Aydın Emel-Mustafa Uşaklı Anadolu Lisesi nam-ı değer Yedi Eylül Anadolu Lisesi..
MiRacLe* Bayan Üye 10 Ocak 2009 #1 Aydın Emel-Mustafa Uşaklı Anadolu Lisesi nam-ı değer Yedi Eylül Anadolu Lisesi.. Son düzenleme: 11 Nis 2009
T tecem Kayıtlı Üye 14 Tem 2009 #3 ---> Aydın Emel-Mustafa Uşaklı Anadolu Lisesi Bu Liseye qtmek istioRum aMa oLmuo ya...
S Said09 Kayıtlı Üye 26 Tem 2009 #4 ---> Aydın Emel-Mustafa Uşaklı Anadolu Lisesi Bu Gün açıklanan Tercihlerde bu Liseye kabul edilmişim. 2. Tercihide yapacağım artk Ne olacak.
---> Aydın Emel-Mustafa Uşaklı Anadolu Lisesi Bu Gün açıklanan Tercihlerde bu Liseye kabul edilmişim. 2. Tercihide yapacağım artk Ne olacak.
KaRameLa Bayan Üye 27 Ağu 2010 #5 ---> Aydın Emel-Mustafa Uşaklı Anadolu Lisesi okulum canım okulummmm =) lise3 üm bu sene bu okulda insalllaaah =)
---> Aydın Emel-Mustafa Uşaklı Anadolu Lisesi okulum canım okulummmm =) lise3 üm bu sene bu okulda insalllaaah =)
MiRacLe* Bayan Üye 1 Kas 2011 #7 ---> Aydın Emel-Mustafa Uşaklı Anadolu Lisesi güzeldi bi aralar. sonra bozdu bende okul değiştirmiştim
---> Aydın Emel-Mustafa Uşaklı Anadolu Lisesi güzeldi bi aralar. sonra bozdu bende okul değiştirmiştim
H HaDeS Kayıtlı Üye 1 Kas 2011 #8 ---> Aydın Emel-Mustafa Uşaklı Anadolu Lisesi MiRacLe*' Alıntı: güzeldi bi aralar. sonra bozdu bende okul değiştirmiştim Genişletmek için tıkla ... o cok daha guzel
---> Aydın Emel-Mustafa Uşaklı Anadolu Lisesi MiRacLe*' Alıntı: güzeldi bi aralar. sonra bozdu bende okul değiştirmiştim Genişletmek için tıkla ... o cok daha guzel
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 1 Kas 2011 #10 ---> Aydın Emel-Mustafa Uşaklı Anadolu Lisesi aydın liseli olmak ayrıcalıklidr : d