satırını dikkatle okudum ablacım

tşk ederm bizimle paylastıın için

---> Babam..

Babam'la beni anlattı resmen ama ben 18 yaşındayım ve bu olay geçen sene oldu erkek arkadaşımdan babam hala küçük kızına güvenmez hala buruktur bnmde içim değmiycek bi insan için babamla aramı bozduğu için bende çoook kızgınımdır..

---> Babam..

"Daha dün gibi hatırlıyorum....elma şekeri için ağladığım günlerimi.......sırf ben istiyorum die bana elma şekerini bulup getirmeni..ah ne tatlı olurdu....şimdiyse elma şekeri bile istemiyor canım...

Herşey geçmişte (mi) güzeldi.......

çocukkken sebepsiz agladıklarım aklıma geliyor....şimdiyse hiçbirşeye aglayamıyorum.
çok asisin diyorlar..Öyleyim evet inkar etmiyorum..tüm bu asiliğim bu hayata.
insan babasını kaybedince

geçmişini......
çoukluğunu da......
kaybediyormuş bunu anladım....

Babam Babam ArtıK ÇoK Geç ZamaN.............."​

---> Babam..

"Daha dün gibi hatırlıyorum....elma şekeri için ağladığım günlerimi.......sırf ben istiyorum die bana elma şekerini bulup getirmeni..ah ne tatlı olurdu....şimdiyse elma şekeri bile istemiyor canım...

Herşey geçmişte (mi) güzeldi.......

çocukkken sebepsiz agladıklarım aklıma geliyor....şimdiyse hiçbirşeye aglayamıyorum.
çok asisin diyorlar..Öyleyim evet inkar etmiyorum..tüm bu asiliğim bu hayata.
insan babasını kaybedince

geçmişini......
çoukluğunu da......
kaybediyormuş bunu anladım....

Babam Babam ArtıK ÇoK Geç ZamaN.............."​

S: S:
Nettin süpürgeli yav...Aldın götürdün bu aklı..

---> Babam..

Benzer Bi oLayi bende Yasadim...

ßaßamin Hickira Hickira agLadigi ani AsLa unutmam Bende...
Okudugumda Göz yasLarimi Tutamadim okadar iyi anLataßiLmi$sinKi.. Sacma geLebiLir ama Kendimi buLdum bu yazida Sanki...

---> Babam..

Bir kız çocuğu için en yaralayıcı şeylerden birisidir sanırım babasının ağladığı görmek....

O küçük kızın zihninde öylesine güçlüdür ki baba,ağlamasını kabullenemez...

Hayır o güçlü..Hayatta herşeyden herkesten daha güçlü...

Ağlayamaz...

:)

---> Babam..

Benzer bir olayı yaşamadım. Telefonuma "fıstığım seni dışarda bekliyorum hala" diye gelen mesajlarla babam gurur duyardı.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri