---> Artık Benimde Günlüğüm Var .p
Mümkünse Yorum Yapma.Mümkünse birdaha yazma.
Mümkünse Yorum Yapma.Mümkünse birdaha yazma.
Mümkünse Yorum Yapma.
Sen Şimdi Geç Bu Ağır Abi Ayaklarını...Bilmiyorum cıvıtıyorsunuz herşeyi farkındamısınız?
Günlük dediğiniz yazım kurallarına uygun biçimde, anlaşılır bir şekilde yazılmalıdır. Tamam araya espiri falanda eklenebilirde, bu günlüğü yazan kişi kelimeleri aklından geçenin aksine, süsleyip püsleyip yeni şeyler ekleyip günlük yazmış oluyor kendince.
Hı, benim umrumda mı bu?
Kesinlikle değil. Sadece bir yorum yaptım, ve senin cevap vermeni gerektiren birşey yoktu ortada.
Günlük yüzyıllardan beri yazılan birşey, biri çıkıp ortaya bu şekil yazı atarsa " ben okuldaydım bugün işte reçelimi yedim okulda öğretmen dayak attı, hahaha çok komikti ya " gibi, komikleştirmiş oluruz ve günlük günlük olmaktan çıkar.
Yazarken biraz daha özen gösterin, ve emin olun ki, o bazı hafleri büyük küçük yazınca bir farkınız olmuyor. Aksine göze batıyor.
Tartışmayada girmeyeceğim daha, mümkünse cevapta vermeyin konunun akışını bozmak istemem.
Mümkünse birdaha yazma.
Mümkünse Yorum Yapma.
Sen Şimdi Geç Bu Ağır Abi Ayaklarını...
Foruma
Asmak İçin Girmiyorum.Elbette Gırgırımıda Yapıcam Şamatamıda.
Sen Kendin Dısında Herkesi Saftirik Gördüğün İçin Herkes Kara Sen Beyaz.
Canım ,Annenin Seni Elinden Tutup Misafirliğe Götürüp Onu Bunu Elleme Yanımda Sus Pus Otur Dediği Zamanları Yasıyorsun.
Annenin Altın Günü İçin Hazırladığı Kısırları Yemeye Devam Et.Dahada Olgunlaşırsın..
Ufak Bir Detay Daha Nickinde ki L Harfi Büyük Farkın Yok Aksine Göze Batıyorsun.
repLace milletin günlüğünden sanane adam gibi yorum yapacaksan yap yapmıcaksan yapma yazı sekli senıde benıde ilgilendirmez
sabahtan beri herkeze laf sokma cabasındasın sesimi cıkartmıyorum yeter
tmm gençsin bu donemlerın zor dönemler ama haddini aşma..
Şimdi Bişey Demek Geliyor İçimden Ama
Saygısızlık Yapmak İstemiyorum
+
Görevliyim.
Zaten Bizim İşimiz Sizin Gibi Kendini Bilmez Üyeleri Doğru Yola Getirmek
Teşekkürler Akın Ve Anıl İkilisi
RepLace Bu İkiliye Bak Ve Kardeşlik Öğren Olur Mu
Gözlerimi Yaşarttınız Lenn xD
Neyse Tekrar Teşekkürler
Emin ol o kardeşim dediğin kişiler, seni tanımayıp beni tanısalardı benim tarafımı savunurlardı.
Bu hep böyledir, ve böyle olmaya devam edecektir.
Sadece bir yorum yaptım siz büyüttünüz, yok sabrımı taşırıyosunuz falan?
Gençliğine veririm ayakları..
Herneyse çocuklar eğlenmenize bakın, 1-2 yıl sonra dönüp güleceksiniz bu yaptıklarınıza bakıp.
benım orta okulda 90 dan aşağı yoktu senın durum lisede vahim bırak okulu bi işe başla mesleğini kap hahaha
Hamile olduğunu nerden biliyorsun Zehra'nın ? Ayrıca nasıl anladın ? Ben anlayamamıştım
Köpeğiii yerrrimmm
Senide yerim kıskanma
Güzel gün bebeğim.
Vaovv Notlara bak ya
Böyle devam et bitanem
Enerjiğim benim xD
Bir insanın nasıl bir sürü ateşi olur acaba ??
Ama Öyle hahaha
En İyisi Beden Sonra Matematik
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.