Aynı filmi en fazla kaç kere tekrar izlersiniz?
LaZZkopateLLa Bayan Üye 29 Mar 2013 #2 ---> Aynı filmi en fazla kaç kere tekrar izlersiniz? Hababam Sınıfı diyorum, başka bir şey demiyorum :R anladınız
---> Aynı filmi en fazla kaç kere tekrar izlersiniz? Hababam Sınıfı diyorum, başka bir şey demiyorum :R anladınız
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 29 Mar 2013 #3 ---> Aynı filmi en fazla kaç kere tekrar izlersiniz? Sevdiğim bir filmse defalarca izleyebilirim sevdıgım sahnelere sık sık bakıorum özellikle diziler için KORE tabikisi
---> Aynı filmi en fazla kaç kere tekrar izlersiniz? Sevdiğim bir filmse defalarca izleyebilirim sevdıgım sahnelere sık sık bakıorum özellikle diziler için KORE tabikisi
Erva Bayan Üye 12 Nis 2013 #4 ---> Aynı filmi en fazla kaç kere tekrar izlersiniz? defalarca izlerim seviyorsam.farklı zamanlarda tabi ki.
---> Aynı filmi en fazla kaç kere tekrar izlersiniz? defalarca izlerim seviyorsam.farklı zamanlarda tabi ki.
Mjoy Kayıtlı Üye 13 Nis 2013 #5 ---> Aynı filmi en fazla kaç kere tekrar izlersiniz? Sevdiğim bir filmse defalarca izleyebilirim.
yesil83 Bayan Üye 13 Nis 2013 #6 ---> Aynı filmi en fazla kaç kere tekrar izlersiniz? Sevdigim filimse defalarca izlerim.
CHatLaqH Bayan Üye 16 Nis 2013 #7 ---> Aynı filmi en fazla kaç kere tekrar izlersiniz? FiLmin KaLitesine bağLı.. etkiLiyse tekrar izLenebiLir
---> Aynı filmi en fazla kaç kere tekrar izlersiniz? FiLmin KaLitesine bağLı.. etkiLiyse tekrar izLenebiLir
Kuman Kayıtlı Üye 19 Nis 2013 #8 ---> Aynı filmi en fazla kaç kere tekrar izlersiniz? http://www.sinemalar.com/fragman/5706/hapishane-muhabbeti/0 15 olmuştur.
---> Aynı filmi en fazla kaç kere tekrar izlersiniz? http://www.sinemalar.com/fragman/5706/hapishane-muhabbeti/0 15 olmuştur.
Valetta Bayan Üye 23 Haz 2013 #9 ---> Aynı filmi en fazla kaç kere tekrar izlersiniz? Sevdiğim bir filmse defalarca izleyebilirim
Okyanus_Ateşi Bayan Üye 24 Haz 2013 #10 ---> Aynı filmi en fazla kaç kere tekrar izlersiniz? Sanırım 3 defa izledim. 3 ldiots buna örnektir.
---> Aynı filmi en fazla kaç kere tekrar izlersiniz? Sanırım 3 defa izledim. 3 ldiots buna örnektir.
ashli Bayan Üye 24 Haz 2013 #11 ---> Aynı filmi en fazla kaç kere tekrar izlersiniz? Tekrar tekrar izlerim değiyorsa..
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 24 Haz 2013 #12 ---> Aynı filmi en fazla kaç kere tekrar izlersiniz? Hiçbir filmi tekrardan izlemedim/izlemem
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 24 Haz 2013 #13 ---> Aynı filmi en fazla kaç kere tekrar izlersiniz? Hiçbir filmi tekrardan izlemedim/izlemem
LocKe GururLan Bayan Üye 7 Tem 2013 #16 ---> Aynı filmi en fazla kaç kere tekrar izlersiniz? Sonuncusu ..
parasite Kayıtlı Üye 7 Tem 2013 #17 ---> Aynı filmi en fazla kaç kere tekrar izlersiniz? Sevdiğim bir filmse defalarca izleyebilirim ...
WorLd Kayıtlı Üye 17 Tem 2013 #18 ---> Aynı filmi en fazla kaç kere tekrar izlersiniz? 200 e kadar gider
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 9 Eyl 2013 #19 ---> Aynı filmi en fazla kaç kere tekrar izlersiniz? Sevdiğim bir filmse defalarca izleyebilirim
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 10 Eyl 2013 #20 ---> Aynı filmi en fazla kaç kere tekrar izlersiniz? Sevdiğim bir filmse defalarca izleyebilirim