^shékér kıs^
Bayan Üye
---> A ч s E η u я || αşкѕıη ѕєη
- Mutluluğunu sat bana çocuk..!
Ne kadar şeker istersen veririm sana ! ~
[:
~~~
Selaaaaam
Ben Geldim Yine p
Bugünü Değil De Dünü Anlatmak İstiyorum.Hemen Başlıyorum
Dün Sabah Zaten geç Kaldım. Sanırım 12:30´ du Kalktım. Hazırlandım Hemen daha Sonra Derya Ablamı Almaya Gidecektim Ki Eniştem Geldi Arabayla Bıraktı Sağolsun p
Derya Ablamların Evini Tam Çıkaramıyorum , Ben Kaybolmuyum Diye Aşağı İnmiş Oda :11:
Hemen Çarşıya Gittik Beklemeden.İlk Olarak Moda Hadise´ye Girdik. Güzl Kıyafetler Vardı. 5 Tane Kıyafet Beğendik , Hemen Girip Denedik İşte. 2 Tanesini Geri Bıraktık Ama. Pahalıya Geliyordu Çünkü p
Bi Tanesi 50 Tl´ydi. Yuh Yanii :| Normal Ama Öğrenciye Pahalı , Biz Öğrenci Adamlarız Fazla Geldi geri Bıraktık :11:
Onları Almaya eniştemi Alıp Gideceğiz. O Alır Bize p
Hadise´den Çıktıktan Sonra Tozlu Diye Bi Yer Vardı. Oraya Girdik. Birazda Orda Bakındık. Bir Tane abiye Gördüüüüük :| Muhteşemdiiii.
Hatice Ablamın Düğünü İçin Alacağız Onuu. Ama Pahalıı :s Bilmiyorum Ya Bakarız İşte xD
Daha Sonra Başka Başka Yerlere Gittik İşte. Taşhan Çarşısına Girip Anahtarlık Yaptırdık. Ablama Hediye Aldım xD
Ordan Çıktık. İftar İçin Bir Şeyler Aldık. Saat Zaten 7 Olmuştu. koştur Koştur Eve Gittik. Trafik Zaten Sıkışık. Arabaların Aralarından Koştur Koştur Acayip Komikti :11:
Eve geldik. Yemek Filan Yedik. Hatice ablayı Arayıp Müsait Misin Dedik ? Evet Dedi xD
O Zaman Enişte Beyide Al Bizi Almaya Gelin Dedik p
Geldiler Almaya , Hemen Arabaya Binip Lunaparka Gittiiiiiikkk.
Gider Gitmez Balerina´ya Bindik. Ouuuvv Mideem Yine Kötü Oldu :11:
Ondan İndikten Sonra Gondol´a Gittik Koştur Koştur p
Orda Da Midem Daha Kötü Oldu :11:
Ordan Sonra Ranger´e Bindik xD
Ordan İndikten Sonra Doğruuuu Çarpışan Arabalara xD
Ordan Sonra Da Asansöre Bindik.
Mide kalmadı Bende xD
Lunaparktan Sonra Çarşıya Gittik. Gezdik Filan. Ölü Gibiydiiiim.
Dün Bunlar Oldu Süperdiiii [:
Teşekkür Ederim Her Şey İçin
#
ÖNEMLİ : Derya Ablamlar Yarın Fransa´ya Gidiyorlar Babamdan İzin Alırsam Okulların Açılmasına Kadar Onlarla Gideceğim Fransa´ya Kafa Dinlemiş Olurum xD
Annemden İzin Aldım Amaaa Babam Verir Mi Bilmiyorum
Umarım Verir Gitmem Lazım Çünkü ..
Bugünlük bu Kadar yeter
Görüşürüüüüz [:
Ne kadar şeker istersen veririm sana ! ~
[:
~~~
Selaaaaam
Ben Geldim Yine p
Bugünü Değil De Dünü Anlatmak İstiyorum.Hemen Başlıyorum
Dün Sabah Zaten geç Kaldım. Sanırım 12:30´ du Kalktım. Hazırlandım Hemen daha Sonra Derya Ablamı Almaya Gidecektim Ki Eniştem Geldi Arabayla Bıraktı Sağolsun p
Derya Ablamların Evini Tam Çıkaramıyorum , Ben Kaybolmuyum Diye Aşağı İnmiş Oda :11:
Hemen Çarşıya Gittik Beklemeden.İlk Olarak Moda Hadise´ye Girdik. Güzl Kıyafetler Vardı. 5 Tane Kıyafet Beğendik , Hemen Girip Denedik İşte. 2 Tanesini Geri Bıraktık Ama. Pahalıya Geliyordu Çünkü p
Bi Tanesi 50 Tl´ydi. Yuh Yanii :| Normal Ama Öğrenciye Pahalı , Biz Öğrenci Adamlarız Fazla Geldi geri Bıraktık :11:
Onları Almaya eniştemi Alıp Gideceğiz. O Alır Bize p
Hadise´den Çıktıktan Sonra Tozlu Diye Bi Yer Vardı. Oraya Girdik. Birazda Orda Bakındık. Bir Tane abiye Gördüüüüük :| Muhteşemdiiii.
Hatice Ablamın Düğünü İçin Alacağız Onuu. Ama Pahalıı :s Bilmiyorum Ya Bakarız İşte xD
Daha Sonra Başka Başka Yerlere Gittik İşte. Taşhan Çarşısına Girip Anahtarlık Yaptırdık. Ablama Hediye Aldım xD
Ordan Çıktık. İftar İçin Bir Şeyler Aldık. Saat Zaten 7 Olmuştu. koştur Koştur Eve Gittik. Trafik Zaten Sıkışık. Arabaların Aralarından Koştur Koştur Acayip Komikti :11:
Eve geldik. Yemek Filan Yedik. Hatice ablayı Arayıp Müsait Misin Dedik ? Evet Dedi xD
O Zaman Enişte Beyide Al Bizi Almaya Gelin Dedik p
Geldiler Almaya , Hemen Arabaya Binip Lunaparka Gittiiiiiikkk.
Gider Gitmez Balerina´ya Bindik. Ouuuvv Mideem Yine Kötü Oldu :11:
Ondan İndikten Sonra Gondol´a Gittik Koştur Koştur p
Orda Da Midem Daha Kötü Oldu :11:
Ordan Sonra Ranger´e Bindik xD
Ordan İndikten Sonra Doğruuuu Çarpışan Arabalara xD
Ordan Sonra Da Asansöre Bindik.
Mide kalmadı Bende xD
Lunaparktan Sonra Çarşıya Gittik. Gezdik Filan. Ölü Gibiydiiiim.
Dün Bunlar Oldu Süperdiiii [:
Teşekkür Ederim Her Şey İçin
#
ÖNEMLİ : Derya Ablamlar Yarın Fransa´ya Gidiyorlar Babamdan İzin Alırsam Okulların Açılmasına Kadar Onlarla Gideceğim Fransa´ya Kafa Dinlemiş Olurum xD
Annemden İzin Aldım Amaaa Babam Verir Mi Bilmiyorum
Umarım Verir Gitmem Lazım Çünkü ..
Bugünlük bu Kadar yeter
Görüşürüüüüz [:
Son düzenleme: