B.j.k

arkadaslar art arda mesaj yolluyorsunuz... amacınız ne bilmem ama forumu kirletiyorsunuz... mesaj cogaltmak istiyorsanız lütfen bunu baska yollarla yapmaya calısın...

dostum millette böle yapıo(onlara inat..)

Bu Tarz Konular Forumu Kirletmekten baska bi işe yaramaz... tamamen kuru kalabalık yapar

ikinci bir husus ; forumlarda FLOOD ( yinelenen mesajlar ) tamamıyla yasaktır...

fakat bunların ikiside mevcut bu konuda... sonuçta ben bir admin degilim uyarma hakkım yok.. sadece rica ediyorum sizden

saygılarımla...

Tmm dostum bi daha yapmam ama yapanları uyar bunu ben bu gün gördüm ve yapmaya basladım(isim wermek istemiyorum) saygılarımla...

Bu Tarz Konular Forumu Kirletmekten baska bi işe yaramaz... tamamen kuru kalabalık yapar

ikinci bir husus ; forumlarda FLOOD ( yinelenen mesajlar ) tamamıyla yasaktır...

fakat bunların ikiside mevcut bu konuda... sonuçta ben bir admin degilim uyarma hakkım yok.. sadece rica ediyorum sizden

saygılarımla...

Bak Arkadaşım Bu Konu Forumu Kirletiyor Diyemessin Flood Gelince Haklısın Bütün Sayfaları Dikkatlice Takip Etmiş Olsaydın Ben De Oraya Arka Arkaya Degilde Sohbet Ederek Gidelim Diye Not Düşmüşümdür Artı Bu Konular Msjları Bol Olsun Diye Atılmıyor Böyle Konular Altında İnsanlar Daha Çok Bir Birini Tanıma İmkanı Bulur Ne Yazzıkki Bazı Arkadaşlar Sayıları Arka Arkaya Atmaya Devam Ettiler Bunuda Fazla Bir Konu Olarak Görenler Varsa Kanalda Görevli Kişiler Var Sen Degil Ok Daha Da Fazla Uzatılmasın Ltf...
384

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri