AyPerisi

---> AyPerisi

fazla iddali bir tumce :D

iismin gibi tekrar hoşgeldin :) zamanla tanışıp forumda kaynaşmak adına güzel paylaşımlar dilerim.

:)biraz öyle :)aslında şu anlamda deyişim,bir işe el atmışsam en iyi şekliyle yapmayı isterim.bu istediğim gibi gerçekleşmediğinde canım sıkılır uğraşırım illa ki.hayattan beklenti anlamında değil:)o zaman hayalperest olurdum.:)yorumun için teşekkür ederim hades:)

öncelikle teşekkür ederim leylmira arkadaş:)muhakkak ki zaman ilerledikçe daha iyi tanıyacağız forumda birbirimizi.:)

---> AyPerisi

Kendini Güzel Bir Şekilde Anlatmaya, Tanıtmaya Çalışmışsın Ayperi Abla :) Seni Tanıdığıma Memnun Oldum.. Zamanla Birşeyler Konuşup Paylaştıkça Birbirimizi Daha Yakından Tanıma İmkanı Bulacağız. Kendini Bizlere Tanıttığın İçin Teşekkürler :) Herşeyin Gönlünce Olması Dileğiyle :Ü

---> AyPerisi

Sayfan hayırlı olsun Ayperi) hoşgeldin...hoş bir anlatım olmuş...
şu ana kadar sitedeki en büyük bayan bendim ( yani öyle biliyorum ) sen o ünvanımı elimden aldın) şimdilik bayrak sende)) Sefalar getirdin tekrar

---> AyPerisi

Kendini Güzel Bir Şekilde Anlatmaya, Tanıtmaya Çalışmışsın Ayperi Abla :) Seni Tanıdığıma Memnun Oldum.. Zamanla Birşeyler Konuşup Paylaştıkça Birbirimizi Daha Yakından Tanıma İmkanı Bulacağız. Kendini Bizlere Tanıttığın İçin Teşekkürler :) Herşeyin Gönlünce Olması Dileğiyle :Ü

Sayfan hayırlı olsun Ayperi) hoşgeldin...hoş bir anlatım olmuş...
şu ana kadar sitedeki en büyük bayan bendim ( yani öyle biliyorum ) sen o ünvanımı elimden aldın) şimdilik bayrak sende)) Sefalar getirdin tekrar

öncelikle çok teşekkür ediyorum sizlere:)Bende sizleri tanıdığıma memnum oldum gerçekten:)Dediğin gibi zamanla daha yakından tanıyacağız birbirimizi ve güzel paylaşımlarımızın olacağına yürekten inanıyorum:)Yüzünüzden tebessüm eksik olmasın:)[MENTION=17532]REİSS[/MENTION][MENTION=150695]'hayaL[/MENTION]
bayrağı bana teslim ettin:)hadi hayırlısı diyelim:)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri