-Dun cicekcinin onunden gecerken bir gul haykirarak bagirdi.Dunyanin en guzeli benim diyordu,ben onu aldim ama guzel oldugu icin degil,seni gorunce utansin diye !
-İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydiler Hepsi parlıyordu,hepsi gökteydi Ama ben seni güneşim seçtim Ve bir güneş için Binlerce yıldızdan vazgeçtim
-Aşkın gözyaşları denize düştüğü zaman dalgalar sahile SENİ SEVİYORUM yazar.
-Bir yağmur damlası seni seviyorum anlamını taşısaydı, Ve sen bana seni ne kadar sevdiğimi soracak olsaydın, İnanki bir tanem hergün yağmur yağardı....
-Seni dağlara yazsam yağmurlar, Göklere yazsam bulutlar, Gözlerime yazsam göz yaşlarım siler. Seni kalbime yazdım artık kimse silemez..
-Bir kez sevdiğini unutmaz bu yürek , Devran kiri isyan pası tutmaz bu yürek , Birgün bu muhabbetten eser kalmazsa , Ancak o zaman yaşamaz bu yürek ...
-Hani sözler varya sözleri anlatır, Hani sözler varya gözleri ağlatır, Hani anlar varya değeri geç anlaşılır, Birde aşk varya seni bana anlatır.
-Hep bir yıldız olmanı bekledim. Gün gelir kayıp bana ulaşırsın diye, Sonra vazgeçtim, Yıldız olursan ben ulaşamam diye...
-Her martı bir deniz, Her rüya bir uyku, Her dağ bir duman Her nota bir şarkı bulur ama, Ben başka " sen " bulamam...
-Bu gece bir yıldız tut, Ben bu yıldız kadar uzağında olsam bile, Sevgim heran yanıbaşında!..
-Hangi ruh duydu seni benim kadar derinden, Hangi gönülde yandın böyle yangınla sen, Ya benim gözlerimdi seni bambaşka gören, Ya başkası bırakıpta geçmiş seni görmeden.
-Bir pınarsın içilen ama hiç kanılmayan, Seveni yanıltmayan, sevince yanılmayan, Özlenen sen. özleyen sen, özleten sen. Varken doyulmayansın. Yokken dayanılmayansın...
-Sen herzaman nerede olursam olayım, Ne düşünürsem düşünüyüm her an kalbimdesin, Seni ne kadar sevdiğimi kelimeler ile anlatamam, Ama şunu bil SENİ SEVİYORUM !!!!!!
-Ömrüme yetecek bir aşk ararken seni buldum. Şimdiyse aşkıma yetecek bir ömür arıyorum. Seni çok seviyorum...
-Kimi ağaçlara kimi camlara yazar sevdasını, Bense ağaçlara yazmadım kurur diye, Camlara da yazmadım buğulanır diye, Seni kalbime yazdım sonsuza dek kalasın diye..
-Sen , benim anılarla bitip giden, Rüyama hiç bir zaman ses vermeyen dogamsın. Utanırım , söyleyemem yaşadığım yalnızlığı , Kelimeler yetmiyor ki , bu mu sevda dedikleri.....
-Güneşin doğduğu da bir gerçek battığı da... Kalbimin attığı da bir gerçek, günün bittiği de.. Ne çıkar tüm gerçekleri saysak tek tek. Seni Seviyorum ya, iste o en büyük gerçek...
-Gül bahçesinde geçsede ömrüm Senin üstüne gül koklamam gülüm Gülü koklamak olsada ölüm Seni koklamaya değer be gülüm.
-Seni uzaktan sevmeyi, bana bakmadan görmeyi, Seni duymadan dinlemeyi, gözyaşlarımla gülmeyi Ve kavuşmak için sabretmeyi, Her şeyi öğrendim ama sensiz olmayı asla...
-Kuyruklu yıldızlar vardır; Yetmiş yılda bir yaklaşır dünyaya... İnsan ömrü boyunca ya bir defa görür ya hiç... Ben gördüm o da sensin Bitanem...
-Belki dünya için önemli olmayabilirsin ama, Biri için dünyalar kadar önemlisin.
-Bugünde yarın da yüreğin kadar yanındayım , Kendini yanlız hissettiğinde elini yüreğine koy ben hep oradayım!!
-Gözlerimdeki pırıltıyı farkettiğin zaman, Üşenme sarıl boynuma anlamışımdır mutlaka sevdiğini, Zaten belli olur gözlerimden hemen, Alışık değiller öyle parlamaya!
-Bir insanın idealleri olmali sonsuzluk gibi, Bir insanın özlemi olmalı özlemle açan çiçekler gibi, Bir insanın birtanesi olmalı oda senin gibi..
-Sen Tanrıya dilenen dilek göklere uzanan ellerimsin, Sen gözümde süzülen yas tek düsüncem hasretimsin, Sen yaşadığım ömür en güzel günlerimsin, Sen her gece rüyama giren BİRİCİK SEVGİLİMSİN
-Aşk bir su damlası olsaydı okyanusları, Bir yaprak olsaydı bütün ormanları, Bir yıldız olsaydı tüm kainatı sana vermek isterdim. Ama, sadece seni seven kalbimi verebiliyorum...
-SENİ SEVİYORUM... Seni yanımda hissettiğim zaman üzüntülerimi alıp, Onların yerine şimdiye kadar kimsenin başaramadığı, O güzellikleri o sıcaklığı, o ışığı koymayı başardığın için aşkım...
-Aşkım var dağlar bilemez, Sevgim var kimsenin aklı alamaz, Birde sen varsın ya bir tanem, Dünyada kimse böyle sevilemez...
-Yanlızlık gecelerin, ümit bekleyenlerin, Hayal çaresizlerin, yağmur sokakların, Tebessüm dudakların, hüzün ellerin, Sen ise sadece benimsin B İ R T A N E M !!
-Zannetme ki gözlerim sana baktıkça bıkacak. Ölsem ruhum daima seninle kalacak.
Kapanırsa gözlerim hayata, İnan ki son sözüm SENİ SEVİYORUM olacak!
-Belki dünya için önemli olmayabilirsin ama, Biri için dünyalar kadar önemlisin.
Bugünde yarın da yüreğin kadar yanındayım , Kendini yanlız hissettiğinde elini yüreğine koy ben hep oradayım!!
-Gözlerimdeki pırıltıyı farkettiğin zaman, Üşenme sarıl boynuma anlamışımdır mutlaka sevdiğini, Zaten belli olur gözlerimden hemen, Alışık değiller öyle parlamaya!
-Bir insanın idealleri olmali sonsuzluk gibi, Bir insanın özlemi olmalı özlemle açan çiçekler gibi, Bir insanın birtanesi olmalı oda senin gibi..
-Sen Tanrıya dilenen dilek göklere uzanan ellerimsin, Sen gözümde süzülen yas tek düsüncem hasretimsin, Sen yaşadığım ömür en güzel günlerimsin, Sen her gece rüyama giren BİRİCİK SEVGİLİMSİN
-Aşk bir su damlası olsaydı okyanusları, Bir yaprak olsaydı bütün ormanları, Bir yıldız olsaydı tüm kainatı sana vermek isterdim. Ama, sadece seni seven kalbimi verebiliyorum...
-SENİ SEVİYORUM... Seni yanımda hissettiğim zaman üzüntülerimi alıp, Onların yerine şimdiye kadar kimsenin başaramadığı, O güzellikleri o sıcaklığı, o ışığı koymayı başardığın için aşkım...
-Aşkım var dağlar bilemez, Sevgim var kimsenin aklı alamaz, Birde sen varsın ya bir tanem, Dünyada kimse böyle sevilemez...
-Yanlızlık gecelerin, ümit bekleyenlerin, Hayal çaresizlerin, yağmur sokakların, Tebessüm dudakların, hüzün ellerin, Sen ise sadece benimsin B İ R T A N E M !!
-Zannetme ki gözlerim sana baktıkça bıkacak. Ölsem ruhum daima seninle kalacak. Kapanırsa gözlerim hayata, İnan ki son sözüm SENİ SEVİYORUM olacak!
-Sevgilerin en güzeli seni sevmek, Özlemlerin en güzeli seni özlemek, Ve hayatın tadı sabah kalktığımda, Senin varolduğunu bilmek...
-Gül bahçesinde geçse de ömrüm , Senin üstüne gül koklamam gülüm! Seni koklamak olsa da ölüm , İnan uğrunda ölmeye değersin gülüm
-Dünya unutursa dönmeyi, Rüzgar unutursa esmeyi, Aşıklar unutursa sevmeyi, Belki o zaman unuturum seni
-Yeşile inat ağaç hala yeşermekte, Geceye inat gün hala ağarmakta, Ben ise sana inat seni hala sevmekteyim İnat bu ya seni hep seveceğim..
-Seninle bir bütünüm sensiz hayat durgun, Sensiz şarkılar boş yaşamak anlamsız, Mutluluk seninle güzel yanlız seninle doyumsuz, Sen varsan eğer hayat yaşamaya değer.
-Seviyorum seni ilk günki gibi Eriyorum hasretinden bir demir parcasi gibi Vuruldum sana bir pacavra misali Asığım sana ilk günki gibi....
-Birine verilen değer uğruna feda edilebileceklerle ölçülüyorsa aç gözlerini ve etrafına bak gördüğün her şeyi feda edebilirim ama sakın aynaya bakma.........!!!!!
-uzaklılklar küçük sevgileri yok eder.büyükleri ise yüceltir.tıpkı rüzgarın mumu söndürüp yangını daha çok alevlendirdiği gibi.........
-Ben aşkı gül yaprağına yazdım.Sonbaharda kurusun bir daha kapımda açmasın diye.Ama nerden bilirdim ki baharda yeniden açacağını ve aşkı yüreğime tekrar atacağını.
-Hadi çık gel bu gece düşlerime Yıldızlar salınarak yağsın üzerimize Ay ışığı örtüp gizlesin ikimizi Sana söz olsun ki ertelerdim doğacak olan güneşi Sensiz başka günlerime