---> Ayse'den İtiraf :D yok anlatmam hahaha ama cesaretimi toplarsam anlatırım
bycommand Kayıtlı Üye 2 Eyl 2010 #41 ---> Ayse'den İtiraf yok anlatmam hahaha ama cesaretimi toplarsam anlatırım
mr.monk Kayıtlı Üye 2 Eyl 2010 #42 ---> Ayse'den İtiraf ben hala yanaktan öpüldüğünde hamile kalındığını sanıyordum. öyle değil miymiş?
AySe^^ Bayan Üye 2 Eyl 2010 #43 ---> Ayse'den İtiraf En büyük korkumdu senin bu konuya yorum yazman.. Yok değilmiş.
FoX Kayıtlı Üye 2 Eyl 2010 #44 ---> Ayse'den İtiraf hahaha cocukluk cocukken neler yapardık ya bende tv ye bakarken etek giyenlerin bacaklarını görmek için tv ye aşşağıdan bakarmışdım aşşağıdan bakınca gözüküceğini sanardım eğilirmişim bakmaya çalışırmışım annem görmüş kızdı bidaha bakmamışım hahaha
---> Ayse'den İtiraf hahaha cocukluk cocukken neler yapardık ya bende tv ye bakarken etek giyenlerin bacaklarını görmek için tv ye aşşağıdan bakarmışdım aşşağıdan bakınca gözüküceğini sanardım eğilirmişim bakmaya çalışırmışım annem görmüş kızdı bidaha bakmamışım hahaha
LoKuMuM<3 Bayan Üye 3 Eyl 2010 #47 ---> Ayse'den İtiraf AySe^^' Alıntı: En büyük korkumdu senin bu konuya yorum yazman.. Yok değilmiş. Genişletmek için tıkla ... Ayşe varya:11:
---> Ayse'den İtiraf AySe^^' Alıntı: En büyük korkumdu senin bu konuya yorum yazman.. Yok değilmiş. Genişletmek için tıkla ... Ayşe varya:11:
M manavgat07 Kayıtlı Üye 26 Kas 2010 #51 ---> Ayse'den İtiraf AySe^^' Alıntı: En büyük korkumdu senin bu konuya yorum yazman.. Yok değilmiş. Genişletmek için tıkla ... Puahhahah YIkıldım GülMEkten Ya
---> Ayse'den İtiraf AySe^^' Alıntı: En büyük korkumdu senin bu konuya yorum yazman.. Yok değilmiş. Genişletmek için tıkla ... Puahhahah YIkıldım GülMEkten Ya