Baba Dayağı

kanatsz melek

Bayan Üye
Baba dayağı da yedim artık ölsem gözüm açık gitmez

Beni parçalasaydı da anneme dokunmasaydı

Efe seni çok özlüycem kardeşim kendine iyi bak

Gaye​
 
---> Baba Dayağı

Baba bu ya döverde severde :)

Tamam anliyorum seni kizginsin anlgasilan ama öyle hemen istemedigin sözler söyleme Bence cnm ...
 
---> Baba Dayağı

Canım benim sakın gitme bırakma beni :( Onun gibi varlıklara karşı sakın yenilmeyelim. Babada olsa annede olsa onlara ben insan diyemem. Kimse kimseyi dövemez lütfen gitme panpa :( lütfen :( bak valla keserim kendimi
 
---> Baba Dayağı

Babam bana vurduğunda ben kahkahalara boğuluuyorum :d ssiz ne dıonuz
 
---> Baba Dayağı

:D haha.

ben babamdan hic dayak yemedim.ama dun gibi hatirlarim; 12 yasindaydim galiba gecenin vakti salonda agliyodum cunku herkes kendi odasina cekilmis bunlarda ( anemi cok kiskaniyordum kuckken) geldi suss suss dediii

dahada pis oldum :M 19 yasina kadar babamla irakla abd gibi bir iliskimiz vardi

tek bi oyle kotu anim var;

oluyor yani.olmamasi gerek tabide.
 
---> Baba Dayağı

Bu kadar büyütmemeli olayı
durun bakalım asıp kesmeden önce bi anlıyalım dimi ama

Ama forumda ama reelde babalarına özlem duyanlar ve keşke hayatta olsaydı da varsın bir kaç kez tokat atsaydı diye düşünen artı bir kez bile "baba" kelimesini söyleyemeyen arkadaşlar da olabilir bunu da unutmayalım lütfen ...
 
Son düzenleme:
---> Baba Dayağı

alla alla yazdıklarım silinıyor cümleyi tam yazamadım sorun var sanırım..
aman nihayet yazabildim :)
 
Son düzenleme:
---> Baba Dayağı

kardesim, bukadar kirildigina ve alindigina gore ilk kez olmus birsey. Ilk kez oldu diye dogru birsey diyemem, keske olmasaydi ama dedigim gibi bukadar kirildigina bakilirsa dayakci bir babaniz yok, eger babaniz aliskanlik yapmamissa dayak olayini ve ilkkez yapiyorsa bence bukadar fevri davranman once dusunmelisin.
eger, bende dayak yemis olsam babamdan belki bir kac gun kusulu kalirdim ama kesinlikle farkli seyler dusunmez yada eylemlerde bulunmazdim.
soyle bir terazide tartmani isterim. kac yasindasin bilmiyorum farz edelim ki 15 yasindasin 15 yasina kadar kim bilir babani nekadar uzdun ama o sei terk etmeyi dusunmemistir bile eminim ki (eger normal bir babadan bahsediyorsak)

benim babam kirildigi zaman yada biz kizdirdigimiz zaman kuser bir kac gun konusmaz, icimden derim kizginligini doverecek cikarsada kusmese cunki kus kaldigi surece bilirsiniz ki bana hala dargindir. darginligini hissediyorsunuzdur.

soyle bir dusunup, bazi durumlarda keske babam (annem) dovseydi bu durum olmasaydi diye dusundugumuz anlari akliniza getirin.

bizler nekadar rahat insanlar olduk. hepimiz birer terazi alalim. bizim annemizin babamiza karsi haklarimizi bir tarafina, onlarin bizim uzerimizde olan haklarinida bir tarafa koyalim, bakalim hangi taraf agir basacak. bir tokat (dayak) yedik diye bizim kefemizmi agir basacagini zannediyorsunuz?
ALLAH askina neler oluyor bize? ne cabuk unuttuk anne baba hakkini ki bir dayakla tokatla onlardan vazgecebiliyoruz. biz kim oluyoruz?
yeri geldiginde yine bizler degilmiyiz sirtimizda tasisak annemizin babamizin hakkini odeyemeyiz diyen.

su yorumlara bakin, herkezin dusuncesi kendine elbette ama ne curretse babasini burnunun surtmesini isteyenler, affetmeyenler bilmem neler. ALLAH askina gencisiniz anliyorum ama gencseniz gencliginizi bilin. anne baba hakki bukadar basit bukadar kolay degil..

surcu ihsam ettimse hepinizden ozur dilerim.
 
---> Baba Dayağı

Nedeni'ni Söylersen Neden Babanın haklı olduğunu veya senin haklı olduğunu anlayacağız...
 
takipçi satın al
Uwell Elektronik Sigara
vozol
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
Geri
Üst