-Ayrilik Sözükleri-

Mr.TyLér ||

Kayıtlı Üye
-Suskunluguma bakipta seni unuttum sanma,su dunyada ozledigim biri varsa oda sensin,sen
uzakta olsan bile yuregimde hep benimlesin canimin ici.........!

-Bugun seni unutmaya karar verdim,sigaramin ustune adini yazdim,bittiginde unutup kullerinide ruzgara savuracaktim ama nerden bilebilirdimki seni sonsuza dek icime cektigimi..!

-Ne zaman ayrilik vakti gelse,bir firtina cikmasina buyuk,icimizdeki gullerin boynu bukuk,bir zaman kalakalirim oylece,neden sonra gittigini anlarim,icimde,guller aglar,ben aglarim.

-An Gelir Insan Gülerken Aglarmis Göz Yaslari Sel Olup Kalbine Akarmis Kahkaha Bir Maske Derler Bilirmisin Insan Sevdiginden Ayrilinca Bu Maskeyi Takarmis.

-Ben bu dünyada hala yasiyorsam inan hayati çok sevdigim den degil sirf birilerine inat olsun diye...........

-Ben senin yasadigin gizli bir macerayim, Anlatilmaz bir roman,kapanmaz bir yarayim, Sigindigin limanlar unutturamaz beni, Ben senin yüreginde en büyük FIRTINAYIM!....

-Birgün bensiz bir yerde aglarsan her düsen göz yaslarinda beni hatirla hafifçe yagan bir yagmurda saçlarini oksayan her damlada beni hatirla hiç asik oldunmu diye soran olursa olmadim derken beni hatirla seni sevdigimi daima hatirla

-Çekerim giderim, bende kiyarim sevgime, yanarim ölürüm, belli etmem kendime bile , aglamam hiç aglamam zaten alistirdim, yalnizliga yenilmem kendimi, artik ölsem bile seni aramam...

-Sanma ki yerin dolacak, Senden başka biri benim olacak, Ya bana senin gibi bir sevgili, Ya sana benim kadar seven bulunacak...

-Aşk sevipte ayrı kalmaksa, Sevgilerin sonu hep ayrılıksa, Ömürlerin sonu hep böyle karanlıksa Al dünya bu aşkı, sende kalsın...

-Penceremin önündeyim dalmışım gökyüzüne Bulutların arasında yer ararken kendime sonsuzluğu dolaşırken sensizliğe alısırken herşeyini unutmuşken kahretsin aklımdasın Ve sen bunun farkındasın...

Önce düştügümde kalkmayı, sonra aleve dokundugumda acıyı sevmeyi öğrendim Sonra terkedilip beklemeyi sayende unutulmayıda ögrendim Herşeyi öğrendimde yalnız unutmayı öğrenemedim...

-Seni yüreğimden atabilsem atamıyorum, Seni gözlerimden silebilsem silemiyorum Sensizlik acısını çekemiyorum, Dönersen diye koştum camlara Ama yoksun yine yok..

-Ne seni unutacak kadar zaman geçecek, Nede geçen zaman seni unutturmaya yetecek, Bırakıp gitsemde unuturum sanma, Zaman alışmayı öğretir, unutmayı ASLA ! !

-Birgün hayatın bütün güzelliklerinden vazgeçip, Ölüme sessiz sedasız gitmek istersen, Yanıma gel ki sana sensiz yaşamanın, Sensiz olmanın ölüm olduğunu göstereyim.

Hasretin öldürdü beni ! Şimdi geceler çaresiz, geceler sensiz, Bir öpüşten daha sıcak şimdi yağmur damlası, Gelip konar dudaklarıma sessiz. Söylemişmiydim hasretin öldürdü beni hiç sebepsiz.

-An gelir insan gülerken ağlarmış. Gözyaşları sel olup kalbine akarmış, Kahkaha bir maske derler bilirmisin? İnsan sevdiğinden ayrılınca bu maskeyi takarmış..

Gökyüzü yıldızlarla doluydu, ben hep seni düşünürken. Hüzün yıldızları koydum adlarını, seni hatırlatıyor diye. Aynı onlar gibi sende benden çok uzaklardaydın. göz kırpardın uzaklardan sessizce. Bense hep seni bekledim, kırık kalbim, yaşlı gözlerimle.

-Kalbimi kırmak suya yazı yazmak kadar zordur. Onu düzeltmek ise batan güneşe dokunmak kadar zordur. Sen o suya yazı yazdın. Şimdi güneşin batmasını bekle...

-Gözlerin dolarsa bir gün, bilki ben seni anıyorum. Kalbin yanarsa bir gün, bilki ben
ağlıyorum. Bir gün ağlamak gelirse içinden, bilki bende YAŞAMIYORUM

-Seni ben değil gözlerim seçti,onlar sevdi onlar beğendi,sen benim değil onlarınsın. Gittiysen banane onlar ağlasın...

-Ne seni unutturacak kadar zaman geçecek ne de geçen zaman seni unutturmaya yetecek bırakıp gitsende unuturum sanma zaman alışmayı öğretir unutmayı asla.

-Günler uzayıp gece olsada, seneler uzayıp asır olsada aşkın ızdırabı beni boğsa da bir gün gelirsin diye bekleyeceğim bitanem...

-Fırsatmı verirdim bu ayrılığa. Bilseydim bu kadar zor olduğunu. Bilseydim dünyanın böyle karanlık, bilseydim hücreden dar olduğunu.

-Hani o gün, beni anlayan sen gitmistin ya, seni baskalarinda aradim ama yokdu, beni senin kadar anlayan. Yine de üzülme. Çünkü ben seni sensizde sevebiliyorum....

-Bu Sehrin Üc Yerinde Üc Ayri Gözyasim Var;Biri Seni İlk Gördügüm Yerde,Biri Beni İlk Öptügün Yerde,Biride dilim varmiyor söylemeye;Bana cek git dedigin yerde...

-Yağmur yağar üstüme ıssız sokaklarda, ellerim titriyor sen yoksun yanımda, şimdilerde çaresizliğime ağlıyorum yatağımda, ismin dudağımda resmin başucumda, lalelerim soldu benden ayrıldığında.

-Bir gün gözyaslariyla islanmis bir mektup görürsen, alirsan kimden diye sorma belki bendendir kelimeleri hep sitem doluysa neden diye sorma belki AYRILIKTANDIR.

-Bir gün sende beni özleyeceksin. Senin de kalbini hasret yakacak. Sımsıkı sarılıp barışmek için belkide bir tanem çok geç olacak!

-Ben seni sonbaharda sevmiştim Oysa sen beni kara kışlarda bırakıp gittin Olsun be güzelim üzülmem hiç buna Ben zaten sensiz mevsimleri çoktan çıkardım kendi dünyamdan

-Sen gidince yüzüm hiç gülmedi bir daha.Biliyor musun??...Güvercinler hiç konmadı pencereme,güneş hiç dolmadı odama eskisi gibi.Kara bulutlar kapladı bu şehri...Asırlarca yağmur oldu gözyaşı.Yağdı...Yağdı bu şehrin üzerine...

-Ben yokluğuna alışamadım. Kaç mevsim geçti sana konuşamadım. Bir yaprak altında saklı kaldım, sen gördün ama yerden kaldirmadin!

-Gün gelir aklına düşersem eğer;beni değil;sevgimi hatırla!Ağlayışımı değil;gidisini hatırla!Sensiz oluşumu değil;bana elveda deyişte,ÖLDÜRDÜGÜN GÜNÜ HATIRLA!

-Bizim Askimiz Dilere Destan Oldu... Hey Siz Bizi Cekemeyenler..Sizler Kazandiniz... Aramizi Actiniz....INSAFSIZLAR

-keşke yalnızlığım kadar yanımda olsaydın keşke onunla paylaştıklarımı seninle paylaşsaydım keşke senin adın yalnızlık olsaydı ve ben hep yalnız kalsaydım

-Ömür dediğin nedir ki.can dediğin kaç kuruşluk.bir canımı gözlerine.bir canımı sözlerine,bir canımı ise yüreğine verdim.bir canımda hasretine gitmesin.

-Ayrılık öyle birşey ki o anda ölmek istersin.yaşamak sadece mecburiyet olur.ölmek ise özlem olur.seni unutamıyorum.bitanem....

-Beni bir gün unutmayi denersen, öyle biri ile unut ki sana savurdugum kursunlarin önüne gecebilecek kadar cesur, o an seninle ölebilecek kadar seviyor olsun...

-Her gun sevda cekipte, Gulunmuyor degilmi, Bir guzelden baskasi, sevilmiyor degilmi, Seni asla unutamam, Sensiz olamam diyordun, Hani bensiz olurdun, Olunmuyor degilmi?

-Ne Elimden Tuttular Ne Yuzume Gulduler , Nede Bir Gun Olsun Ölümüne Sevdiler. Ben Sevdim Baskasina Verdiler. Bana Bu Dunyada Mutluluk Harammis meğer...

-Birgün... sende beni ararsın. Bir hasret seni yakar deli bir özlem sarar ağlarsın. Geri dönmek istersin eski şarkı çalar birden gözlerin dolar ağlarsın. Elimde değil unutmak seni, kaçsamda kovalar anılar beni... Kolay mı unutmak bir anda seni

-Gideceğim buralardan, ne izim nede ismim kalacak. Belki üzüleceğiz ama, zaman en iyi ilaç olacak. Bir durakta minibüs beklerken de aklımda olacaksın.Ama ben ağlamayacağım, çünkü hep sarhoş olacağım.

-Gün olur aklına gelirsem eğer; resimlerme bak, gözlerime dol, biten ümitlerimi bana geri ver.Yıllar sonra yine bana aşık ol

-Ya hiç gelmeseydin gelişinle zuhur etmeseydin yüreğimde,ya gitmeseydin ya da giderken götüreydin içimdeki Sen'i de!

-Yaban bir ağrı,kusursuz bir acı ve kurşun gibi ağır!Yinede sana dair olanlara,ölüm demeye varmıyor dilim.Çünkü sen,canım canımdın benim!

-Gittin!Hangi gidiş daha acıydı'Bir kere daha gideceksin,sen başka dünyanın çiçeği!Ben başka bahçelerde yetim ve senin avuçlarımı kanatırcasına açmanı beklerim..

-Beni andığın gün gözlerin yaşla dolsun, bensiz geçen günler sana haram olsun, bir gün bana demiştin "SENİ SEVİYORUM" bu sözlerin yalansa gençliğin harabolsun!

-Yokuşu ben çıktım, yol senin olsun. Zehiri ben içtim, su senin olsun. Duydum bir sevgili bulmuşsun, hayırlı olsun. Bir tane de ben buldum HABERİN OLSUN!!!

-Sessiz seviyorum seni gecenin oluşu gibi,yıldızın kayısşı gibi.. sessiz seviyorum seni sabahın doğuşu gibi,çiçeğin açması gibi, çekip gittiğinden beri sessiz seviyorum seni...

-UNuT oNu aRTiK DeDiLeR,BeN oNu uNuTMaK iCiN SeVMeDiM DeDiM.NeDeN oNu BuKaDar SeViYoRSuN DiYe SoRDuLaR oNu öLeNe KaDaR SeVMeYe YeMiNiM VaR DeDiM...

-ÖLüRSeM SeVGiLiM SaNa DoYaMaDaN,BiR MeZaR KaZDiR HiC AGLaMaDaN,TaBuTuMuN ReNGiNi IsTeRiM KaRa,öRNeK OLSuN SeViPTe AYTiLaNa..

-Her vazgecislerin bir ic hesaplasmasi ve bir maglubiyeti vardir.ama her vazgecen kaybetmis degildir!biliyorum kazanmak icin bazen cekip gitmek gerekir!...

-Özledim sarılmak istedim anladım ki sen beni bırakıp gitmiştin olsun ben seni özlesemde ben sensiz mutluyum

-Bırakamazsın.. Ancak terkedersin.. yapabilir misin?

-Özür dilerim SENİ SEVDİĞİM İÇİN, Özür dilerim GÖZLERİNE BAKTIĞIM İÇİN, Özür dilerim SENİ HEP ARADIĞIM İÇİN, Özür dilerim BENİ SEVDİĞİNİ SANDIĞIM İÇİN

-Bunca çilenin sonu değil mi bir avuç toprak Ölümden yana korkum yok Tek korkum UNUTULMAK

-Bir elveda sözüyle titrettin yüreyimi yiktin bütün ümitlerimi hayallerimi oysa dönüp baksaydin son bir defa gözlerime iste o an anlardin ruhumdaki depremi!

-Hayat bir lokmadir yutulmaz,seven yada sevilen unutulmaz,gül naziktir ellenip koklanmaz ,yenisini buldum diye eskisi unutulmaz...

-Yaşamın kaynağı sevgiyse eğer, Sevgi mutluluk, mutluluk paylaşmak, Paylaşmak dostluk, dostluk hatırlanmak, Hatırlanmak unutulmamaksa eğer, demekki sevilmişiz.

-Dost vurulunca değil unutulunca kahrından ölürmüş, Biz dostlarımızı kır çiçekleri gibi avuçlarımızda değil Kurşun yarası gibi, yüreğimizde saklarız..!

-Yıldızlar vardır geceyi güzelleştirmek için, Çiçekler vardır: kırları süslemek için, Sevgiler vardır: kalpleri birleştirmek için, İnsanlar vardır dostluğu yaşatmak için...

-Ay yıldıza mutluluk fısıldarken Gökyüzü sevincini yeryüzü ile paylaşırken Ben sana bir parça mutluluk yolluyorum içindeki umut çiçekleri hiç solmasın diye

-Dost, deniz kenarında taş toplamaya benzer önce teker teker toplarsın sonra teket teker atarsın. Ancak bazılarını atmaya kıyamazsın. Sen de atmaya kıyamadıklarımdansın...

-Bir Dost Yüzüne İhtiyaç Duyduğunda Başını Kaldır ve Gökyüzüne Bak. Güzdüzleri Bulutların Geceleri Yıldızların Arkasından Gülümsüyor Olacağım.

-Dostlar ırmak gibidir, kiminin suyu az, kiminin çok... Kiminde ellerin ıslanır yalnızca kiminde ruhun yıkanır boydan boya.

-Gerçek dostlar yıldızlara benzerler, karanlık çökünce ortaya çıkarlar........

-Dost deniz kenarındaki taslara benzer önce birer toplarsın sonra atmaya baslarsın bazılarını atmaya kıyamazsın sen atmaya kıyamadığımsın!!!

-seni kırdığımda anladım ki... sen zor anımın simgesi... sen olmadığında en acı içki... ne olursun affet bu kardeşini ...

-Dost dediğin sevdimi yurekten sever. Sermayesi sevgidir. Dostluga sarfeder boyle sevgileri dunyalara deger. Dunyalara degecek dostuma yurekten sevgiler.

-dost deniz kenarında taş toplamaya benzer önce teker teker toplar sonra birer birer atarsın. Ancak bazılarını atmaya kıyamazsın işte o atmaya kıyamadığımsın.

-Ey dost gün gelir unuturmuş insanlar En sevdiklerini ve sevindiği günlerini Ama bilirim biri var unutmaz asla Yıllar akıp geçse de bir çırpıda bir gün Beni hep o gülen gözlerimle hatırla.
-Sonsuz dostluğumuzda nice mutlu yıllarımıza

-bir insanın idaelleri olmalı tıpkı yaşamak gibi,bir insanın özlemleri olmalı açan çiçekler gibi,bir insanın bir tanesi olmalı tıpkı senin gibi

-dostluk deniz kenarında taşlara benzer önce birer birer toplarsın sonra teker teker atarsın içinde bitanesi vardır ki atmaya kıyamassın

-Dost vurulunca değil unutulunca kahrından ölürmüş, Biz dostlarımızı kır çiçekleri gibi avuçlarımızda değil Kurşun yarası gibi, yüreğimizde saklarız

-Sen hiç denizin dibine baktığında yeşil ormanları gördünmü.Hayır deme. Ben senin gözün içine baktığımda cenneti görüyorum.

-Sevgiler geçici olabilir, aşklar da ölümlüdür. Ölümsüz olan tek şey sadece dostluklardır.
Bu gece bir yıldız tut, Ben bu yıldız kadar uzağında olsam bile, Sevgim heran yanıbaşında!..

-Yüreğimiz acılara gebe olduğundan beri ayrılıklar sevdalara yenik düşmedi.Gönlümüz darağacında asılı iken bile sadece susup dostlarımızı sevdik.

-Özlem-

-Hasret kapımda nöbetler tutuyor sevgilim, Uzak bir şehirde gözlerim onu arıyor, Bir kuş olup gitsem aşsam şu enginleri, Varsam senin yanına öpsem doyasıya koklasam..

-Sevgilim bilki senden uzak ne güzellikleri avutur beni bu şehrin, nede yıldızlı akşamları!... özlemin bir nehir olmuş YARAR GİDER İÇİMDEKİ DAĞLARI

-Sen aşkı ömrünce tanıyamadıysan Sevmek ne demek bilemezsin sen Bir resme bakıpta ağlamadıysan Özlemek nedemek bilemezsin sen...

-Bu akşam seni görmek istiyor gözlerim, Sıcak ellerini tutmak istiyor ellerim, Sevginle dolup taşmak istiyor kalbim, Bu akşam seni ölesiye özledim!

-Yaşıyorsam; içimde umut varsa, yine seni özledigim içindir. Seni bunca özlemesem, bunca sevmezdim ki...

-Unuttuysan Hatırla, Kaybettiysen Ara Özlediysen Git Bul, Kırdıysan Af Dile Kırıldıysan Affet, Seviyorsan Söyle Çünkü Hayat Yasamak İçin Çok Kısa...

-yasakli aksamlara yuklemisken sevdami sevdalina soylenmemis sozlerin izdirabini ne sevdalin anlayabilir nede hayata baskaldirmamis insanlar

-artik bulutlara yaziyorum hasretimi yagmur yaginca anlarsin ne çok ozledigimi...!

-Gözlerine baktıkça ağlasada gözlerim Ağlamak içinde olsa gözlerini özledim

-seni sensiz yasamak en kötü kader olsa gerek eyy benim hasret kokan sevgilim bu ayrılıga dayanırmı yürek gel desem gelemezsin biliyorum ama ben seni yasıyorum seninleyim ve tek...

-Dun cicekcinin onunden gecerken bir gul haykirarak bagirdi.Dunyanin en guzeli benim diyordu,ben onu aldim ama guzel oldugu icin degil,seni gorunce utansin diye !

-İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydiler Hepsi parlıyordu,hepsi gökteydi Ama ben seni güneşim seçtim Ve bir güneş için Binlerce yıldızdan vazgeçtim

-Aşkın gözyaşları denize düştüğü zaman dalgalar sahile SENİ SEVİYORUM yazar.

-Bir yağmur damlası seni seviyorum anlamını taşısaydı, Ve sen bana seni ne kadar sevdiğimi soracak olsaydın, İnanki bir tanem hergün yağmur yağardı....

-Seni dağlara yazsam yağmurlar, Göklere yazsam bulutlar, Gözlerime yazsam göz yaşlarım siler. Seni kalbime yazdım artık kimse silemez..

-Bir kez sevdiğini unutmaz bu yürek , Devran kiri isyan pası tutmaz bu yürek , Birgün bu muhabbetten eser kalmazsa , Ancak o zaman yaşamaz bu yürek ...

-Hani sözler varya sözleri anlatır, Hani sözler varya gözleri ağlatır, Hani anlar varya değeri geç anlaşılır, Birde aşk varya seni bana anlatır.

-Hep bir yıldız olmanı bekledim. Gün gelir kayıp bana ulaşırsın diye, Sonra vazgeçtim, Yıldız olursan ben ulaşamam diye...

-Her martı bir deniz, Her rüya bir uyku, Her dağ bir duman Her nota bir şarkı bulur ama, Ben başka " sen " bulamam...

-Bu gece bir yıldız tut, Ben bu yıldız kadar uzağında olsam bile, Sevgim heran yanıbaşında!..

-Hangi ruh duydu seni benim kadar derinden, Hangi gönülde yandın böyle yangınla sen, Ya benim gözlerimdi seni bambaşka gören, Ya başkası bırakıpta geçmiş seni görmeden.

-Bir pınarsın içilen ama hiç kanılmayan, Seveni yanıltmayan, sevince yanılmayan, Özlenen sen. özleyen sen, özleten sen. Varken doyulmayansın. Yokken dayanılmayansın...

-Sen herzaman nerede olursam olayım, Ne düşünürsem düşünüyüm her an kalbimdesin, Seni ne kadar sevdiğimi kelimeler ile anlatamam, Ama şunu bil SENİ SEVİYORUM !!!!!!

-Ömrüme yetecek bir aşk ararken seni buldum. Şimdiyse aşkıma yetecek bir ömür arıyorum. Seni çok seviyorum...

-Kimi ağaçlara kimi camlara yazar sevdasını, Bense ağaçlara yazmadım kurur diye, Camlara da yazmadım buğulanır diye, Seni kalbime yazdım sonsuza dek kalasın diye..

-Sen , benim anılarla bitip giden, Rüyama hiç bir zaman ses vermeyen dogamsın. Utanırım , söyleyemem yaşadığım yalnızlığı , Kelimeler yetmiyor ki , bu mu sevda dedikleri.....

-Güneşin doğduğu da bir gerçek battığı da... Kalbimin attığı da bir gerçek, günün bittiği de.. Ne çıkar tüm gerçekleri saysak tek tek. Seni Seviyorum ya, iste o en büyük gerçek...

-Gül bahçesinde geçsede ömrüm Senin üstüne gül koklamam gülüm Gülü koklamak olsada ölüm Seni koklamaya değer be gülüm.

-Seni uzaktan sevmeyi, bana bakmadan görmeyi, Seni duymadan dinlemeyi, gözyaşlarımla gülmeyi Ve kavuşmak için sabretmeyi, Her şeyi öğrendim ama sensiz olmayı asla...

-Kuyruklu yıldızlar vardır; Yetmiş yılda bir yaklaşır dünyaya... İnsan ömrü boyunca ya bir defa görür ya hiç... Ben gördüm o da sensin Bitanem...

-Belki dünya için önemli olmayabilirsin ama, Biri için dünyalar kadar önemlisin.

-Bugünde yarın da yüreğin kadar yanındayım , Kendini yanlız hissettiğinde elini yüreğine koy ben hep oradayım!!

-Gözlerimdeki pırıltıyı farkettiğin zaman, Üşenme sarıl boynuma anlamışımdır mutlaka sevdiğini, Zaten belli olur gözlerimden hemen, Alışık değiller öyle parlamaya!

-Bir insanın idealleri olmali sonsuzluk gibi, Bir insanın özlemi olmalı özlemle açan çiçekler gibi, Bir insanın birtanesi olmalı oda senin gibi..

-Sen Tanrıya dilenen dilek göklere uzanan ellerimsin, Sen gözümde süzülen yas tek düsüncem hasretimsin, Sen yaşadığım ömür en güzel günlerimsin, Sen her gece rüyama giren BİRİCİK SEVGİLİMSİN

-Aşk bir su damlası olsaydı okyanusları, Bir yaprak olsaydı bütün ormanları, Bir yıldız olsaydı tüm kainatı sana vermek isterdim. Ama, sadece seni seven kalbimi verebiliyorum...

-SENİ SEVİYORUM... Seni yanımda hissettiğim zaman üzüntülerimi alıp, Onların yerine şimdiye kadar kimsenin başaramadığı, O güzellikleri o sıcaklığı, o ışığı koymayı başardığın için aşkım...

-Aşkım var dağlar bilemez, Sevgim var kimsenin aklı alamaz, Birde sen varsın ya bir tanem, Dünyada kimse böyle sevilemez...

-Yanlızlık gecelerin, ümit bekleyenlerin, Hayal çaresizlerin, yağmur sokakların, Tebessüm dudakların, hüzün ellerin, Sen ise sadece benimsin B İ R T A N E M !!

-Zannetme ki gözlerim sana baktıkça bıkacak. Ölsem ruhum daima seninle kalacak.
Kapanırsa gözlerim hayata, İnan ki son sözüm SENİ SEVİYORUM olacak!

-Belki dünya için önemli olmayabilirsin ama, Biri için dünyalar kadar önemlisin.
Bugünde yarın da yüreğin kadar yanındayım , Kendini yanlız hissettiğinde elini yüreğine koy ben hep oradayım!!

-Gözlerimdeki pırıltıyı farkettiğin zaman, Üşenme sarıl boynuma anlamışımdır mutlaka sevdiğini, Zaten belli olur gözlerimden hemen, Alışık değiller öyle parlamaya!

-Bir insanın idealleri olmali sonsuzluk gibi, Bir insanın özlemi olmalı özlemle açan çiçekler gibi, Bir insanın birtanesi olmalı oda senin gibi..

-Sen Tanrıya dilenen dilek göklere uzanan ellerimsin, Sen gözümde süzülen yas tek düsüncem hasretimsin, Sen yaşadığım ömür en güzel günlerimsin, Sen her gece rüyama giren BİRİCİK SEVGİLİMSİN

-Aşk bir su damlası olsaydı okyanusları, Bir yaprak olsaydı bütün ormanları, Bir yıldız olsaydı tüm kainatı sana vermek isterdim. Ama, sadece seni seven kalbimi verebiliyorum...

-SENİ SEVİYORUM... Seni yanımda hissettiğim zaman üzüntülerimi alıp, Onların yerine şimdiye kadar kimsenin başaramadığı, O güzellikleri o sıcaklığı, o ışığı koymayı başardığın için aşkım...

-Aşkım var dağlar bilemez, Sevgim var kimsenin aklı alamaz, Birde sen varsın ya bir tanem, Dünyada kimse böyle sevilemez...

-Yanlızlık gecelerin, ümit bekleyenlerin, Hayal çaresizlerin, yağmur sokakların, Tebessüm dudakların, hüzün ellerin, Sen ise sadece benimsin B İ R T A N E M !!

-Zannetme ki gözlerim sana baktıkça bıkacak. Ölsem ruhum daima seninle kalacak. Kapanırsa gözlerim hayata, İnan ki son sözüm SENİ SEVİYORUM olacak!

-Sevgilerin en güzeli seni sevmek, Özlemlerin en güzeli seni özlemek, Ve hayatın tadı sabah kalktığımda, Senin varolduğunu bilmek...

-Gül bahçesinde geçse de ömrüm , Senin üstüne gül koklamam gülüm! Seni koklamak olsa da ölüm , İnan uğrunda ölmeye değersin gülüm

-Dünya unutursa dönmeyi, Rüzgar unutursa esmeyi, Aşıklar unutursa sevmeyi, Belki o zaman unuturum seni

-Yeşile inat ağaç hala yeşermekte, Geceye inat gün hala ağarmakta, Ben ise sana inat seni hala sevmekteyim İnat bu ya seni hep seveceğim..

-Seninle bir bütünüm sensiz hayat durgun, Sensiz şarkılar boş yaşamak anlamsız, Mutluluk seninle güzel yanlız seninle doyumsuz, Sen varsan eğer hayat yaşamaya değer.

-Seviyorum seni ilk günki gibi Eriyorum hasretinden bir demir parcasi gibi Vuruldum sana bir pacavra misali Asığım sana ilk günki gibi....

-Birine verilen değer uğruna feda edilebileceklerle ölçülüyorsa aç gözlerini ve etrafına bak gördüğün her şeyi feda edebilirim ama sakın aynaya bakma.........!!!!!

-uzaklılklar küçük sevgileri yok eder.büyükleri ise yüceltir.tıpkı rüzgarın mumu söndürüp yangını daha çok alevlendirdiği gibi.........

-Ben aşkı gül yaprağına yazdım.Sonbaharda kurusun bir daha kapımda açmasın diye.Ama nerden bilirdim ki baharda yeniden açacağını ve aşkı yüreğime tekrar atacağını.

-Hadi çık gel bu gece düşlerime Yıldızlar salınarak yağsın üzerimize Ay ışığı örtüp gizlesin ikimizi Sana söz olsun ki ertelerdim doğacak olan güneşi Sensiz başka günlerime

-böyle bir dünyada seninle yaşamak varken, böyle uzak kalmak gücüme gidiyor, senin verdiklerini seninle paylaşmak varken, seni sensiz yaşamak içime sinmiyor.

-aşk hiç ummadığın biranda kapını çalıyorsa, için ürperiyor, nefesin kesiliyor, kalp atışların hızlanıyorsa; sakın korkma! unutma ki ansızın gelen aşklar büyük mutluluklar getirir..!

-Bir gün dudakların kurursa okyanusu getiririm sana aksam ayazında titrersen güneşi getiririm sana eğer gönlün sevgi ararsa kalbimi söker getiririm sana KIRÇIÇEGIM.

-Sevgiyi göstereceksin söylemek yetmez,Sevgi gözlerinde olacak sözlerin yetmez, Sevgi herseldir kalbe hapsedilmez, Seveceksin benim gibi ama yüreğin yetmez....

-Seni tanımadan önce ben bende değildim,oysa seni tanıdıktan sonra,bendeki bensizliğin aslında sensizlik olduğunu anladım

-Sevebilirmisin beni kuşun gökyüzünü sevdiği kadar? Sevebilirmisin beni martının denizi sevdigi kadar? Sevebilirmisin benim seni sevdigim kadar?

-Bir insanin idealleri olmalı sonsuzluk gibi,bir insanın özlemi olmali özlemle acan çiçekler gibi,bir insanın birtanesi olmalı oda senin gibi..

-Gece midir insanı hüzünlendiren,yoksa insan mıdır hüzünlenmek için geceyi bekleyen?gece midir seni bana düşündüren yoksa ben miyim seni düşünmek için geceyi bekleyen ?

-Her aşkin gökyüzünde bir meleği varmış. Yeryüzünde biten her aşk için gökyüzünde bir melek ağlarmış... İnan ki bizim meleğimiz hiç ağlamayacak. Seni çok seviyorum aşkım...

-Şarkılar senin için türküler senin için bilmem başka ne yapsam SEVGİLİM SENİN İÇİN saçına güller taksam az gelir anlatmaya bendeki AŞKIN için!..

-Hissedince sana vurulduğumu baharda kuş olup uçasım gelir,bakinca o güzel gözlerine hasreti bir anda silesim gelir ama ne çare birtanem ne çare ne kuş olup uçabilirim nede hasreti silebilirim ama inan bana birtanem inan seni bir ömür boyu Sevebilirim...

-Öperim dudaklarından gül kokulu yanaklarından her dem gözlerimin hapsindesin kalbimin tek sahibisin...Seni seviyorum.. Hem de çok...

-Sen Hayatimsin Tek Varligimsin Sen Benim BELALIM... Vazgecememki Senden Canima Cansin Sen Kara Sevdamsin..

-ismini duvara yazdım kötü kalpli insanlar sildi,ismini kumsala yazdım deniz sildi,kalbime yazdım onuda senden başkası silemez dedim.

-ikimizde cehennemde yanacagiz,sen kalbimi caldigin için bense tanriyi birakip sana taptigim için...

-"SENI SEVIYORUM" derken hic yalan söylemedim, Yalan söylerken hic "SENI SEVIYORUM" demedim

-Gül filizlendigi günden beri Günese Asiktir, her ne kadar Günes her gece ayin görkeminde kanip Gülü biraksada.. Gül asla Yildizlara kanip Günesi birakmaz...

-beni yildizlara benzet : sana olan sevgim yildizlar kadar parlak,birgun sana olan yildizim kayarsa bilki sana olan sevgim kaymistir,bitmistir !!!

-Hiçbir şarkı tercümanı olamaz aşkımın.Hiçbir çiçek hislerimin rengini taşıyamaz yapraklarında.Hiçbir yürek sevdaya bu denli yanamaz,imkanı yok!beni tanısaydı eğer sevdasının acizliğinden utanırdı mecnun...

-ne mutlu şimdi yanında olanlara,sana dokunup sesini duyanlara,seni tanımadan yanından geçenlere...hepsi sana yakın ama hiç biri kokuna hasret değil.....

-Kaçmaya çalıştığın gerçek, Birgün karşına çıkacak. Ve işte o gün Kaçacak yerin olmayacak.

-Ben senin varlığını seviyorum, Yokluğunu seviyorum Sana ulaşamadığım dakikalarda.

-Bulutlara Yükledim özlemimi.. Rüzgarlarla yolladım sevgimi..Yagmur yağdirdim göz yaslarımla..Kücük melekler yolladım seni opmeye geldilermi.

-Gecemidir insanı hüzünlendiren Yoksa insanmıdır hüzünlenmek için geceyi bekleyen Gecemidir seni düşündüren yoksa benmiyim Seni düşünmek için geceyi bekleyen.

-her aya bakışta beni hatırla .Yıldızlar gözlerine takılırsa gözlerine baktığımı sakın unutma,unutma bir yaprak düşerse avuçlarına ellerimdir,SAKIN BIRAKMA...!

-Seni sevmenin bedeli ölüm olsa, Gözü kapalı atlarım uçurumlara. Ama dersen ki seninle olmam imkansız, Sakın artık tutma beni koynunda. Uçurumlar kendiliğinden gelir bana.

-Sen hiç yağmurlu günde ağlayan toprak gördünmü? Boşuna zorlanma bir tanem göremezsin asla Yalnız seven aşıklar görür onu. Çünkü karşılıksız aşklar her toprağa gömülür.

-Öyle bir gün olsun ki meleğim, Ömür denen kervanın bütün yolcuları Tek tek insin geleceğin duraklarından Yalnız ikimiz gidelim bilinmeyen ülkelere Ve yalnız aşk olsun bizim rehberimiz

-Gözlerim kör olsa görmesen seni Hafızam silinse bilmesem seni Hiç kimse tanımaz olsada beni kendimi unuturum asla unutmam seni.

-ask:bir eskiyanin hayata itirazidir susarsa catisma,konusursa savas, yazarsa destan, severse devrim olur..!!tutki ben bir eskiyayim ve seni seviyorum...!!!

-Bir Elime güneşi Bir elime ay'ı verseler Yine de vazgeçmem senden

-Bu dünyada en büyük günah seni unutmak, En aci eyvah senden ayrilmak, En güzel silah gözlerinden vurulmak, Ve en tatli sabah kollarinda uyanmak.

-soluk kadar yakın yıldızlar kadar uzaksın,uzanırım yetişemem,yetişirim dokunamam,dokunursam vazgeçemem,vazgeçersem yaşayamam çünkü sen herşeyimsin...

-Birgün seni nekadar sevdiğimi soracaksın, bir serçenin gözyaşları kadar diyeceğim, o kadar azıcık mı diyeceksin, ama bilmeyeceksin ki ağladıkları zaman ölürlermiş...

-Bazı rüyalar görülmeye değer Bazıları ise gerçekten yaşanmaya Sen gördüğüm en güzel rüya Yaşadıkça bitmesin dediğim en tatlı gerçeksin...

-Ölmeyi tanrıya Yaşamayı sana Ağlamayı kadere Gülmeyi sana Sevmeyi kalbime Sevilmemeyi sana sana borçluyum

-Ne zaman tutsam ellerini,gozlerimin onunden mevsimler gecer,ne zaman gozlerim gozlerine degse,saman yolundan bir yildiz duser

-Hayatta tek umudum durustluk olsun, Birgun aglarsan oda sevgiden olsun. Unutma! Seven birkez olur,olen birkez gomulur. Benim sana olan sevgim ne olur nede gomulur!

-Her ask bir yüregin sesidir ve sabirla büyür! İçindeki sevgiyle,aciyla,inançla,öfkeyle,piser!sarap gibi gün geçtikçe güzellesir

-Bilir misin bende paylaşmak nedir ?Nefesin kesilirse al canım senindir.Yolun sonu uçurumsa aşkım sen geri dön ilk adım benimdir.

-Gülmek için mutlu olmayı bekleme belki mutluluk gülüşünde saklıdır ben gülersem ne çıkar deme belki seni sonkez gülüşünle görmek isteyenler vardır; ben gibi...

-Sana olan sevgim için benden kan istersen Dünyanın sah damarını keserim,illede senin kanın olsun dersen sorun değil aşkım!Ben seni toprağın altında da severim!

-Sen dünyada sürgün bir meleksin.Ve ben seni öyle çok seveceğim ki bir daha cennetine dönmek istemeyeceksin!

-Hayatta vazgeçemediğim iki şey var.Biri özgürlüğüm diğeri sen.Ama bir bilsen,ben özgürlüğüm için hayatımı,senin içinse özgürlüğümü feda ederim!

-Sensizlik sessizlik demek,sessizlik ölüm demek;yaşarken ölmek seni sevip sensizlikte yaşamak demek!Demekki yaşamak için sevmek,sevmek için sen gerek...

-Bir gün gideceksin kalbimin kıyılarından. Tek sana ait bu limana seneler sonra yine gel. Ama unutma!Biraz yosun kokusu,birazda pas olur seni öpeceğim dudaklarımda...

-Güneşin buz tuttuğu yerde bir alev topu görürsen O bilki yanlız ve yanlız senin için yanan kalbimdir

-Dün sahildeki martılar seni sordu Kelimeler boğazıma birer birer durdu Ağladım ağladım ama sesimi sana duyuramadım Martılar bile benimle hıçkırıklara boğuldu

-Her taraf ayaz gönlüm yangın yeri Bir kıpırtı var seni gördüğümden beri Getire bilseydim o günü geri Yolumu değiştirir görmezdim seni....

-Sevgini taşımak değil hasretini çekmek zor Gülmeyi unutmak değil ağlamaya alışmak zor Yaşamak yada ölmek değil özleyipte görememek zor seni AŞKIM

-seviyor sevmiyor seviyor sevmiyor ama bu papatya yalan söylüyor çünkü ben seni çooook seviyorum

-Ağlar oldum seni düşünmekten her gece , göz yaşım mürekkep olur akar kağıdın üstüne. Kayıp oluyor benliğim bende.

-Hayatta 3 seyi sevdim: seni,kalbimi,ümit etmeyi.seni sevdim sensin diye kalbimi sevdim seni sevdi diye ümit etmeyi sevdim belki bir gün seversin diye

-sesini duydum gece uykumda,açtım penceremi her taraf boştu.bu gece yarısı yorulan kalbim,ayrılıktan değil aşktan sarhoştu.

-Gul bahcesinde gecsede omrum,inan senin ustune gul koklamam gulum, seni koklamak olsada olum, inan ugrunda olmeye deger be gulum....
wink.gif

-Bir yurek nelere yeterse, bir can bir cani ne kadar severse, bir damardan nekadar kan gecerse,yasam olumune nekadar degerse, benim icin o kadar degerlisin BITANEM .....

-ey güzeller güzeli başka söze ne hacet seni sevmek ne güzel seni sevmek sanki ibadet ışıksın sen aşksın sen hayatsın sen insana selam olsun biricik güzelim sana
bir uçurumun önündeyim bir adım atsam hayallerimle uçacağım gökyüzüne karışacak gözyaşlarım bir garip hüzüne pişmanlığım ölmekten değil seni sevdiğimi söyleyemedim yüzüne...

-Göz göre göre söylüyorum sana olan sevgimi. Halbuki biliyorsun sana gönül verdigimi. Sen olmassan cekemem bu dünyanin kahrini. Neyse zaten sevildiginin deyerini bilmeski bu kiz milleti.

-ne zaman baksam bir hiçlik tadı ve ağzından yıldızlar uçuran ergin, yeşil ve yabanıl bir yaz gecesi gibisin hep yaşanmak istenensin bal dudaklım

-Zannetme ki gözlerim sana baktıkça bıkacak. Ölsem ruhum daima seninle kalacak. Kapanırsa gözlerim hayata, İnan ki son sözüm SENİ SEVİYORUM olacak!

-eğer aşkına kan istiyorsan sana dünyanın şah damarını keserim illede senin kanın diyorsan seni topraktada severim...

-nezaman dünya tersine dönerse nezaman küçücük karınca fili yenerse nezaman ateşle yangın sönerse ozaman AŞKINDAN VAZGEÇECEGİM

-Sev ama "yurekten" olsun. Gel ama "ebedi" olsun. Gidersen beni de gotur, gittigimiz yer "kara toprak" olsun...!

-Sevmek aci cekmektir, aci sevgiyi tutkuya, tutku sevgiyi aska donusturur, ask yurekte, bedende ve ruhta yasanir. Hasret aski percinleyerek cana can katar "SEN CANSIN"....

-Ates gibi ol yakma, gul gibi ol ama solma, yildiz gibi ol ama okadar uzak olma... Cunku sen herzaman kalbimdesin birtanem...

-sen mavi ben gökyüzü sen deniz ben dalga sen can ben beden söyle şimdi dalgasız deniz sensiz bir ben olur mu hiç?

-toprak olsan ölürüm ateş olsan yanarım yalan olsan kanarım

-Yalancı şahidimdir ay benim Her gece denize vurur yakamoz Ben aşkı senle yaşayamazsam Varsın olmasın...

-Sair bensem siiirim sensin Deli bensem zincirim sensin sarhos bensem askim sensin ben hala yasiyorsam sebebi sensin!!!!

-seni seviyorum diyen sözlere değil, senin için ağlayan gözlere inan.

-vur hanceri kalbime, kalbim kana bulansın. çok derine inme, çünkü orada sen varsın.

-Hissetmediğin Hisleri Hiseleri Hissettiğini Hissettiğin An Hissetiğin His AŞKTIR...

-ask gülü dikeniyle avuclamaya benzer.. ellerin kan icinde kalir ama dikenlerin hesabini gülden soramazsin...

-Seni yildizlara benzetiyorum onlar kadar etkileyici, çekici ve güzelsin, ama aranizda tek fark var, onlar milyonlarca sen birtanesin..

-Bir gece ay bana sordu neden seni aglatan bir kizla berabersin? Aya baktim ve dedimki Sen hiç gökyüzünden vazgeçebilirmisin..?

-Gece yarisi islak gözlerim, camda seni bekliyor, belki gelir diyorum. Hani bir sarkimiz vardiya, onu söylüyorum ve seni çok seviyorum.

-KORKUM sevmek degil, sevip de ayrilmak, KORKUM kursun yemek degíl, KORKUM kallesce vurulmak, KORKUM ölüm degil, KORKUM senin tarafindan unutulmak....

-Uykulardan sancılar içinde uyanıyorsan,gözlerin,ısalnıyorsa onu dusunuyorken,elini acıtmıyorsa batan gülün dikeni,Seviyorsun arkadas!Hemde deliler gibi...

-aşk şarabı vurduysa beyninden seni, boşver. ama vuran şarap değil aşksa koş bade gözlü aşkının dizlerinde seni seviyorum derken sız...

-birazdan öleceksin deseler, gözlerine bakardım. onlara dalıp, onlardayken ölürdüm.. senin içinde ve gözlerinde yaşayacağımı görerek gözlerimi kapatırdım...

birbirine tutkuyla bağlananlar sadece iki kere hoşçakal derler
"hoşçakal şiir gözlüm,melek yüzlüm hoşçakal"... gerisi vesaire

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri